+1 yılLise 2 de çıktığım kızla okulu kırıp bir alışveriş merkezine gitmiştik. Babası da şansa oradaymış. Adam gayet sakin bir şekilde karşıladı ama okulu kırmanın doğru olmadığını anlatıp bizi arabayla okula bıraktı.
Okulun önüne geldiğimizde kız indi, adam benim kolumdan tuttu, kapyı kapattı. O güler yüzlü adamın suratı birden değişti ve bana sadece "görüşeceğiz" dedi ve kolumu bıraktı.
Bir hafta boyunca okul çıkışında hep tedirgin oldum. O alışveriş merkezine de gitmedim uzun bir süre.
Benim ailem arkadaş gibiydi bana karşı, ben de öyle olurum herhalde.
Kızımın erkek arkadaşı olursa benle tanıştırmasını isterim, e bana anlatmadıysa ve şansa onları görüp de öğrenirsem, merhaba derim ama kızım eve döndüğünde neden daha önce tanıştırmadı diye de hafiften bir gönül koyarım.13 Yorumla
Soran+1 yılsen alışveriş merkezine gittiğinde orada olması şans değil bence sizi takip etmiş:D
- +1 yıl
Ya bunu hiç ama hiç düşünmemiştim. Gerçekten dediğin gibi de olabilir. Ben de saf saf ne şanssızlık demiştim o gün :)
En İyi Cevaplar
+1 yılönce güzelce bir kriz geçirim :D sonrada o çocuğa geçiririm .D
104 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Görücü usulü evlen arkadaş olmadan nası evlenicek o kız mantık out Şiddet inn :)
- +1 yıl
bu da bir yere kadar canım tutupta +20 yaslarında kızın erkek arkadsını dövücek degiliz .D
Babam beni görmüştü sevgilimle. Bir an göz göze gelmiştik,sonra yanımıza çağırıp tanıştırmıştım ikisini. Bir cafede oturuyorduk,ben varken gülmüş çocuğun yüzüne,ben ellerimi yıkamaya gidince artık ne dediyse... Garibim bembeyaz olmuştu çocuğun suratı. "Babalık içgüdüsü,tek kızımsın. 2 çift laf etmeyelim mi çocuğa? Nasıl davranacağını bilsin,üzmesin seni,ayağını denk alsın." diyip işin içinden çıkmıştı bir de. Ama çok hoşuma gitmişti o korumacı tavrı :)
32 Yorumla
Soran+1 yılnegüzel baba ya takip ediyo işte kızını neyapıyor diye faydası olur zararı olmaz :D
Yaşı kaç. Ben kızımın 18 yaş altında sevgili falanı olsun istemiyorum. Bu konuda "modern" değilim. Zaten ben kızıma zamanı ayarlama konusunu aşılayacagım inşAllah. Bu arada babasını da çağırır oğlanı döğerim:)
143 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevgilisini bir guzel doverım:D
00 Yorumlabakın size çocuk psikolojisi hakkında bilgi verebilirim, bu konularda benim tecrübelerime güvenebilirsiniz :)
kız çocuğunuzun erkek arkadaşıyla birlikte görmüş olabilirsiniz, bunu ona hissettirmeyin ilk önce, tabiki kötü bir halde görmediyseniz. zaten erkek arkadaşının tavırlarından niyetinin ne olduğu anlaşılır, laubali hareketleri varsa kızınızı alın ordan uzaklaştırın. ama oturmuş sohbet ediyor olabilirler, o zaman kızınızı eve gelmesini bekleyin ve ona sorun. bugun seni bir erkekle beraber gördüm diye. normal bir arkadaşının mı, yoksa hoşlandığı birisi mi olduğunu sorun. gerçekten hoşlandığı birisiyse, erkek arkadaşını araştırmaya başlayın, bir kaç zaman sonra onunla tanışmaya, ağzından laf almaya çalışın. baktınız ciddi bir niyetle kızınızla ilgileniyor, o zaman kırmızı alarm vermenize gerek kalmamıştır. kızınızın geç saatlere kalmaması koşuluyla onunla buluşmasına izin verebilirsiniz.20 Yorumlakız çocuğunuzun erkek arkadaşıyla birlikte görmüş olabilirsiniz, bunu ona hissettirmeyin ilk önce, tabiki kötü bir halde görmediyseniz. zaten erkek arkadaşının tavırlarından niyetinin ne olduğu anlaşılır, laubali hareketleri varsa kızınızı alın ordan uzaklaştırın. ama oturmuş sohbet ediyor olabilirler, o zaman kızınızı eve gelmesini bekleyin ve ona sorun. bugun seni bir erkekle beraber gördüm diye. normal bir arkadaşının mı, yoksa hoşlandığı birisi mi olduğunu sorun. gerçekten hoşlandığı birisiyse, erkek arkadaşını araştırmaya başlayın, bir kaç zaman sonra onunla tanışmaya, ağzından laf almaya çalışın. baktınız ciddi bir niyetle kızınızla ilgileniyor, o zaman kırmızı alarm vermenize gerek kalmamıştır. kızınızın geç saatlere kalmaması koşuluyla onunla buluşmasına izin verebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılilk başta görmemiş gibi davranıp uzaktan takip ederim sonra seviyeli bir arkadaşlıkları varsa bişey demem ama seviyeyi kaçırırlarsa ikisinide eşek sudan gelene kadar döverim.
ama olan serserilik yaparsa onun kafasını orda kırarım.21 Yorumla
Soran+1 yıl+++++++++++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılne dövücem ki..yetiştirmeye bağlı herşey.şahsen ileride kzıım olursa öyle sevgili olmasını istemem adam gibi derslerini çalışsın sonra mesleğini eline alsın sonra efendi birini bulsun tanıştırsın bizimle benim iznimle de gezsinler.benimde sevgilim yok mesela
11 Yorumla
Soran+1 yıl+++++++++++
+1 yılzaten onun telefonuna gelen her mesaj benim telefonuma da geliyor olacağı için ve omzunda çip olacağı için benden habersiz tuvalete bile gidemez o yüzden yani bilirim zaten sevgilisi oldugunu
ve sevgiliye kızmam modern insanım12 Yorumla
Soran+1 yılsenin telefonunada mesaj nası geliyor onu anlamadım: aynı telefonu kullanmaktan mı bahsediyorsun?D
- +1 yıl
hayır tabiki :D elektronikten fazlasıyla anlayan ve hacker arkadaşları olan birisi için bu zor olmasa gerek :)
Bu karnı geniş arkadaşlar nerde hani.geçmiş önemli değildir diyen beyler eh bir zahmet bırakın kızınızın erkek arkadaşı olsun.cinsellik biyolojik bir durum cinsiyet gözetilmesine veryansın eden çok bilmişler sizin kızınız da 18 ve üstü ise erkek arkadaşıyla ilişkiye girip tecrübe kazanabilir ne var bunda.siz yaparken ya da eşiniz yaparken iyi de kızınız yaparken mi kötü.o doverim diyenler erkeğin anası babası yok sandınız herhalde ters birisine denk gelirseniz vay halinize.eğri oturun doğru konuşun artik.herkes kendi yaptıkları için kılıf uydurmasın.bu evlilik öncesi cinselliği savunan bayanlar bırakın kızınız da yaşasın sevdiği çocukla evlenmesi mühim değil sonuçta toplumsal eşitlik yani pekte önemli değil siz nasıl zamanında yaşamışsınız bunu savunuyorsunuz o zaman bırakın kızınız da yaşasın.anne baba olmak zordur beyler hanımlar.gençken atıp tutmaya benzemez.
12 Yorumla
Soran+1 yılsen bunu kendin için düşünebilirsin..başkalarının ne dediği seni hiç ilgilendirmez işine bak!
- +1 yıl
yoo dogru sozene denır . kımsenın ısıne gelmemıs ama scrtdfns ye katılıyrm. herkes kendı yaptgna bır kılıf uydurur. evlılık oncesı cınsellıgı savuunur ama ıs kendı cocuguna gelınce yok doverm asarım eserm olmaz boyle.
bişey demem eve döndüğü zaman alır karşıma konuşurum .soracaklarımı sorar fikirlerimi söylerim . gizliden araştırmalarımı da yürütürüm . bir mahsuru yoksa problem etmem . elbette görüşecek birileriyle
30 Yorumlakardeşimi erkek arkadaşıyla görmüştüm yolumu değiştirmiştim o beni görünce aynısını yapıyordu genelde genelde diyorum çünki çoğu zaman gelip abi bana biraz para lazımdı gerçeten çok ihtiyacım var derdi kız arkadaşımın yanında yürü git diyemiyeceğimi biliyor çünki :))
00 Yorumla
+1 yılEğer ilerde bir kızım olursa onun sevmesi ve erkek arkadaşınında karakteri çok önemli delikanlıysa kızıma iyi bakabilcek bir tipse tanışır iki tokatlarım :D:D:Dd
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
Eğer öpüşürken falan görürsem,sevgilisinin yanında değil ama eve gelince baya bir kızarım. Ama normal el ele görürsem bir şey demem ya görmemezlikten gelirim ya da selam verir tanışırım.Bu arada yaşı fark etmez bunlar her yaş gurubu için geçerli.
20 Yorumlaorda
kızı döversen o kızın onuru ile gururu ile oynarsın
erkek arkadaşını döversen iki çocuğuda orda küçük düşürürsün
bence doğru olan kızınla karşılıkla konuşma ortamı sağlamak
baba olarak sağlanamıyorsa anneyi devreye sokmak ve bazı sinyaller vermek olumlu ya da olumsuz
kız eğer babaya karşı saygılı ise kendisine çeki düzen verir değilse yapacak bir şey yok...
mecazi olarak kızını dövmeyen dizini döver00 Yorumlagormemezlikten gelirim eve gelince kim oldugunu falan sorarim ama sakin sakin -_- cocugu cok sIkinca anne babadan daha cok sey gizliyo
32 Yorumla
+1 yılKızımın yaşına bağlı, duruma göre ya kızıma ayrılması için baskı kurardım ya da erkek arkadaşını tanımaya çalışıp düzgün biri mi diye anlamaya çalışırdım.
10 YorumlaEvlenme çağına gelinceye kadar anasına yardımcı olsun ne işi var elin çocuğuyla sokaklarda? görürsem ikiside dayağı yer.Benim ona karşı sorumluluğum varsa o da sorumluluklarını bilecek.
10 YorumlaBizim bacımızı kızımızı isteyen adam alır ailesini gelir evimize bakarız ölçeriz tartarız.araştırırz Hayata bakış açısı aynıysa iyi iseler aslı nesli belli ise denk ise veririz ama öbür türlü biz kendimize yediremeyiz.
10 YorumlaBizde o tür işler olmaz.Biz kızımızı kimseyle konuşturmayız.Namusuyla Edebiyle terbiyesiyle oturturuz.O elin zibidisiyle gezecek herhaltı yicek bizde babayız gardaşız diye ortada gezcez bizim midemiz geniş değil.
10 Yorumla
+1 yılBaşkasının önünde kızıma bir şey demem. Derhal kızımı alır uzaklaştırır çocuğun gözünü korkuturum. Kızımla da evde konuşurum.
Not: Kızımın küçük ve uygun yaşta olmadığını varsaydım.10 YorumlaEğer bir babaysan ve o an yanlarında bulunursan otoriteni tamamen kaybetmene sebep olabilir. Bunun dışında o anki psikolojin neyi gösterirse onu yaparsın.
10 Yorumlayanlarına giderim,canım bu arkadaşın kim tanıştırır mısın benimle derim..(kızsam da ona göre hareket etmek yıkıcı olur)
çocuğun karakterine ve kızımdan beklentisine göre değişir iş10 YorumlaKızımdan taraf olurum her zaman,erkek arkadaşıya tanıştırmasını,akşam yemeğine gelebileceğini hatta isterse ailesiyle de gelebileceğini belirtirim. :))))
10 Yorumla
+1 yılo anda görmezlikten gelir akşam kızımla bu olayı enlemesine boylamasına konuşurum eğer kızım biz ciddiyiz diyosa çocuğu mercek altına alırım niyetini bir şekilde öğrenirim sonrası Allah kerim :)
20 Yorumlahiçbirşey yapmam, oğlanı tanımaya çalışırım eğer çakalın biriyse kıza anlatırım, zaten ben kızımı öyle bir yetiştiririm ki, ilk gördüğü erkeğe kanmaz. ha yok efendi biriyse ona da oğlum gibi davranırım benden kaçmamasını sağlarım
10 Yorumla
+1 yılArkadaş gibi olurum ben kızımla, anlatmasını isterim herşeyi. Çünkü diğer türlü sıkınca yalana itmiş olurum. Bir insan bişeyi yapmak istiyorsa her şekilde yapar. En azından sevgilisi olsa bile kim olduğunu, nasıl biri olduğunu bileyim ki içim rahat olsun.
10 Yorumlakendi huylarım kötüyse elimden geleni yaparım oda öyle olmasın diye kızımla konuşurum .. yaptığı şeyin harketlerine göre değerlendirirm .
10 YorumlaNasıl gördüğüme bağlı .) Yatakta gördüysem fena, yok dışarıda gördüysem sorun yok. Uygun bir zaman ise hatta gidip tanışırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Konuyu onunla ciddi olarak konuşurum Dikkat etmesi gerektiğini, herşeyin bir yaşı ve zamanı olduğunu söylerim.
10 Yorumla
+1 yılkızımı usulca eve gönderir çocuğu da en yakın hastaneye transit geçişini sağlardım :P şaka şaka arkadaşı olacak yaştaysa bunun önüne geçemem ama arkadaş seçimleri hakkında biraz konuşurdum kendisiyle :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. yanlarına gider napıyosunuz gençler derim.birde nasıl gördüğüme bağlı. ama yollarda evladımı dövmem.
20 Yorumla
+1 yılGörmezden gelirim ...
Gitsin annesine söylesin ...
Mümkünse bana bu konularda gelmesin ...
İster istemez geriliyor insan ...31 YorumlaArarım cep telefonundan. Nerdesin derim. Yalan söylerse gider çocuğu döverim bir güzel. Sonra alır eve götürürüm.
10 Yorumla
+1 yılSonuçta kızım değil mi :) bana güvenmediği için kızar sinirini bozana kadar konuşurum sonra annesine anlatırım. Daha sonra çocuğu eve davet edebileceğini çekinmemesi gerektiğini ama oturma odasında durma şartıyla olduğunu söylerim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden Böyle davranıyorsunuz..Siz kendinizi koyun yerinize Sevgilinizle geziyonuz babası gelıyor sizi ölesiye dövüyo yok artık ya bu kadar barbarlık olmaz neden bir insan bir insanı seviyor diye dövülürmu o zaman beni kimse sevmesin yoksa hepsi dayak yesin ya da hiç evlenmıyelım sonuçta evlilik sevgiyle olmuyor değilmi mantıklı davranın ;)..
10 Yorumla
+1 yılilk once telefonla 112 Acili ararim sonra cocugu morga kaldirirlar.
10 Yorumla
+1 yılErkek icin aferin kocum seni kim tutar derimde kiz icin buyuk konusmak istemiyorum :D
10 YorumlaNormal karşılayan biri modern oluyor da normal karşılamayan öküz mü oluyor? Ne demek şimdi bu? Sanki bir kızla bir erkeğin birbiriyle yakın derecede olması bi' kere teke tek olması bile dinen de zaten sakıncalı.. İnsanların ne kadar Müslüman olduğunu görüyoruz .. Gerçi meçhul diyebiliriz ..
Anlayana saz ..12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım her insan birini sevebilir aşk bu sen hiç aşık olmadınmı ben sevgilimle gezmıyormuyum geziyorum ama ona babası gibi davranıyorum yani göz bebeği gibi onun namusunu koruyorum kendimden bile ;) o yüzden sakınca görmüyorum..Öyle cinselliktir fılan hiç yaklaşmıyorum elini bile tutmuyorm koluma girer orası ayrı ;)
Soran+1 yılve beyin uzaklaşır
Ikısınıde döverım . Bırının yası bası kac erkek arkadası var . Dıgerı benım kızımla nasıl sevgılı olur ...
30 Yorumla
+1 yılBana yapılmasını istediğim için normal karşılarım dedim, normalde ikisini de döverim :D
10 Yorumlayanlarına giderim biraz sohbet ederim erkeği gözüm tutmazsa kızıma fazla geç kalmamasını söylerim ya da kızımı yanımda götürürüm
20 Yorumlabenim daha önceden neden haberim olmadı diye üzülürüm... kız çocuğuma o güveni neden veremedim debenimle paylaşmadı diye üzülürüm.. olursa heralde bana söyler..
10 YorumlaÖnce herifin tipine bakarım efendi uslu bişeye benziyosa tanışırım ha yok hippi zirzop bir tipe benziyosa azına mıçarım lan.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabamla gorusmuyorm ama abilerim var ole birsey olursa sadece seni doverip erkegin sucu yok der hep
13 Yorumla
Soran+1 yılbencede haklılar:D
Cevap sahibi+1 yılo yuzden kimseye evt diyemedim bu yasima kadar
Soran+1 yıl:DD
+1 yılçocugu alır içmeye götürürüm kafası güzel olunca konuş lan derim baktım seviyom ölüyom demeye baslarsa devam edin derim :D
20 Yorumla
+1 yılÇocuğun tipine bakarım. Beyefendi birine benziyorsa tanışırım ,gözünü biraz korkuturum. Apaçi ,serseri gibiyse ağzını burnunu dağıtırım. Kıza da fena kızarım.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kızım benden çok şikayetçi..Bi insanın babası ağır siklet boxör olunca eh tabi ister istemez yanlız kalıyo :) aklı olan ve kızı olan boxa yazılsın :D
10 Yorumla
+1 yılilk görmemezlikten gelirim kızımı mahçup etmemek için eve geldiğinde onunla konuşurum bunun gayet normal bir şey oldugunu ama benimle paylaşmasının daha doğru olacağını böylelikle ona akıl verebileceğimi söylerdim.
10 Yorumla
+1 yılKötü bir şey yapmam herhalde. Sonuçta kız da bir insan ve sever, sevilir. Yanlarına gider ve arkadaşıyla tanışırdım.
10 Yorumla
+1 yılgörmemezlikten gelirim eve geldiğinde oturur konuşuruz
10 Yorumlaağzını burnunu kırarım diyenler sizide görürlerse ağzınızı burnunuzu kırsınlar o zaman aynı şeyi hangimiz yapmıyoz lan :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkonuyu saptırma. soruya cevap ver ya da *..
- +1 yıl
gayet gyzel cevaplamıs soran kısının ıısne gelmıyr galıba
+1 yılNasıl kafaladın kızım bu şapşalı diye sıkarım burnunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu terstenmi okudun kardeş:D
Erkek arkadasına çantayla dalarım ama 18in altındaysa ;)
30 Yorumlagörmemezlikten gelir akşam durumu anlatmasını isterim
12 Yorumla
+1 yılgörmemezlikten gelirim telefonuna mesaj atarım eve gelmesini söylerim konuşurum araştırırım yaşına da bağlı olarak tepki veririm
10 Yorumla
+1 yılNormal karşılarım modern bir insanım Bizde O Dönemden Geçtik :)
11 YorumlaGiderim Konuşurum önce ama dövmem lazım yoksa rahatlayamam gelemem böyle şeylere :)
21 Yorumla
+1 yılsevgili olmadan önce bana bir danışmasını isterim bunu yaparsa sorun yok ama bundan haberim olmazsa çok kızarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. görmemezlikten gelirim o an rezil etmemek icin evde güzelce konusurum tanistirmasinida isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. nasıl gördüm ? asıl soru burada. yaşı 16-17 ise normal karşılarım. ben 15 yaşında aşkı buldum çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşı küçükse kızımın eve gidince azarlarım uyarırım olgunsa normal karşılarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal karşılarım çünkü modern bir insanım ve kızımı her zaman desteklemek görevim he üzerse iş değişir :) ama onun dışında onun kararlarına saygı duyarım...
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat