Arkadaşlar kapanmayı düşünüyorum, onun için büyük bir alışverişe çıkmam gerekiyor, siz nerelerden giyiniyorsunuz? İstanbulda da yeniyim nerelere bakayım? istanbul tesettür giyim mağazaları nerededir?
İstanbul tesettür giyim mağazaları nerelerde bulunur?
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim pişman etmesin. :) Benim ablam tesettürlü. Onun faydalandığı giyim mağazalarından örnekler vereyim belki işine yarar. En çok tesettür giyim mağazaları Fatih ilçesinin Akdeniz Caddesi üzerinde bulunuyor. Daha sonra Eminönü, Üsküdar, Merter gibi yerlerde de bol bol bulabilirsin. Bu arada kendini sadece tesettür giyim mağazaları olarak kısıtlama. Mesela Koton, Zara, LC Waikiki gibi mağazalara da bakabilirsin. Bol giyim ürünleri orada da çok bulunuyor. Hatları belli etmeyen kıyafetler bulabilirsin ve tesettür mağazalarından daha uygun fiyatlı oluyorlar.
İstanbul tesettür giyim mağazaları
Eminönü Tesettür Giyim Mağazaları Hangileri?
Eminönü'nde sayamayacağımız kadar çok fazla mağaza var. Orası alışveriş cennetidir. Ablamın sık sık tercih ettiği mağazaları önereyim sana Eminönü için.
Armine Giyim
Armalin Tesettür Giyim
Aydan Tesettür Giyim
Tekbir Giyim
Beyza Tesettür
Sinem Abiye
Yaylak's Tesettür Giyim
Eminönü'nde ürünlere en çok güvendiğimiz tesettür mağazalarıdır bunlar. Hem kalite olarak çok iyiler hem çeşit çeşit ürün seçenekleri ver hem de fiyatları diğer yerlere oranla daha uygun. Tavsiye ederim. Çoğu birbirine yakın zaten. Hemen bulursun yerlerini. Eminönü Çarşı'ya da bakabilirsin bence. Orada da çok güzel mağazalar bulunuyor. Belki işine yarar bir şeyler bulursun.
eminönü tesettür giyim mağazaları
İstanbul Fatih Tesettür Giyim Mağazaları Hangileri?
Fatih giyim mağazaları açısından her türlü giyim mağazasına ev sahipliği yapar. Özellikle de Akdeniz Caddesi üzerindeki mağazaları şahanedir. Burada çok lüks mağazaları da bulabilirsin, uygun fiyatlı olanları da. Zengin tesettürlülerin sürekli alışveriş yaptığı bir yerdir buralar. Bu nedenle kalitesiz giyim bulamazsın. O nedenle acaba kötü müdür endişesine girme. Önerdiğim Fatih tesettür giyim mağazaları bunlar;
Beyza Giyim
Seçil Giyim
Birsel Giyim
Noche Tekstil
Özgün Tekstil
La Chere
Moda Naz
Yıldız Tesettür
Anna Park
2 Yaka
Bu mağazaların ürünleri çok kaliteli ve ço güzel. Bu arada fatih'te tesettür giyiminin çokça bulunduğu iki pazar yeri var. Bir tanesi Çarşamba Pazarı. surların orada kuruluyor. Çarşamba günleri Çarşamba'da kurulur. :) Fındıkzade Pazarı var bir de. O da cuma günleri kurulur. Çok uyguna çok güzel kıyafetler bulabilirsin.
fatih tesettür giyim mağazaları
İstanbul tesettür mağazaları olarak en çok alışveriş yaptığımız yerler buralar. Umarım önerdiğim yerler hoşuna gider. Keyifle kal. :)
setrems ve aker güzel(ama pahalı),tekbir kalitesiz..buralara uğrarsan habern olsun
hayırlı uğurlu olsun
lütfen pantolon tunik giyinme,pantolon tesettürde yoktur
ve vücut hatların belli olmasın
eteği de diz kapağından giyenler oluyor,onların saçını yolasım geliyo..güya kapalılar..k bakma sorunu görünce aklıma geldiler:(
17
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
eteği çok seviyorum zaten etek giymeyi düşünüyorum. uyardığın için sağol. onlar aklımda;) tekbiri eledim. şu setremsle akere bir bakayım o zaman. teşekkür ettim
pantolon neden tesetturde yokmus? birakin su isleri ya. tesettur zaten nefise cok zor gelen bir sey, bir de siz insanlarin gozunu korkutuyorsunuz. ayetlerde yok, hadislerde yok, hicbir yerde yok. vucut hatlarinin belli olmamasi gerek. el, ayak ve yuz haric her yer kapali olacak. ortu yakanin uzerine atilacak. disari kiyafeti giyinilecek. bitti bu kadar. kafanizdan yeni seyler sallamayin. insanlari da sogutacaksiniz. giyer dizinde bol tunik, bol pantolon. ustune de pardesu alir. iki Kuran acip okuyun, hadis okuyun. Allah yardimci olsun soran kisiye insallah.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,4b cevap paylaştı.
Herkes fatih e gidiyor ama fatih çok pahalı oraya gitmemeni öneririm. birsürü mağazada artık kapalılar için süper şeyler satılıyor. pasajlara bile bakmalısın. eşarp için de kıyafet içinde birçok alternatif bulursun.
o kadar büyük olmasına gerek yok bence.kadıköy,eminönü...en çok kılık kıyafetin tercih edildiği yerler.çeşit çeşit renkte örtünmek için büyük büyük alış verişlere gerek yok.amaç dikkat çekmemekse eğer.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya işte yaz geldi ya hep kısakollu filan buluyorum bakıncam artık oralara saol canımm
öncelikle hayırlı olsun. Allah senin gibi düşünenleri arttırsın. Bence hiç tekbir gibi yerlere uğramayın. gidin eminönüne gayet güzel şeyler var. kapalıçarşı yokuşunu sorun. pazarlık yapmayı
unutmayın. 100 derlerse 50 tl den kapı açın. ama 80 de geçmeyin örneğin.
bence bu kadar masrafa gırıp kapanacaksında hıc kapanma ya kapalı olmak sadeliktir ya sen daha cok masraf yapacaksın kapanamak ııcn guya sosyete kapalılar ordusuna bı kısı daha eklend:i.)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
şimdi çok açık giyiniyorum kıyafetlerim tesettüre uycak gibi değil
bak gecen avcılarda bir kız gördüm bak yemin ediyorm üstte türban var altta transparan tayta benzer bişey koptum ya :D sorunu cevabı için heryerde var bulursun yani avm lere bak