merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim 1 tane bebeğim var eşim çok dengesiz bir insan haline geldi benimle gezmeye çıkmayı pek istemez eve geldi mi sürekli diriliş ertuğrul izler.. Gezmeye gittim gece mesajlaşırken ben diriliş izleyeceğim dedi benden sıkıldığını anlıyorum böyle yaparak beni üzüyorsun beni özleyeceksin diyorum gülüyor aldatmak istemiyorum çünkü bunu oğluma ihanet olarak görüyorum eşim için değil yani.. Çok sıkıldım boşanamam da yavrum babasız kalamaz ama ne yapmalıyım çok ilgisiz ve bunu kabul etmiyor sürekli çirkeflik yapıyor senin psikolojin bozuk beni rahat bırak ne istiyorsun diye lütfen düzgün yorumlar yapın :-(
Cevabın nedir?
+1 yılOnu görmezden gelir hayatına devam edersin aynı evde çocuğun için seni aldatır veya çok çekilmez bir hal alırsa boşanadabilirsin bebek var diye hayatını cehenneme çeviremez kimse çalışır gayette güzel büyütürsün bebeğini neyse düşüncelerim bunlar umarım düzelir sıkıntıların..
17 Yorumla
Soran+1 yılOnu görmezden gelip o yok gibi devam etmeyi çok denedim bunu denerken en onunla konuşmak ona gülmek içimden gelmediği için mesafeli durdum bu kez de hep kavga çıkardı suratsızsin diye.. Ben ne yapıyorum da bu kadın böyle demiyor kendinde hiç hata aramıyor :-(
- +1 yıl
Sihirli bir değnek değmeyeceğine göre adama bu ilişki bu ritmle devam edecektir diye düşünüyorum içinde olduğun durum zor cidden ilgi arıyorsun haklı olarak bunu onunla tekrar tekrar konuşursun anlayana denk taşınırsınız saçını değiştirirsin vs. i tüm bunlar da işe yaramazsa boşanman daha iyi yoksa aldatırsın ki bu hiç etik olmaz
Soran+1 yılBen şu an bile ondan alamadığım ilgiyi başkasından almak istedim ama bebeğime ihanet olur diye yapamadım.. Saç rengi vs vs değişiklik ne frak eder ki? Benimle ilgilenmesini mi sağlar hiç sanmıyorum ilgisiz o
- +1 yıl
Bir rüya da gibi düşün onu şimdi hep aynı monotonlukta ilerliyor bir şekilde dikkatini çekmelisin belki de en büyük iyiliği ona yapmış olacaksın nasıl adam bu ya :D insanda biraz yaşam sevinci olur aile bağı olur aşk olur ben bile sıkıldım ama sabret belki de bu bir dönemdir çok iyi bir eş olcak ilerde belki bilemeyiz
Soran+1 yılZor :-(
Soran+1 yılNasıl dikkatini çekebilirim?
- +1 yıl
Kendinde değişiklikler yap biraz kaybetme korkusu ver ona işte atıyorum bosanabilirim bir gün de şu ünlü yakışıklı de öyle azar azar gözünü Korkut ne bileyim kadınsın sen mesafe koy ama farkta ettirme çünkü sana tavır alıyormuş kızacak bahanesi olmasın
En İyi Cevaplar
+1 yılAlti üstü 2 sene.
Bu kadar kısacık sürede sevgiyi saygıyı ilgiyi ne çabuk tükettiniz?
Hiç anlamıyorum ben bu insanların bencilliklerini...220 Yorumla
Soran+1 yıl2 seneye 2 ay kaldı :-( çok bencil ben sıkılıyorum onunla gezmek sohbet etmek istiyorum ama o istemiyor.. Geceleri sigara içmek isterse mutfakta yanında oturuyorum o ara ne konuşursak o.. Sigara içmeyecek olsa direk yatmaya gidiyoruz der
- +1 yıl
İyi de bu hâle nasıl geldiniz Hâtun?
Sadece 2 senecik be.
Ne yaşadınız da tukettiniz her şeyi bu kadar?
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben daha heyecan doluyum kıpır kıpır gezmek tozmak mutlu olmak istiyorum onunla vakit geçirmek istiyorum ama o tüm bunları bekarken sevgililerinde bitirmiş diye düşünüyorum :'(
- +1 yıl
Evlilik dışı ilişkilerin felakete davetiye çıkardığını, çoğu kere huzuru dinamitledigini bir anlayabilsek keşke... Evlenmeden önce bütün güzellikleri tüketiyoruz. Evlenince de geriye, bolca kavga, hadsizce gürültü kalıyor ne yazık ki...
Soran+1 yılAynen öyle.. Adamda heyecan kalmamış yaşanacak birşey kalmamış ama benim suçum ne oturup kadere razı mi olmalıyım :-(
- +1 yıl
Evlenmeden önce bunu hiç mi farkedemedin peki?
Soran+1 yılNişanlı iken ayda 4000 dk zor yetiyordu her pazar yanıma geliyordu mutluyduk o zaman
- +1 yıl
Hızlı atın poku seyrek düşer dedikleri bu olmalı.
Soran+1 yılYaa off :-( arkadaşım napıym o zaman aramadığımda açmadığımda kızıyordu zaten 5 ay kaldık nişanlı
- +1 yıl
Hâtun sana bir şey demiyorum ben.
Diğer antene diyorum.
Hızlı hızlı yaşayıp hızlıca tüketmis herşeyi işte.
Birlikte bir tatile çıkın.
En azından en yakın bir tatil beldesine gidip bir haftasonu birlikte vakit geçirin. Sizin evlilik ölmüş. Ruh katilmali içine...
Soran+1 yılTatile gidelim diyorum orda manita çok olur sen huzur bırakmazsın diyor çok kıskanç olduğumdan rahatsız oluyor
- +1 yıl
Bu kafa yapısına sahip öküzu hangi ahırdan tutup aldın sen? Evli adamın manitada ne arar gözü?
Soran+1 yıl:'( annesine kaç kere şikayet ettim annesinin babasının yanında kavga ettim.. Onun dilinde sana ihanet etmez diyorlar o da erkeğim ben dikkatimi çeker bakarım ama fazlası olmaz diyor ben neden bakmıyorum peki
- +1 yıl
Zihin bozuk zihin
Bakan bir göz varsa,
İnmesi gereken bir kepenk / göz kapağı da var.
Bu şekildeki bir kafa yapısı ile huzur biraz zor gelir, bir tatile çıkıldiginda...
Soran+1 yılAynen offf benim ona olayın ciddiyetini hissettirmem lazım ama nasıl
- +1 yıl
Anne babası ve ailen konuş.
Olmadi birlikte bir aile terapistine gidin...
Soran+1 yılAileler hak getire olmadı.. Terapist dedim kabul etmedi bende birşey yok abartıyorsun diyor ama daha yeni evliyiz yaa ben facede gördükçe arkadaşlarıma imrenmek zorundamıyım
- +1 yıl
Tut kulağından götür zorla.
Var ki huzursuzluk ortadaki..
Yok deyince yok olmuyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim :-(
- +1 yıl
Estağfurullah
İstersen içerden yazabilirsin...
Anlatmak istersen.. m
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile büyükleri ile bir konuşun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi ile konuştum oğlunun yanında benim yanımda olcak hali yok ya :-(
Cevap sahibi+1 yılkendi annenizle konuşun
Soran+1 yılAnnem ne yapabilir ki? Onunla konuşamaz konuşsa da olacakları ben biliyorum kendini haklı çıkarıp çekilecek..
Cevap sahibi+1 yılbelki düzelir ya ne diyim Allah Yardımcınız olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak kime çözüm olduki sana olcak, kendine yaparsın
27 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun aklını başına nasıl getirebilirim ki? Nasıl olayın ciddiyetini anlatabilirim ona? O soğumam sanıyor ama soğudum
Cevap sahibi+1 yılBilsem ah :) demimde biri eşimle hiç kavga etmiyoruz diye dertleniyodu, kavga edeni dertleniyo etmeyeni dertli, bakınca evlenesim gelmiyo, beklentiyi yüksek tutmamak olana razı olmak dicem oda zor sabır çok kalmadı
Soran+1 yılEvlilik.. Tavsiye edilir mi edilmez mi bilemedim şimdi..
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişi olup doğru kişiyide bulursan güzel olur diye düşünüyorum, ama zor bulmakta zor devam ettirmekte zor e bekarlıkta zor :) hayırlısı
Soran+1 yılAynen öyle Allah herşeyin hayırlısını versin ama kadınlar ilgi ister bunu hep bil arkadaşım inşallah güzel bir evliliğin olur
Cevap sahibi+1 yılAmin sağolun, inşaAllah sizinde tüm sorun yaşayan eşlerinde arası düzelir Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Değişik ne deyim iyice konuş diyecem ama boş galiba
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
Çok zor bir durum
Daha çok yenş evlisiniz iki yıl çok erken sizin cicim yıllarınız o yıllar
Bu konuyu açık açık onunla konuştun mu?016 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere konuştum haşa kendi peygamber gibi hiç bir hatasını kabul etmiyor evlendik evleneli böyle asla hiç bir konuda hata kabul etmez hep beni suçlar şimdi de sen psikolojik sorumlusun diyor değilim :'(
- +1 yıl
Ne demek hep seni sorumlu tutmak?
Bir erkek karısını ihmal eder mi?
Hangi erkek eşiyle gezmeye gitmek istemez
Ben her fırsatta eşimle bişeyler yapamaya çalışıyorum çocuğumu bazen anneannesine bırakıp eşimi gezmeye götürüyorum veya iiimiz var diyio bırakıyoruz akşama kadar evde başbaşa vakit geçiriyoruz. Siz daha çok yeni evlisiniz sizin birbirinizle vakit geçirmek işin fırsat kollamanız lazım
Soran+1 yıl:'( :'( maşallah size.. Hayır eşim benden kaçmak için vakit kolluyor yemin ederim eski sevgilisinden kat kat güzel ve eğitimliyim o tüm heyecanını eskilerde kaybetmiş bana birşey kalmamış :-(
- +1 yıl
Kızmazsan bileyler sıracağım cevaplamak istemiyorsan saygı duyarım
Sen eşine karşı nasılsın? Açık olmak gerekiyorsa seksi giyinirmisin ona seksi hareketlet yaot mısın? Veya yatakta onu baştan öıkartacak şeyler yapar mısın? Yapmıyorsan senden onları yapmanı isyiyor mu? Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz?
Soran+1 yılBirlikte olma sıklığı normal haftada 5 gün olur genelde bazen her gün bazen 3 gün.. Seksi giyindim çıktım alaycı bir şekilde güldü zoruma gitti ağladım şaka yaptığımı biliyorsun diye yemin etti ama romantizmde şaka yapılmaz
- +1 yıl
Birlikte olma sıklığı normal 5 sizin yılınıza göre normal. Ama alay etmesi ilginç sen ne güzel giyinmişsin süslenmişsin onunda devam ettirmesi lazım ve devamında ikinizinde mutlu olması gerekirdi. Farklı fantaİ vs deniyor musunuz? Farklı yerlerde vs. Yani monotonluk olmasın diye
Soran+1 yılMevzunun cinsellik olduğunu sanmıyorum yaa. Ben ona kaç kere banyoda teklif ettim ikinciyi hayır dedi.. O ihtiyacını karşıladıktan sonra monoton hayata devam.. Dizi izler tel oynar sigara içer yer içer gider ya da yatar
- +1 yıl
Elindekinin kıymetini bilmiyormuş. O zaman sıkılma belirtileri var demekki. Senden sıkılmaya başlıyor. Ortak alışkanlığınız var mı? Birlikte bişeyler yapmıyor musunuz?
Soran+1 yılBirlikte yemek yiyoruz başka bir halt yok! :'(
- +1 yıl
Oneya
Siz daha çok yenisiniz onun sana sık sık sürprizler yapması gerekiyor. Sen şimdi evde bebekle uğraşıyorsun sıkılıyorsun akşam işten gelip seni dışarı çıkarması gerekiyor?
Bebek olmadan önce nasıldı?
Soran+1 yılÖnce bir süre iyiydi dışarı sürekli çıkardık.. Mahalledeki arkadaşlarına özeniyor.. Küçümsemek değil ama hepsi cahil kızlar boyun eğerler bende üni mezunuyum gördüm geçirdim böylesi ağır geliyor
- +1 yıl
Normal senin düşüncen çalışıyor musun? ya da mesleğin ne? Eğitim seviyesi yaşam standardı için çok önemli
Soran+1 yılAynen öyle ben fakülte mezunuyum eşim lise okuyor sayemde :-(
- +1 yıl
Kızma ama hatanın önemli kısmı sende bunun sorun olabileceğini düşünmen gerekirdi. Eğitim seviyesi çok önemli ortak paylaşımlar olmalı aynı konıları konuşabilmeniz çok önemli
Soran+1 yılÇok aydın bir insan.. Genel kültürü iyi.. Diploması yok ama bilgisi güzel sadece karakteri sıkıntılı bana karşı
- +1 yıl
Kendini yetiştirmiş anladığım kadarı ile
Peki senden başkası ile nasıl konuşmaları ve hareketleri?
Biraz ceza olsun diye bir süre soğuk davransan acaba nasıl olur?
bir süre birlikte olmasanız o istediğinde de yapmasan nasıl olur?
+1 yılZor bir durum gercekten. seni anlayabiliyorum. bir arkadasimda buna benzer seyler yasamislardi. sonra cozduler
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözülebilir ki gezmedeyim 5 gündür aramıyor aradığında da kavga etmesin diye arıyor istediği için değil :-(
- +1 yıl
Sakincasi yoksa yaz bana mesaj
Soran+1 yılMesaj gönderilmiyor sana
- +1 yıl
Beni takip et ben sana gondereyim
+1 yıldua edeceksin, sabredeceksin. düzelmezse boşanacaksın. bir ömür geçermi öyle ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee evlilik böyle bir şey sen ne sanıyordun arkadaşım ?
00 Yorumla
+1 yılStreslik bir durumu mu var
19 Yorumla
Soran+1 yılOnun yok.. Stresi felan yok.. Benimle ilgilenmiyor sigara içmek isterse gece eve geldiğinde sadece sigara içimlik yanında oturuyorum ve konuşuyoruz onu zaman ayırmak sanıyor sigara istemiyorsa canı direk yatalım der öyle bir adam söyleyince de daha ne yapacam ben sana diyor :-(
- +1 yıl
Geç mi geliyor ki sadece 1 sigaralık zamanı kalıyor
Soran+1 yılEn erken 10 en geç 12 de gelir
- +1 yıl
Başka bir kadınla olma ihtimali var mı
Soran+1 yılBunu çok düşündüm takip ettim eski sevgilisi yüzünden kavga bile çıkardım ortaya birşeyler çıkarmı diye çıkmadı annesi babası geldi yanlışı olursa bize söyle dediler.. İş yeri evimin karşısında girdiğini çıktığını görüyorum dükkanı kapatınca da direk evde ama bilemem yinede
- +1 yıl
Severek evlenmediniz mi
Soran+1 yılHayır görücü usulu ama 5 ay nişanlı kaldık :-(
- +1 yıl
Hep böylemiydi ilk günden
- +1 yıl
İstersen özelden konuşalım
Senin başka çaren yokki ya dişiliğini kullanacan baştan çıkaracan yy bırakacanada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. ALLAH yardımcın olsun
10 YorumlaBekle biraz sabırlı ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi bekleyecm? Bu süreçte gerçekten kırıldığımı üzüldüğümü anlasin diye sussam bu kez de afra tafra yapıyorsun diye kızıyor
Cidden zor bir durim
10 Yorumlakötü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba başka bir kadın olabilir mi
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum canım bak kaç tane erkek yorum yaptı öyle birşey söylemedi biz kadınların psikopatlıgi bu düşünce.. Hemen bunu düşünüyoruz ama yok öyle birşey iş yeri evimin karşısında ışıklar kapanır kapanmaz evde.. Telefonu ortada.. Ayda bir yalnız kalıyor onda da hangi kadın kabul eder ayda bir
Cevap sahibi+1 yılHeh, şimdi açıklayınca taşlar yerine oturdu. Böyle bir durumda ya onun yaptıklarını ona karşı kullan ya da dişiliğini kullan başka bir tavsiye gelmiyor aklıma
Soran+1 yılDişilik işe yaramıyor da onun yaptıklarını ona karşı nasıl kullanabilirim? Varsan sorsan o birşey yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılO bir şey sorarsa sen de ona cevap verme git sen kafayı yemişsin de onun dediklerini de işte. Belki empati kurup ulan ben napıyorum ya der belki
Soran+1 yılBenim beynim durmuş artk da düşünemiyorum.. Bu iyiydi tamam aynen uygulayacağım çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah ise yarar, işleri daha kötüye çevirmez. Allah yardımcın olsun😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef yapabilecegin fazla bisey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılKocan kaç yaşında
115 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 25
- +1 yıl
Kocanin yaşı çok genç. Senden skilmis olabilir sana birazdaha ilgi göstermesi gerek. Sen Şu an herseyi ister arzulsrsin. Erkek olarak sana bunları hissettirmemesi gerek.
Soran+1 yılAynen :-( sanırım o eski günlerini özlüyor.. Ne yapmalıyım? Çok üzülüyorum ben böyle olsun istemiyorum benimle hiç eğlenmiyor hep sıkıldığını anlıyorum
- +1 yıl
Senin ona karşı birazdaha farklı şeyler yapman gerek. Nelerden hoslanoyirsa daha iyisini yap. Ve kesinlikle yatakta yalnız bırakma
Soran+1 yılYalnızlıktan dokunulmamaktan ve benim susmamdan hoşlanıyor :@
- +1 yıl
Bu nasıl erkek. Birşey diyicem burası yeri değil. İnsan karısının dokunmasindan rahatsız olurmu
- +1 yıl
Belki psikolejik olrak rahatsız olabilir
Soran+1 yılHayır psikolojik bir durum yok ortada.. Her durumda aynı o
- +1 yıl
Evlendiginizden berimi bu şekilde
Soran+1 yılHayır sanırım bebekten sonra bilmiyorum ki farkında değilmişim yeni yeni batıyor gözüme
- +1 yıl
Aslında sana daha çok bağlanması gerek. Sonuçta ikinizi hayata daha sık bağlayacak bir can var. Bukadar duygusuz olmamalı bence. Birşey daha sorucam ama bu özele girdiginden soramiyrum
Soran+1 yılCinsellik soruları yukarıda soranlar oldu mevzu cinsellik değil orda sorunumuz yok sorun genel hayat
- +1 yıl
Yok cinsellik değil zaten. Kendini farklı goruyo olabilir. Kadınlardan bukadar soguduysa
Soran+1 yılKadınlar ne alaka ki? Benden soğudu sadece
- +1 yıl
Ya işte ben kadınlar dedim. yani sana karşı bukadar soğuk olmamalı. Sen onunla bir ömür gecireceksin. Bir müddet ola bilir ama sürekli böyle olmasi düşündürüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılyeni bir sayfa aç çizgili olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel hayatınızda ilk hamleyi kim yapar?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptığımda canı istemiyorsa döner yatar bende o yapınca kabul ederim
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl iştir yaa.. Sen yanaşınca yok diyor haa?
Evlenmeden önce ne kadardır tanıyordunuz?
Aşk evliliği mi mantık mı?
zor bir durum
10 Yorumla
+1 yılSende aynısını yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapınca işine geliyor keyfe keder istediğini yapmış oluyorum..
- +1 yıl
Eğitim şart
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı