Nedir bu minyon kızların güzelliği? Fark ettim de hiçbiri yaşını belli etmiyor, 35 olsalar bile 25 gibi gösteriyorlar. Benim 3 tane bayıldığım oyuncu var, 3'üde minyon. Kısa boy genelde problem oluyor ama böyle güzel ve düzgün fizikli olanlara bir problem olmuyor sanırım. Nedir bu kızların sırrı? Peki siz ne düşünüyorsunuz? Meraklısına dipnot: Ben 1.68'im 😂 1- SEREN ŞİRİNCE 1.55 boyunda, mimikleri acayip güzel olan mini mini minyon dünya tatlısı bir kız. Bembeyaz teni ve sempatikliğiyle ilgi çekiyor. 2-HANDE SORAL 1.60 boyunda, etkileyici kahve gözleriyle çekici bir kız. Asil ve güzel. 3-NAZ ELMAS 1.64 boyunda, gözleri ve saçları çok güzel. Hem çekici, hem seksi, hem de tatlı. Favori minyonum diyebilirim.
Listedekilerin hiç biri bana hitap etmiyor. Güzel diyemiyorum. Giderleri var, ama 'çok güzel kadın' demem bunlara. Bir yerde bahsedeceğim bir tip değil sıradan. Hatta hande soral ve baştaki çirkin bence. Handenin bu fotoğrafı tamamen fotoğrafçının yeteneği. Ekranda ve diğer fotoğraflarda sıradanına altında vasat bir tip. Uzun ve fit kadın her zaman tercihim. Minyon sevmem. Ama güzel minyona örnek istenirse scarlett johansson, mila kunis, lilly colins, megan fox daha doğru seçimler olur.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay yine mi sen? Her boy konulu soruda veyatta bencede seni görmek zorunda mıyım? Ne kadar kompleksli bir insansın. Sende o tip olduğu sürece 2 buçuk metre olsan da fayda etmez canım. Kuru gürültü yapma.
Kendine bu kadar anlam yükleme😂 O bahsettiğin, beğenmediğin minyonların hiç biri dönüpte sana bakmaz biliyorsun değil mi? Bende kısa boylu değilim ama yine de sana bu egoyla ve tiple hiç kimse bakmaz 😃
Tamam egoistim, peki size giren çıkan ne? İki saattir boş atıp tutuyor sonra da güldürüyorsunuz. Her yorumuna istisnasız dalga geçtim altta kalmamak için çabalara girdin ya helal😆Allah'ın orta boyluları gelmiş uzun boyluyum triplerine girmiş aman da aman 😂 26 yaşında dünya ahiret ablam olursun zaten. Bi' dur istersen.
En İyi Cevaplar