Gizli Üye(30-35)+1 yılben evliyim. sevgiliykende nişanlıyken de sövmedim. evlendim nikahlı karım oldu yine sövmedim. ben onu sövmek için değil sevmek için soktum hayatıma ve hep öyle kalacak. bende sinirliyim devam eden mahkemem var adam bıçaklamadan. 7 yıldır da sinir ilaçları kullanıyorum. karım şu an hamile. benden hamile olan nikahlı karıma söversem eğer allah bunu bana sorar. hangi erkek olursa olsun karıya kıza sövmek dövmek felan erkeklik değil beyler. erkek olmak kadını korumak. 15 temmuzda savaş uçakları binanın üstünden geçerken karım bana öyle bir sarılıyodu ki. sanki içine sokacak. ben bu kadına nasıl söverim abi. o benim gücüme kudretime güvenirken ben onu nasıl döverim. yaradan erkeğe ağız dil verdiyse konuş diye verdi küfür et diye değil. sende sana küfür eden birine sevgilim deme artık. sevgi bu değil.
2312 Yorumla
Soran+1 yılİnanır mısın beni çok duygulandirdi. Bunları okuyunca bir kötü de oldum acikcasi benim niye öyle diye. annemiz babamız bizi ne diye yetiştirdi elin oğlu sovsun diye değil. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Cevap sahibi+1 yılsağol kardeşim bak ne güzel dedin. kendini ezdirme sakın. bende yakında baba olacam inşallah doğmadan masrafları başladı. karım desen ağrı sancı kramp bunlarla ugrasıyo. kolay yetişmiyoruz. ben bekarken babam anneme para verirdi evin giderleri için annemde onlardan kısarak kenara koyardı. 100 liralık ayakkabı giyerdim ben annem 10 liralık terlik giyerdi. anneler babalar nelerle nelikle büyütüyo çocuklarını. o it kim ayrıca? ben nişanlıyken bile sevgilimi kısıtlamamışımdır. çevreye bakıyom lan dun bir bugün iki kıza başlıyolar şuraya gitme bunu yapma şunu giyme. kızlarda demiyo ki sana ne lan kocam mısın babam mısın sen kimsin de beni kısıtlıyosun karışıyosun bana diyemiyo. kendini ezdiriyo erkeğe karşı. bir erkek olarak buna karşı çıkıyorum ben. bunu kendinize yaptırmayın.
Soran+1 yılÇok haklisiniz gerçekten keşke herkes sizin gibi dusunse ama şu lanet aşk yok mu herşeyi durduruyor ama bu demek değil ki bunları sineye çektim saygısızlık başlayınca herşey yok oluyor
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim ben karıma aşık olmadım. onu sevdim. gönül verdim. biz 7. sınıfta tanıştık konuşmaya başladık. 10 yılımızı beraber geçirdik. bunun tek nedeni de saygı. ben sinirlenince oda geri adım atıyodu bende üstelemiyodum fazla. o sinirlenince ben geri adım atıyodum. hep böyle gitti. benimde bacım var. onun dövülmesini sövülmesini asla istemem. oda birinin karısı olacak sonucta. ben nasıl kendi bacıma yapılmasını ıstemıyosam karıma da yapmıycam. çünkü benim karımda birilerinin bacısı birinin kızı. sen sen ol iplerini verme. yoksa gerisini alamazsın sakın ha. yaşını bilmiyorum ama benden sana abi-dost tavsiyesi olsun kardeşim.
Soran+1 yılYeniden diyorum Allah mutluluğunuzu bozmasin sizi gibisi az kaldı çok teşekürler yorumlarıniz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. Allah gönlüne göre versin. Benim gibilerinden az kalmadı benim gibiler erkenden evlenip çoluk çocuğa karıştı piyasa da yokuz biz artık karımızın dizinin dibinden ayrılamıyok :)
Soran+1 yılYaşınız kaç acaba?
Cevap sahibi+1 yılBen de eşimde 22
Soran+1 yılGençmişsiniz daha
Cevap sahibi+1 yıloo sen bizden büyükmüşsün ya abla ya. niye demiyon :)
Soran+1 yılÇok olgun konuştun ama
Cevap sahibi+1 yılablacım babam hep derdi de inanmazdım. bir erkek hayatında bir defa adam olmaz derdi. sünnet olur adam olur. askere gider adam olur. evlenir adam olur. baba olur adam olur. babası ölür adam olur. bu laf doğru. beni adam eden karım oldu. Allah ondan razı olsun.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. sizin gözünüzde adam değil ya karaktersiz olur küfür edince kim ne yaptın adamada sana böyle küfür etmene sebep verdin. Aynısını ben de yaptım doğru birşey değil tabiki küfür ama insanın da sabır noktası var dır. Seni deli gibi seven insan neden böyle çirkinleşti bu soruyu kendine sor. kim bilir nasıl canını yaktın.
10 Yorumla
Saygı, sevgiden de aşktan da önce gelir o yüzden ben olsam aşkımdan da ölsem böyle küfür eden sinirlerini kontrol edemeyen biriyle devam etmezdim. Küfür eden baba küfür etmeye meyilli çocuklar demek gelecek planı yapacağın adamın doğru düzgün biri olması şart her şeyi düşünmek lazım vakit varken
60 Yorumla
+1 yılHersey aşk degil derken bunu kastediyoruz işte. Hayatin gercekleri bunlar kadin erkegi boyle durumlarda iddare etmeyip ay bana bunu dediiii diye ayrilirsa tabi iliski yurumez
15 Yorumla
Soran+1 yılAma çok onur kırıcı değil mi? Haketmedigimi düşünüyorum tabiki hemen ayrılmadim ama bana sorgulatıyor
- +1 yıl
Herkesin kendi fikri kaldiramiyosan yürümez ilerde zaten
Soran+1 yılSen kaldırabilir misin peki? Küfür edidigim şey cinsiyetçi cinsten burada yazamıyorum ama anla
- +1 yıl
Sevgilime inanmam ve guvenmemle alakali durduk yere etmemesi gerek zaten siniri gecince zaten özür diler benlik ya da bahsettigin kufurluk bir mevzu degil bu
- +1 yıl
Kadınlar erkeklerin dengesiz hareketlerini kendilerine yapılan saygısızlıkları idare etmek veya çekmek zorunda değildir erkekler de beynini kullanıp hayatlarındaki kadına saygılı davranmalı. Öyle davranmayı bilmiyorsa da kadın bırakabilir ki kadın adam olmayı öğretecek değil arkadaşın yazdigi gibi aşkından da ölse kendi sağlığı için bırakmalı Allah acı çeksin diye yollamamış kimseyi. Biraz da kadınları kollayın artık herkes ne kadar ataerkil. Nerede eşitlik? Ne kadar yobaz var. Çıkaracak hayatından böyle erkekleri kızlar tabii. Onurunu kırıp gelip devam etmeye çalışıyorlar bir de ama kadını düşünen yok. Kadın soğuyor ama korkusundan bırakmıyor ama soğumuş o kişiden onurunu kırmış bir kez. Bırakmalı kesinlikle şahsına küfür ediliyorsa tabii kadın rahatsizsa ve sevgisi kalmadıysa ne yapacağım diye düşünmeye gerek yok kimseyle beraber olmak evlenmek zorunda da değil kim alır beni diye düşünmesin kimse takan olacak olursa o da sevmiyordur zaten olmaz başlamadan biter. Gururunu ezdirmekten iyidir. Seven "adam" zaten küfür etmez hakaret etmez. Bunlar işte toplumun rahatliklarina arkalarını yasliyor. Yakani birakir birakmazsa da seve seve bırakana kadar polislik olur bu kadar. Kızlar cekmesin kimsenin kahrını kufrunu yüz vermeyin sttr git deyin hakaret duyunca yoksa çok değişik kafalara giriyorlar tepenize çıkarmayın şunları iletişimi kesin zorlarsa da şikayet edin takilsinlar habitatlarinda öyle. Yobazlık resmen buraya yorum yazarken yani her şey aşk değil diyen kadın erkeği idare etsin diyen hanımefendiye cevap verirken utandım adam küfür ediyor kız olsun dedi ama onurum mu olsun ya ne olacak ben insan miyim ki deyip devam edecek he, bu kafa ile hayvan hayvan takılır herkes. Defol git diyeceksiniz küfür edip yollayacaksiniz eğer ağır geldiyse çünkü bazı kızlara geliyor öyle durumlarda bırakın bunları. Bırakın ulasamasinlar Birdaha hiç ve gidin hayatınızı tek başına ama kaliteli yaşayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılÖfke kontrolsüzlüğü sevgilinin elinde olan bişey değil, küfürse onun için bir deşarj yöntemi. Burdakiler biraz boş konuşuyo, sevgilin ve yaşanmışlığın var. Elbette yaptığı hoş değil ama gözü döndüğü ve bunu dışa vururken engel olamadığı için yaptığının farkında da olsa o an kendine hakim olamıyo. bir uzmandan destek alırsanız daha iyi olacaktır sizin için.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir ilişki yaşanmışlık sonuçta. Ama o zaman ben de öyle küfür ediyim bu çok küçük dusurucu sırf kadınım alttan almam gerekiyormus gibi oluyor
- +1 yıl
Hayir oyle degil kucukken ne sıkıntılar yaşadığını bilemezsin, genelde aile baskısından oluyo bu tür öfke kontrolsüzlüğüne felan yol açıyo ya benim bir arkadaşım vardı bu tarz aorunlardan yalan soyleme hastalığı vardı çok kötü. Yalanı soyluyo kendisi bile inanıyo. Neyse dediğim gibi bir psikoloktan felan destek alırsanız çözülür. Kestirip atmayı düşünüyosan yanında olmaktan vazgeçebilirsen yine senin seçimin
ben sinirli bir insanım fakat.. küfür etmem bir kadına. :) adamlık değil.
61 Yorumla
Soran+1 yılBence ds
Ona sevgili bile denmez. edep hayasız insandır. Haddini bilmiyodur. Devam etme
52 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde bu kadar sinirli değil ama... kişilik olarak çok severim (dim) vicdanlı bir insandı ama beni çok kirdi
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana küfür etmeyi bırak lan diyen erkeği koyarım kapının önüne. Sırf sevgilin diye sana hakaret etme hakkına sahip olmuyor. Değerini küçültme koy kapıya arkana bile bakma.
80 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bunu bilmem de sende sinirliydin o an kalkıp küfür ettin mi? Etmedin dimi oda etmeseydi surundur
52 Yorumla
Soran+1 yılİşte demek istediğim de bu ben de edebilirdim ama tuttum kendimi sanki erkeklerin hep böyle hakkı varmış gibi
- +1 yıl
Valla hic öyle hakları yok bizde insaniz onlarda insan
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Benimde erkek arkadaşım sinirlenebiliyor ama ozaman bile ağzından bir defa mal kelimesi çıkmadı yAni.
20 Yorumla
+1 yılben de çok sinirli biriyim ama hayatta sevgilime ağır küfür etmedim
48 Yorumla
Soran+1 yılBunu engelemen nasıl oldu?
- +1 yıl
sevgim sayesinde ;) seven insan sevdiğine ağır sözler edip onu kırmaz
Soran+1 yılAlkışlıyorum seni
- +1 yıl
yalnız sinirli olan biri sevdiğine küfür ediyosa şiddet uygulaması da çok uzak değildir bir de bu gerçek var malesef
Soran+1 yılAkıl dışı birşey o raddeye gelemez izin vermem insan zaten sevdiğine nasıl böyle bir şey yapabilir
- +1 yıl
ağır küfürler eden biri yapmazmı sence? sevse küfür edip kırarmı seni
Soran+1 yılSevmiyor mu yani
- +1 yıl
saygının olmadığı yerde sevgi olsa ne olacakki
benim abimde sevgilisine küfür edenler kabilesinden xd ağzına geleni söylüyor, yengede ne kadar anlayışlı arkadaş xd ağzını açıpta birşey demiyor. alıştım diyor ne garip insanlar var bea xd
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi var mı sence aralarında
erkek bir bayana küfreder mi ya ayıp be sonra adamım diye geçiniyorlar
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. ben ediyorum ve sevgilimde alisti artik bu duruma.. sinirimi atma yolu binevi :) alt tarafi kufur ya daha kotusu olsa ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılKendinizi böyle mi avutuyorsunuz daha kötüsü olsa? Daha kötüsü ne dayak mı küfür etmek haklı mı çıkartıyor. her şeyi geçtim asik değil misin sevgilinize
- +1 yıl
dayak mi? siddetin her turlusune karsiyim ve asik miyim degil miyim bilemem 3senede ask kalirmi bilmiyorum ama herseyden cok seviyorum.. insan sinirini bir sekilde disari atmasi lazim bu bilimsel bir olay. ben kufrederek atiyorum sinirimi. sahit oldugum bir olay sinirden kuplere binmis birisi duvari yumruklayarak elini kirdi. bu kufurden daha mi iyiydi...
Soran+1 yılEee peki kadını küçük dusurucu bilmemneni bilmem ne yaptığım tarzı kufurleri hakeder mi bir kadın
Eğer gözü dönecek kadar onu deli eden bir şey olduysa pek üzerine alınma derim. Ama sürekli böyle ağzı bozuksa ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılHakkını yemeyin sürekli değil ama bu neyi değiştirir
- +1 yıl
Bir insanın nevri döndüğü zaman kendini kontrol edemeyebilir o anlık. Bazı insanlar için bu imkansızdır. Şuana kadar bu ilkse ve gerçekten onun gözünü karartabilecek bir durumsa, bilimsel olarak kendini frenlemesi imkansız olabilir. Bilimsel konuşurum :) Ama bu 2. 3. seferse ayrıl derim.
Bende çok sinirliyim. Ama asla kufur etmedim etmem de bence sen oturup kendi kendine iyice bir düşün derim biraz cvpini bulmuş gibisin zaten
10 Yorumla
+1 yılBen sinirlerime hakim olurum ama ben kız arkadaşımda aynı şeyi yaşadım düzelmesi için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Sinirlerine hakim olmasını ögret bence ona
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öğreteceğim? :(
- +1 yıl
Böyle bişeyi yaşadığında onu cezalandır ondan soğuduğunu söyle ve bunu belli et. Biraz uğraşacaksın belki defalarca yaşayacaksın ama zamanla unutacak böyle yapmayı
Soran+1 yılKendinin bunu düşünmesini istiyorum çok mu :( olmazsa zaten dediğiniz gibi
- +1 yıl
kusura bakma ama dediğim gibi duymussundur da erkek beyni basit yapdıdadır sizin gibi ayrıntılara takılıp böyle olabilir mi diye düşünmez. Fazla umut bağlama yani o duruma
Soran+1 yılBasit düşünuyorsa bunu dusunmeliler. tesekkur ediyorum yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem =)
+1 yılküfürleşen çiftleri hep kıskanmışımdır sende ona etseydin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılO iş öyle olmuyor ikimizde aynı anda öyle olsak fenaaa. ben cevap veriyorum ama küfür tarzında değil
- +1 yıl
sinirli bir yapım var benimde ama bu sevmediğimden değil soğuyunca boğazıma düğümlenir canım gibi niye yaptım çok seviyordum halbuki derim affetsin diye uğraşırım pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor sırf bu yüzden kickboxa başladım öfkemi kontrol edebileyim diye
Soran+1 yılSevgilin ne tepki veriyor
- +1 yıl
genelde sessiz kızlar olur benimkiler gönlünü alırım zaten sevdiğimi bilir sıkıntı yapmaz uyarırım zaten sinirliyken üstüme gelme beni sakinleştirmeye çalışma diye çok şey yapmazlar o yuzden kızlardan da hep ben ayrılırım öyle bağlıyorum kızı yapıyorum işte ne yapayım bende böyleyim haha :D
Soran+1 yılKomik olduğunu sanmıyorum neyse sana dicek pek biseyim yok
Erkek olabilirler de adam degiller hicbir turlu saygim yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanki onların böyle kufretmeye hakkı varmış gibi
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kizdirma sende adamı ama agır hakarete edemez buna hakkı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kizmiyormuyum ben insan değil miyim ben neden kufretmiyorum
Soran+1 yılOhooo bu zihniyet varken. Bir erkeğe yakışıyor yani küfür! Küfür olmazsa dayak var öyle mi bu nasıl zihniyet?
Hic sevmiyorm kufur eden erkekleri gozumde soquyorlar.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı. öyle pis erkekler var kadin kocasini bekliyor gelmiyor geziyor nerdeydin dediginde bacinlaydim diyor
00 Yorumla
+1 yılGenelde de sinirliyse normal ama destek alması gerek.
10 Yorumla
+1 yılSinirlenince gözüm birsey gormez ama bir kiza küfur etmem. Bugun kufur eden yarin dover
10 YorumlaGerçekten sevmiyor demek ki... Çünkü saygı sevgiden gelir
00 Yorumla
+1 yıldaha şimdiden böyle ise ilerde de devam eder yol yakınken bırakmayı dene
20 Yorumlaİşte terbiye yoksunu bir varlık daha ne diyeyimki ;)
00 YorumlaSinir olurum ve sevgilim yaparsa büyük konuşmak olmasin ama ayrilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık zor bir karar gerçekten ama sorgulatıyor bu davranislari
+1 yılAz önce yaşadığım durum çok ağır hakaretler ve küfürler etti sonrasında da gelip hicbirsey olmamış gibi davranmaya başladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEtmemeli. Ne olursa olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ben cevap vermiyeyim...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılKimsenin şahsına küfür etmem. Sevgiliye asla!
20 YorumlaEvli halini düşünemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle insanlarla isin olmasin
10 Yorumla
+1 yılSen de ona küfür et ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSinirliyken ben de kufredersem fena olur
+1 yılİnsan sevgilisine küfür eder mi ya
10 Yorumla
+1 yılSevse etmez ya üzgünüm bundan bir halt olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mu yani
susuyosun mecbur napcan
01 Yorumla
Soran+1 yılSusmak da istemiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok daha neler
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok mu şaşırtıcı?
Cevap sahibi+1 yıletmem ben
- Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim yok öyle bir derdimde yok o yüzden
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılKıza küfür eden erkek mi olur
00 Yorumla
+1 yılmalmış... küfür olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOluyo malesef.. sonrasi pismanlik
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Karsindaki sevgilin kirilacagini düşünemiyor musun sevgi olabilir peki ya saygı?
Cevap sahibi+1 yılZaten bu karsidakinin sende onemi ve sayginiz azaldiginda oluyor... saygi cok onemli
Soran+1 yılSenin de sevgi saygin azaldığı için mi böyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılGaliba... once bir karsilikli zaten sevgi bitiyor.. sonra ilk tartismada ipler kopuyor...
Net ayrılık.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk var arada ama bilemiyorum beni çok kirdi
Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Agir kufur derken
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsiyetçi küfürler diyebilirim burada yazamam
Soran+1 yılOff off zor işte aşk var ama saygı benim için herşeyden önce gelir
Soran+1 yılNe demek bu şimdi
+1 yılSevisirken küfür et bana diyosun ama :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcizlik
10 YorumlaEtmem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver ona.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne