Nisanliyim ama kararsizim ne yapmam lazim?

Merhaba arkadaslar. bu konuda kafam karisik ve ne yapacagimi bilmiyorum.1senedir devam eden bir birlikteligm var 3 ay once nisanlandik ve seney dugunum olacak. ama benim kafam karisik. onun asiri ilgisi ve sevgisi bana guzel geldi ve nisanlanmayi kabul etiim. beni cok seviyor ne istersem yapiyor. bana baktiginda benmle konustugunda surekli gozleri doluyor. sensiz yasayamam flan bir suru sey soyluyor ve gercekten onun gibi iyi yurekli bir insn olamaz. beni kendimden daha cok dusunuyor cicekler hediyeler surprizler. cok romantik biri. ama sorun suki ben ayni seyleri ona hissedemiyorum. deniyorum ama olmuyor sevemiyorum. nisanlim 100 kilo ve 173 boyunda. bende 60 kilo 70 boyndayim. belkide bu yuzzden bana itici geliyor. benim icin spor yapiyor diyet yapiyor herseyi senin icin yapiyorum diyor. herseyime tamm diyor. ama anlamiyorum sevemiyorum onu. haksizlik ediyorum. onun bana vrdigi ilgiyi ben veremiyorum. nisani atamam bize ters dusuyor. zaten Nisan atarsam annemler cevremherkes hos bakmaz. en onemlisi nisanlim cok kotu olur. sizce ne yapmam lazim. zamanla severmiyim onu. cunku gercekten onu sevmek istiyorum. onu uzdugmde vicdan azabi cekiyorum resmen. kafam cok karisik.
Nisanliyim ama kararsizim ne yapmam lazim?