Saka gibi ama gercek😥😥😥 Kaynanam ve gorummcem? Ne yapmalıyım? Nolur herkes baksın?

Benim gorumcem rahatsızlandı.. başka şehirden İstanbul a geldi. Esim de onu bize davet etti bizde kal diye.. 3 haftadır bizde. Dolayısıyla kaynanam da sureli bizde. Kaynanam ve ikiisi yan yanayken bana surekli laf sokuyorlar. Gecen gün kaynanam yine bize geldi, ben mutfaktayken bunların arası nasıl dedi.. gorumcemde valla hiç kadınlık yapmiyoki yazık abime dedi. (Böyle bisy yok bizimki saygıdan zaten daha 3 aydır evliyiz) Ben de iceri geldim ben mutfaktayim barı ben yokken konuşun sana 3 haftadır yediğin önünde yemedigin arkanda her şeyi yaptim bunu mu hak ediyorum dedim çekti gittiler kaynanamla. kocama da bin bir şey demişler. akşam kocam gelince yine de bisey demeseydin haklisin ama.. dedi. Ben napicam şimdi ya? Kocam gel ozur dileyelim gelsinler zaten haftaya gidicekler diyo. Ama surekli bana laf sokuyor kocami optum geçen gün mutfakta gördü ayıp ayıp dedi gitti. Yemek yapiyorum himmm bu mu falan diyor. Nolur biseuler diyin cildircam?😥😥😥😥😥😥😥
Saka gibi ama gercek😥😥😥 Kaynanam ve gorummcem? Ne yapmalıyım? Nolur herkes baksın?