Benim gorumcem rahatsızlandı.. başka şehirden İstanbul a geldi. Esim de onu bize davet etti bizde kal diye.. 3 haftadır bizde. Dolayısıyla kaynanam da sureli bizde. Kaynanam ve ikiisi yan yanayken bana surekli laf sokuyorlar. Gecen gün kaynanam yine bize geldi, ben mutfaktayken bunların arası nasıl dedi.. gorumcemde valla hiç kadınlık yapmiyoki yazık abime dedi. (Böyle bisy yok bizimki saygıdan zaten daha 3 aydır evliyiz) Ben de iceri geldim ben mutfaktayim barı ben yokken konuşun sana 3 haftadır yediğin önünde yemedigin arkanda her şeyi yaptim bunu mu hak ediyorum dedim çekti gittiler kaynanamla. kocama da bin bir şey demişler. akşam kocam gelince yine de bisey demeseydin haklisin ama.. dedi. Ben napicam şimdi ya? Kocam gel ozur dileyelim gelsinler zaten haftaya gidicekler diyo. Ama surekli bana laf sokuyor kocami optum geçen gün mutfakta gördü ayıp ayıp dedi gitti. Yemek yapiyorum himmm bu mu falan diyor. Nolur biseuler diyin cildircam?😥😥😥😥😥😥😥
Cevabın nedir?
+1 yılÖzür dile ve esin evde yokken onların deneyimli oldugunu ve kendinin yeni evli oldugun için pek bir sey bilmediğini ne yapman gerektiğini sor. İlginl vekmese de onların fikirlerine onem verdiğini göster. Yemek yapacağın zaman da ne yemek istedigini canının bir sey cekip çekmediğini sor. Olabildiğince muhabbet etmeye çalış ve bilgilerinden yararlanmak istiyormuş gibi davran. İnsanlar onemli oldugunu ve bilgili oldugunu hissetmeye bayılır. Zamanla duzelir inşallah
12 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin her birini yaptım.. ama yok. Canin ne çekiyor anne napiyim size diyorum.. onu da mi bana soyyorsun diyor. Yok anne yemek yapicam da hani özel birşeyistersen diye sordum diyorum iyi barı şunu yap.. yapınca da hih mıh ediyor
- +1 yıl
Ayy valla isin zor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın canım. özür dileme. bir süre araya zaman girsin. görümcen şu anda nerede kalıyor? kadınlık yapma yapmama meselesinde ağızlarını açamazlar, sen haklısın. ne kadar ayıp! bir çiftin gizli hayatları yalnızca onları ilgilendirir. yeni evli çiftin evinde uzun süreli kalınmaz. 3 hafta nedir yahu?
17 Yorumla
Soran+1 yılKaynanamlaraa gittiler canım. Aynen.. bide iki hafta daha burda kalacaklardı. Simdi haftaya gidicem diyormus. Ya ben ona o kadar bakıyorum ağzımı bile acmiyorum ama bana hayatı zindan ettiler.. hem kadınlık yapmıyor diyor. Hemde ben kocami öperken gordu kii yanaktan ayıp ayıp dedi cıklayarak çeri gitti. Asil ona ayıp yanı. Kocami yanağından öpmekneden ayıp olsun? Her şeye sustum. O ayip dediğindeile haklisin kusura bakma falan konuştum ama yok artık dayanamadim bende insanim
- +1 yıl
o ayıp dediğinde kocan ne dedi?
14 yıllık evliyim, kayınpederimle veya kayınvalidemle tartışmadım. bana bir laf ettiklerinde, eşime söyledim, eşim gerekeni yaptı, ben muhatap olmadım. işte bu noktada sağlam karakterli erkek gerekiyor. geçen bayramda kayınpederim bizim eve fazla elektrik faturası geldiği için laf sokmaya çalıştı. ben de yüzüne bakarak bu mesele benimle ilgili değil, oğlunla konuş bak oğlun orada dedim, çıktım odadan. asla muhatap olmam.
evlenmeden önce çeyizim serildi, iç çamaşırı takımıma ait kutuyu çekmecelerin birinden mi artık nereden bulduysa kayınvalidem bulmuş, dantel kutusu yapmış.. ayyy ne rezilliiiikkkkkk! Kayınpederim, bekar ve bizimle aynı yaşlardaki kayınbiraderlerim, eşim, herkes var! çıkardı kutuyu ortalığa, dantel örüyor! beynimden vurulmuşa döndüm. Eşimi çağırdım başka odaya. gözlerim faltaşı gibi açılmış ama düşün yani :D dedim bu ne rezillik! ben senin namusun değil miyim? sen buna nasıll izin verdin? vallahi görmedim dedi, gerekeni yaptı.
Soran+1 yılEsin ne iyi biriymiş.. benim eşim de bende ikimiz de böyle bagirabilen birisi değiliz sakin yapılıyiz. Onlar da bunu kullanıyor. Hani eşim bana sen haklisin diyor annesi ile konuşuyor ama kadın o kadar fenanki yok şaka bilmemne işin iinden çıkıyor. Sende ilk zamanlar böyle bir şey yaşadınmi? Nice 14 senelere inşallah bizde ulaşırız böyle zuun zamanlara..🙏 kocam ayıp bir şey yok hatunumu da mi sevmeyeyim ya dedi güldü.. bir daha öptü. sonra bende bisey demedim. Ama ertesi sabah vay adamı baştan çıkarmış kız dediğin agir olurmuş da neymiş neymiş.. oy oy😥😥
- +1 yıl
yok ben böyle şeyler yaşamadım. ilk zamanlarda ailesi şimdi hatırlamadığım bir şey söyledi de valla zaman geçti, sözü hatırlamıyorum. eşimin ne söylediğini hatırlıyorum. "o benim helalim, eşime laf yok. ne diyecekseniz bana diyin" dedi herkesin içinde. kayınpederim gevrek gevrek güldü. benim adam da öyle sürekli bağıran çağıran biri değil. gerekeni gerektiği gibi okkalı şekilde söyler, ağırlığını koyar. benden ricası, kesinlikle ağız dalaşına girmemem, ona söylemem. ama sneinkiler çok fena gerçekten. eşin seni ezdirmesin. kavga etme. benim kayınvalidem, özel konuşarı açmayı severdi ilk zamanlarda. anne nolur benimle böyle konularda konuşma dedim, konuşmadı. iyi kadındır, arada küçük fesatlıklar yapar, onu da görmezden gelirim. eşimin büyük payı var. Allah sana sabır versin. yeni evli bir çiftin yakınlaşması onları rahatsız ediyorsa kalmasınlar o kadar uzun süre evlerinde.
Soran+1 yılDimi yanı bencede.. biz eşimle 3 sene flört ettik. O zaman hiç böyle biri değildi annesi. Hrp beni çağırırdı. Ben de giderdim, yer içerdik. Evlendik, daha nikahımiz yeni kıyılmış daireden çıktık. Hadi bize gidelime dedi onlarin evine gittik. Bizi o gece onlarda uyuttu, neymiş adetmis ağzımı acmadim. Ama sonra da devam etti. esim ve ben bir hafta ayrı yataklarda yattik kaynananın evine ilk gun değişti kadın. bir daha da düzelmedi. En son kocam ne yapım anne istersen ebi satalımburaya gelelim niye evlendik biz dedi ondan sonra ay brn sizi tutmuıyorum felan dedi bıraktı da öyle gittik.. öyle yai. Esin gerçekten çok önemi var senin sesini takdir ettim
- +1 yıl
durum sıkıntılı. kesinlikle kavga etme. özür de dileme. sen eşine kararlı olduğunu göster. bende kabahat yok de. Bayramda gider bayramlaşırsınız.
Soran+1 yılTamam canım teşekkürler🙏🙏
Bazı kaynanaların ne yazık ki böyle olduğunu tahmin edebiliyorum. Tamam bazı gelinler de fazla çirkeftir ancak sizin yazınızdan sizin çirkef taraf olmadığınızı anlıyorum ve bunun öznel bir yazıdan çok gerçekleri yansıtan bir yazı olduğunu düşünüyorum.
Tamam diyip geçiştirin bence, özür dilemekten de çekinmeyin. Bu zaman süreci uzun bir süreç değil sonuçta herhangi bir sorun çıkmasını istemiyorsunuzdur eminim ki. Büyüklük yapan taraf olun.11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz.. çok teşekkür ederim sagolun😥
ya ne kadar gerı kafalılık ya senın gelınınde senın cocugun gıbı olması lazımken sana yaptıklarına bak ya vallahi mahşerde sana yaptıklarını bir bir çekeceklerdir. Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolun amin😥
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
+1 yılterbiyesizlik, saygısızlık yapanlar onlar evli insanların hayatına dil uzatanlar onlar, siz niye özür diliyormuşsunuz?
kocana söyle ya adam ol kardeşine laf geçir ya da adamlık yapamıcaksın onu kes at benim eteklerden vereyim sana beraber giyeriz de322 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya 😥 daha uc aylık evliyim ben yaşadığım şeylere bak deliricem
- +1 yıl
benim karıma birisi laf söyleyecek var ya o lafı ona yuttururum.
herkes haddini bilecek, kardeşimse kendi hayatına bakacak, eşimin sorumluluğu sadece bana karşı ve sadece beni ilgilendirir.
neymiş kadınlık yapmıyor muş muş, sanane? isterse oraya dikiş attırır hiç yaptırmaz beni ilgilendirir başkasını değil.
sende kocanla konuş ablacım bu konulara çok kızıyorum, ben evliyken babam bile laf söyleyemiyordu, o hakkı kimseye vermedim
Soran+1 yılİste en doğrusu bu gerçekten eşim onlara kızıyor bilmem ne ama gerektiği gibi kizmiyor bu ne ya benim evimde dar ettiler bana kaçı gidesim geldi kocanın hatırına dayandım. Sustum. Ama ben de insanım yanı.😥😥😥
- +1 yıl
biliyorum seni çok iyi anlıyorum kocan pısırıklığı bırakmazsa o iki kadın kocanın aklını başından alır haberin olsun
yarın birgün döver de hizmetçilik de yaptırır ah o kaynanalar yok mu
Soran+1 yılAllah ıslah eylesin bunları nefret ediyorum..
- +1 yıl
beddua etme Allaha havale et, yuvanı yıkarlarsa da elbet çekerler cezalarını.
sen bir süre daha idare etmeye çalış (bu arada birlikte olmadınız mı? saygıdan falan yazmışsın anlamadım)
Soran+1 yılYok oluyor birliktelik sonuçta uç aylik evliyim eşim durmuyor ama kimseye belli etmiyoruz eşimle. Onlara saygıda kusur um olmasın diye.. ama işte elli etmek lazım demekki sonra kadın degilsin diyorlar😥
- +1 yıl
orası sana kalmış bir şey canına tak ederse ayrıl diyecektim birlikte olmadıysanız
eşin istekli de sen nasılsın?
Soran+1 yılİyi dediğim gibi yeni evliyim nasıl olunur ki.. yok asla Ayrılmam çok seviyorum kocamı
- +1 yıl
o zaman daha çok sarılacaksın ona
mesela bizde sizin gibiydik ilk günlerde 7 kere yapıyorduk sonra ayrılana kadar hergün 2-3 kere yapıyorduk yatak odasında mutluyduk ama her şey orada bitmiyor malesef
demek istediğim kocanla aranı iyi tut başkasının sözüne bakmasın
Soran+1 yılKocam beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ondan alttan alıyorum😥
- +1 yıl
sen kocanla aranı iyi tut yinede sessiz kal demiyorum sinirlerine hakim olmaya çalış
Soran+1 yılAynen teşekkürler🙏
- +1 yıl
rica ederim inşallah düzelir
yalnız mı yaşıyorsunuz
Soran+1 yılEvet yalnızızama kaynanam çok yakın bize..
- +1 yıl
mümkün olduğunca baş başa kalmamaya çalış derim onlarla
Soran+1 yılMümkün olsa keşke..
- +1 yıl
olabilir aslında yani geldiğinde hoşnut olmadığını belli et, konuşma sözle değil gözlerinle bakışınla tavırlarınla onu evinde istemediğini ondan haz etmediğin belli et
yüzsüz değilse anlar herhalde
Soran+1 yılYok öyle yapamam yapı olarak öyle değilim.. hemde eşim üzülür öyle yaparsam😥
- +1 yıl
böyle de sen üzülüyorsun? 3 aylık gelin ne demek afedersin daha eşinin vücudunu ezberleyemedin, özel şeyleri doyasıya yaşayamadın, bu sözleri tavırları suçlamaları hak ediyormusun peki?
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz.. yeni eğlendiğimiz de bile bir hafta evinde tuttu bizi kaynanam, düğün salonundan çıktık kaynanama gittik eşimle ayri yerlerde yattik bir hafta. En son eşim kızınca birakti neymiş adetmis..
- +1 yıl
başlarım öyle adete! bu ne saçma bir düşünce ya, onlar evlenince yarışma mı yapmışlar acaba? kazanırsa mı ayrı eve çıkmasına izin vereceklermiş
ne saçma şey ya
kaynana ve görümcelerin her zamnaki halleri seni çekemediklerinden dolayı eleştirirler laf atarlar mukemmel olursan kendilerine karşı her zaman ezilirsin arkadaş biraz sert olmaya çalış laf verme karşı çık tepkini gösterki korksunlar senden biraz. eşinlede bu durumdan dolayı tartışma annesi sonuçta birşey yapmaz sana patlar mazallah ayrılık sebebi olur. iyi günler
16 Yorumla
Soran+1 yılSert çıkamıyorum yapı karakter olarak öyle değilim ki😥
Soran+1 yılYok daha 3 aylık evliyim.. 😥
Soran+1 yılEvet.. bakalım , teşekkürler🙏😥
Neden kocanla aran bozulsun haklıysan özür falan dileme asıl onların özür dilemesi lazım.. Senin ailen kocana bunun yarısını yapsalar acaba onlara nasıl davranır bir düşün hep kadınları eziyolar bu ne ya..
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen.. benim kadinligim bunlara kaldı sanki her yaptığım şeye bir bahane sabret sabret nereye kadar ben daha uç aylık evliyim uç haftadır bunlar benle yaşıyor resmen ve öncesinde de kaynanam.. off off
Soran+1 yılAynen..👍👍
+1 yılsenlik bişey yok iş kocanda biter eğer ototriter değil ana kuzusuysa zaten sıçmışsın senin evinde seni azarlatmaması küçük düşürmemesi gerek haksız dahi olsan
17 Yorumla
Soran+1 yılKocam annesine kızmış hani böyle laf mı edilir felan diye biz saka yaptık demiş fısır fısır arkadan surekli nasıl şakaysa
- +1 yıl
garibim ortada kaldı desene napacan arayı bulmaya çalışıyorsa kızamazsın elinizden geldiğince çirkefleşmeden idare edin bence
Soran+1 yılYok cirkeflesemem ki zaten öyle biri degilim
- +1 yıl
orası belli de işte işiniz zor valla dayanacaksınız atsan atılmaz satsan satılmaz
Soran+1 yılDoğru😥😥 hep esimde bitiyor olay. O izin vermezse bana yapamazlar böyle. Hayatı dar ettiler bana ya 😥
- +1 yıl
yani o kesin konuşsa kökten çözülür
Soran+1 yıl😥😥😥😥
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin senden yana ise şanslisin işte bence eşin eve gelmeden kendinde biraz değişiklik yap dikkatini cekecek şeyler yap o zaman bırak özür kısmını adam eve sokmaz birdaha 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı aslinda..
- +1 yıl
Kadin olarak nasil cilve yapacagini bilmelisin bir de kadinsin yanii 😃
Soran+1 yılBiliyorum bilmekle de kalmayacağım artık valla canıma tak etti😥
- +1 yıl
Yap işte birşeyler sen daha iyi bilirsin 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet haklısın ama kocan da haklı. Özür dilemek istemiyor olabilirsin ama kocanın da gönlü olsun, ailesi sonuçta. Brlki de kocana hiç olmamış gibi yapıp çağırmayı teklif edebilirsin. 1 haftaymış zaten. 1 hafta sedsiz kal hizmette kusur etme. Bak onlar gidince kocanla aran iyi kalacak bu mevzu tartışma konusu da olmayacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki onların taktiğini uygulasan. Sana kötü davrandıklarında sen de kendini küçümse. Mesela görümcen kadınlık yapmıyor diyor ya sen de sakince git yanına, dostça sor, abla be kadınlık nasıl yapılıyor yeni evliyim falan de. Kaynanan yemeği beğenmiyorsa anacım gel bir yardım et de öğreneyim de. Zamanla sinirlenmediğini görüp vazgeçerler.
013 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle yapıyorum zaten.. geçen temizlik yaparken toz almaya bak ahh ahh dedi bende gel anne goster bana brn bilmiyorum dedim baska şeyler de de ama artik boguluvam bir değil iki değil ya 😥😥 benim kadinligim bunlara mi kalmis
Cevap sahibi+1 yılOnları ilgilendirmez tabi. Onlar gücü senin öfkenden alıyorlar. Öfkene hakim ol
Soran+1 yılOfkelenmedim ki sakın bir şekilde konuştum hani ben sana bu kadsr iyi davranıyorum senin benle derdin nedir gibisinden sıkışınca kactilar.. ama doğru diyosun
Cevap sahibi+1 yılOnları da deme. Hatta onlar yok gibi davran. Eğer o da işe yaramazsa onar gibi davran.
Soran+1 yılArtık öyle yapicam mecburen napayim😥👍
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini kardeşim. Son dediğimi de son çare olarak yap. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz.. teşekkürler yorumlarınız için😥
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim hala üzülüyorsun ama. Lütfen. Yapma böyle. Ciğeri 5 para etmeyen insanlar için kendini üzme. Aksine daha fazla güler yüzlü ol. Hayatın tadını çıkar. Hatta görümcenin yanında kocanla dizz dize otur, rahat davran, gül eğlen. Onları yok saydığını hissettir.
Soran+1 yılOyle yaptığım zamanda oldu ama bir kez kocami yanağından optum diye bileana edepsizlikayip ayıp neler dedi cık cikliyor falan😥😥
Cevap sahibi+1 yılPeki inadına öpmeyi neden denemedim.
Soran+1 yılBilmiyorum😥
Cevap sahibi+1 yılKaybedecek bir şeyin yok. Sana edepsiz derlerse de elin erkeği değil, nikahlı kocam istediğimi yaparım de. Lakin kocanı arada bırakma. Zor durumda kalmasın.
Soran+1 yılYok birakmam.. o da sıkıntıyagirsin istemiyorum çünkü😥😥 teşekkürler🙏
acıkcası sana ayıp etmısler allah sabır versın sana
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler😥
+1 yılÖzür dile yarın öbür gün bir şey derse kaynanan eşine dersin ki geçende özür diledim yine aynı şeylere devam ediyor. Onunla konuş bizim evimize karışmasın de.
10 YorumlaÖzür dilemek için kahve içmeye çağır, kahvelerine zehir kat 😈
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede 👍
1 hafta daha sabret bence sonra gittiklerinde tüm akrabalara daha kötü anlatırlar evden kovdu filan diye
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılbekarım henüz kaynanan hakkında yorum yapmıycam ama öyle görümceyi yolarım kocam da ne derse desin
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah hayırlı evlilik nasip etsin canim😥
- +1 yıl
Allah sabır versin
+1 yılKocanla aran bozulmasin yeni evlisin bence idare et bu seferlik tadiniz kaçmasın ne diyosa onu yap
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen😥
- +1 yıl
Allah a havale et sonrada
Soran+1 yılAynen canım🙏
+1 yılNefret ediyorum böyle insanlardan ya ne kadar çirkef ve terbiye yoksunu insan müsveddeleri var. Hem milletin evinde yatıp kalkıp hem de utanmadan oturdukları yerden konuşurlar neyse sakinim ya 😂
10 YorumlaIyi yaomissin birak ne halleri varsa gorsunler ya ozur de dileme
10 YorumlaÖzür dileme. İnatlaş. Hep cevap ver. Eğer özür dileyip her söylediklerine göz yumarsan daha çok üstüne gelirler. Buna izin verme.
11 Yorumla
Soran+1 yılKocamla aram bozulur diye çekiliyorum😥
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcı onlara, boş hayatlarını böyle boktan huylarla geçiriyolar. Takma, kıskanıyolar ;))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyiki size yakın değiller boşanırdın kesin. hiç sevmem böylesini, sırf bu yüzden kimsesiz biriyle evlencem :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah iyi edersin kafan agrimaz en azinfan😊
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yeaw kardeşim görümcede olsa kaynanada olsa eger bu gelin kadınlık yapmıyor diyorsa onlar haklıdır o zaman sorcaksın görüncene ve kaynanana diyeceksinki ne yapmam gerek senden atla deve istemezler rahat ol
07 Yorumla
Soran+1 yılYazik sizin eşinize çok üzülüyorum.
Soran+1 yılİnşallah böyle bir durumda kalmassiniz. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler.
- +1 yıl
Saçmalıyorsun , bak canım ben annemden ve ablamdan eminim yani sen gelinimiz olsaydın sana öyle davranmazlardı sende asla o haraketlerde bulunmazdın zira 6 tane abim var hiç böyle bişey yaşamadık şükür anlıyormusun demekki sizdeki ailevi sorun neyden kaynaklanıyor köküne inmek lazım bazı aileler baskın ve gelenekcidir madem öyle bir aileyi kabul etttin başta buna uyacaksın napcaksın belli bir süre alttan alacaksın anlıyormusun bu senin seçimin
Soran+1 yılEvet bende böyle yapıyorum zaten benim ailem tarafında da böyle şeyler olmas ben ilk defa yaşıyorum ilk defa goruyorum böyle şeyler. Neyse sagolun
- +1 yıl
Sen bir süre alttan almaya devam et, ve onlar senden büyükse akıl al soru sor yani belkide sende bazı eksiklikler gördüler sende düzeltmedin onlarında gözüne battı... Bazı insanlar böyledir anlatmaya ve öğretmeye calışmazlar sadece yargılarlar o yüzden dikkat et zaten bir süre sonra alışırlar
Soran+1 yılSagolun🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence annene sor ben olsam özür dileme derdim ama ben evli değilim o senin kocanın annesi önemli bir konu
10 Yorumla
+1 yılKocanı baştan çıkar aklına gir :D olay bu kadar basit...
10 Yorumla
+1 yılKaynana kaynana cıngıraklı kaynana allah var yukarda benimle oynamaa..😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdilik his gor kocanla aran aciomasin zaten gideceklermis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bence s*kdır et ozur falan dıleme evınede sokma boyle ınsanları
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocana özür dilenecek birşey yapmadığımı sende biliyorsan niye özür dileyelim diye sormalısın bırakın gitsinler ya..
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum bende aynen onlar hatalı benim kadinligima yemeğime evime yaa mobilyalarıma bile laf attilar
Cevap sahibi+1 yılözür dileme bence haklıyken niye haksız duruma düşesinki.. kocan gitsin sadece yanlarına nede olsa ailesi.. ama senden öyle bir beklenti içine girmesin birde yeni evlisiniz şimdiden böyleyse 3-5 yıl sonra yani işiniz var vallaha
Soran+1 yılGerçekten hayati zindan ettiler ne hayal edip ne yaşıyorum bu ne ya daha uçucu aydan😥😥
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu kaynanalar hepmi kötü ya
11 Yorumla
Soran+1 yılİyiler de vardır muhakkakma işte bana böyle denk geldi 😥😥
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Haklı isen asla özür dilemeye alıştırma asla
10 Yorumlakovardım ben olsam haha çirkeffim bn
10 YorumlaÖzür dilemeyin gitsinler
10 Yorumlaİşin zor valla ama alttan almaya çalış
10 Yorumla
+1 yılBence siktrsin gitsinler cagrma eve
00 Yorumla
+1 yılKeşke duymazdan gelseydin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir değil iki değil uç değil hangi birini en son artık bende insanım zoruma gitti o kadar şey yapıyorum edepsizler benim kadınlığım onlara mi kalmış😥
- +1 yıl
Siz de haklısınız tabi ağır laf etmişler en iyisi hiç muhatap olmamak huzurunuzun kaçmaması için.
Soran+1 yılBencede. 😥😥
Görümcenide kaynanıda s*keyim
20 YorumlaKovmakla iyi etmişsin boşver
00 Yorumla
+1 yılBilene danis
00 Yorumlaikisinide kov evden
10 Yorumlasıkma canını
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Saka gibi ama gercek😥😥😥 Kaynanam ve gorummcem? Ne yapmalıyım? Nolur herkes baksın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler