Reddettiğiniz kız güzelleşirse?

Arkadaşlar kısaca özet geçicem benim sevdiğim bir çocuk vardı ben bunla anonimden konuşuyordum 2 ay konuştuk baya kafalarımız uyuyodu aynı oyunu oynuyorduk ve ben onu gerçekten çok güzel seviyordum ben mesaj atmayınca o atıyordu neyse bu okuldan gidecekmiş yine bana yazmıştı anonimden istersen gel benle konuş içinde kalmasın demişti bende onun için zayıflıyodum çok şişmandım 57 kiloya düşmüştüm 46 kilo olup öyle kim olduğumu söylemek istemiştim sonuçta fiziğiniz güzel olmayınca önyargıyla reddedilebilirsiniz yüz güzelliğiniz de görülmez boyumda kısa zaten 155 herneyse bu çocukla ben konuşacaktım arkadaşım gitti biri senle konuşmak istiyor dedi kantin köşesine kadar geldi zaten ben sabah ağlarken görmüş anlamış benim olduğumu sonra emin olmak için kantine doğru geldi aslında kararsız kaldı gelip konuşup konuşmamak arasında sonra geri döndü boşver konuşmasın demiş arkadaş biraz egoisttir... Ya gizliye aldım kendimi normalde egoist biri değilim kendimi övmem de o yüzden kimliğimi gizleyerek yazmak istedim yoksa böyle şeyler asla diyemem utanırım: ben gerçekten güzel bir kızım burnum düzgün gözlerim de güzel yüz şeklim kemiklerim de buğday tenliyim ya düşünün okulda kızlar beni çevirip ne kadar güzel yüzün var diyorlardı bakım da yapıyorum makyaj da ama makyajsız cildim de çok güzel neyse ben şu an 46 kilodayım okullar açılacak o da bizim okula ilk gün ziyarete gelecektir eminim sizce hiç şansım yok mu ben ilk başta yanlış yaptım ona hep onu sevdiğimi söyledim söylemem gerekiyordu bir yerleri kalktı ama nereden bilebilirdim hiç sevgilim olmadı... Eski sevgilisi çok aşırı çirkin sadece fiziği güzeldi ve popülerdi 2 hafta çıktılar zaten. Onla konuşmak istediğimde şişmandım ve forma giyiyodum bu yıl okula serbest gelicem giyimime de artık dikkat ediyorum bu sefer onu gördüğümde terslesem vazgeçtiğimi hissettirseö benle ilgilenmeye başlar mı? (Elde etme psikolojisiyle)
Reddettiğiniz kız güzelleşirse?