Kızlar sizin böyle bir düşünceniz var mı? Fiziginiz bozulur diye çocuk yapmaktan vazgeçermisiniz? Erkekler eşiniz size böyle bir sey soylese tepkiniz ne olur?
Evlendiğiniz zaman eşiniz "Fiziğim bozulur" çocuk istemiyorum dediği zaman ne yaparsınız?
Bayanların bu fobisi siz erkekler yüzünden var. Boşanmaların birçoğu bayanların lohusa döneminde gerçekleşmektedir. Koca anlayışlı olsa onu göbeğiyle etiyle buduyla sevse ve zayıflaması için ona maddi olanak sunsa ve onu rencide edicek hiçbir davranışta bulunmasa bence bayanlarda böyle sosyal bir fobi gerçekleşmeyecektir.
diyet ve spor denen bir şey var. fiziğim bozulmasın diye o müthiş annelik hissinden ve minnak bebişten vazgeçmek saçmalık olur erkek olsam böyle söyleyen kadını yuvama sokmam!
Çocuk yapmayacak kadınla evlenmem hem çocuk doğurmak fiziği filan bozmuyor aksine kadınları gençleştirip güzelleştiriyor 4 tane çocuk doğuran teyzem benden genç gösteriyor kaç tane yeni doğum yapmış kadın gördüysem bir gençleşme bir güzelleşme var çoğalmakta çocukta bir bereket güzellik vardır en az 5 çocuk istiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocuk yapmayacağım ama fiziğim bozulur diye değil. Yetimleri kurtarma şansım varken bakabileceğim çocuk kontenjanını doldurmak için yenisini yapmaya gerek yok.
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada bu kadını eleştirme hakkımız yok. Söylediği şey son derece saçma ama çocuk doğurmak kadınların zorunlu göreviymiş gibi davranmak neyin nesi? Kendi bedeni kendi kararı, sebep sunması bile gerekmiyor.
Cok sacma bence.. sevdigin adam icin herseye katlanirsin. Ki bu guzel bir duygu olsa gerek. Fizigim bozulur nedir yya. Fiziktir bozulur duzelir. ALLAH KARAKTERE ZEVAL VERMESN.
öyle bir kadınla evlenmem.. oldu ki sarımsak gelin olmuş 40 gün kokmamış örneğinde olduğu gibi gerçek yüzünü benden gizledi, boşanırım.. hayattaki en büyük isteği baba olmak olan birisi, böyle bir cümleyi kaldırmaz..
yaradan verebileceği en kutsal şeyi veriyor, üzerine annelik duygusunu ekliyor ve sen göreceli kavram olan fiziği kafana takıyorsun. Allah akıl fikir versin derim
nice kadınlar var çocuk doğurmuş ama fiziğinde en ufak bir şey yok.. Onu diyen kadın ben yan gelir yatar k**mı büyütürüm demek istemiş olur bence.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yediğine içtiğine dikkat ederse bir şey olmaz. bizim kadınlar hamile olduğu zaman duba gibi oluyor, doğumdan sonra kaldı diyorlar hemen. laf hazır. kaç kadın biliyorum öyle saz gibi olan doğumdan sonra. hatta biri 2 çocuk doğurdu hala 20 yaşında kız gibi
o zaman kusura bakmasınlar hanımlar benim de asabım bozulur ben niye aldım onu çocuk için eve çicek versişn diye sadece yemek için mi çamaşır yıkama için mi olmaz pampa olmazzzzzzzzzzzzzzz
Zorla.. töbest ya. adjsh Boşanmak mı istiyorsun diye sorarım. adjsh
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ozaman evlenmeye gerek yok evlilk bir aile olabilmek için vardır evlilik cocuk oyuncağı degilki zaten evlenecek olan ciftler bu durumu en basta konusurlar
En İyi Cevaplar