Sen hangisini yapıyorsun? Farklı arayışlar mı yoksa bir derbeder gibi beklemek mi? ❤😩👊😒😂
Şarkıda sevenlere gelsin:)
Askere gittiyse beklersin, işimi elime alayım diyosa beklersin. Ama sen sev evlencemde ben seni bulurum diyosa beklemezsin.
Beklemek kişiden kişiye göre değişir. Geniş bir soru bir olay vermeden kimi neyi ne zaman nerde beklemek?😱
Sevdiyime soz vermisemse gozluyeceyimi tabiki beklerim! sonukda sevdiyim deyirem
bekle bekle nereye kadar
bir gün iki gün üç gün bilemedin üç ay
sonra hayat devam ediyor çaresiz
Sevgi karşılıklı ise beklemek değilse arayışa geçmek.
Cevap
18Cevap
beklemek boş. Sevse gelirdi. Bekledikte ne oldu. Ne gelen var ne giden.
Gelen gelsin beklemekten nefret ederim sevdiğim beni biliyorsa bekletmesin
Kimse benden önemli değil. Umursamam takilmam hayatima bakarim.. sende yap güzel oluyor
Ne unutabildik, ne de vazgeçebildik. Ortada kaldık.
Beklemiyorum artık. Yeni birisi de istemiyorum. Yorgunum.
tabi ki yeni kisiler milyarca insan varken neden birkacinda takilip kalayim ki
7 milyar insaniz, bir omur sevdigini beklemektense baska birini. bul daha iyi
Bir süre beklersin ancak yeter diyip yeni kişileri hayatına alırsın
gelmeyecek birini beklemek enayilikten başka birşey değil
beklemek. hala beklıyorum malı. burdan görebilir belki bu yaziyi
Önce biraz derbeder durum sonra bşakası.
Sokak lambalarini sevmem. herkese yanar
Helal guzel laf abi :D
Ben beklerim.. sonuna kadar..
Hicbiri. En iyisi gitmek
Şu an boştayım taliplerimi bekliyorum :))
Çok Sevdiğimi Çoook UZAKLARDA bekletmek.
Bekliyorum :) allah'in izniyle de bekliyecem
O mutlu olsun yeter gulum :) ben onu yinede beklerim
Zaten gonlumu ona vermisken ben baskasiyla yapamam ki yavru :)
Ya gulum bizim olay farkli :) o askere gidiyor da ondan bekliyorum dedim.. destek cikacam ona :D
.. senin durimunu anlamamistim kusura bakma gulum.. allah sabir versin
Atlattiysan senin adina bu sefer de ben sevindim ama cok uzme kendini herseyde bir hayir var :)
Ben kimseyi sevmiyorum 😞
Hanım hanımcık sadakatli karakterli edepli saygılı nefsine düşmemiş bir kız yokki dünyada
Heycanlandım kız pırlantasın
Yok kız.. Biri çıkar alır götürür sizi.. Üzülmeyin
Burdan kimseye güvenmeyin çoğunluk şrfsiz insanlar... Sakın kimseye tel vs vermeyin akıl vermek gibi olmasın bur daki bayanlara bile güvenmeyin
Beklemek
yeni kişilerle beklemek
Sevdigini beklemek
Hiçbiri
Ne bilim ben?
Alay mı ediyorsun bnle
Bana benzeyen mi kimmiş o?
Yav git bnde sni mal gibi dinliyorum. Resim koyduk giç bir b. ka yaramadı kendimizi azcık övdük diye tipine laf etmeyen kalmamıştı
Bana kardeşim deme ilk önce. Sanal manal gerçekte de oluyo bu. He eski srbdiğine benzetiyo diye birisi bnmle birlikteyse sg onla devam et derim kusra bakma.
Motive olmak için yaşaman lazım umut vererek değil burda sürekli olur okur olur dedi umut verdi ama hani nerde? O umut gerçek oldu mu tabi ki hayır
hayat böyle bende çok mutlu olmak isterdim, sevdiğimle olmak vs ama hayat sana herşeyin en güzelini sunmaya biliyor. Bazen sabır, bazen ise şükür gerekiyor. Savaşmalısın yoksa kaybolup gidersin ve bir bakmışsın ki dost bildiklerin herkes yok olup gitmiş. Güçlü ol ayakta dur ve istediğini al. Ve hep hayırlısını iste Allahtan.
Boş boş laflar sarfediyosun anca snn sevdiğin yakışıklı uzun hayatı müthiş gisiyo bn çirkin kısa boylu hayatım b. k gibi gidiyo bu dünyanın adaletini skiim
Aramıyorum
Sevdigimle yasamak😂
Arıyorum.
new new new
Beklemek...
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar