Karşınızda ki insan sizi çok sevdiğini söyluyor ama en ufacık seylerde size bahaneler üreterek ayrılık eşiğine geliyor. Sizce seven insan bahanelere sığınır mı? Yoksa ne olursa olsun sizin yanınizda mı olur?
Sevmek , aşık olmak başkadır. Ayrılmak başka her ayrılan sevmediğinden midir? ya da onu istemediğinden midir? Bence esas tehlike kuruntular sevdiğini sevme fırsatı bile verdirmiyor? Bahane dediğiniz şey nedir? Alışkanlıklarından (kötü ) vazgeçirmek için yapılan biöflrr mi? Sabrının taşacağı şeyleri bilip kendini çeki düzen vermemek mi? Kendine aşık olduğunu bile bile yinede asılsız şeylerle kalbini kırıp durmak mı? Hayatımda bunları yaşadım ve nokta koymuştum. Şunu da bilmek gerekir Seven gidemez gidiyorum desede...
Bazı erkekte ve hatun kişide ERKEN BOŞANMA hastalığı vardır. Çok sever ama buluttan nem kapar. Hayatına devam etmek için surekli mutsuzluk, olumsuzluk gerekir. Zira bu kötü olgular onun hayat yakitidir. Çok seçmesine rağmen ve aslında istememesine rağmen küçücük buluttaki nemi bulur, büyütür büyütür yağmur hemde sağnak yağmur yapar her seferinde. Ayrılığın esigindeykende başlar sarılmaya ilişkiyi kurtarmaya. Bu ilişkilerin geneli NE ONUNKA OLUYİR NE ONSUZ OLUYOR modelidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne kadar severse sevsin düşünsene evlisin en küçük sorunu bahane edip boşanmak istiyor. Hiç de inanmam bu sevgiye
Sevmeyen insana bahane çok. Yeter ki yürekler arasında mesafe olmasın. Hiç bu kadar uzak kalmamıştık seninle. Mesafeler diyorum; yollar değil! Kaç yürek ötemdesin?
En İyi Cevaplar