İnsan kalbinde ne taşırsa dünyayı da öyle görür. Diyen birisinin kalbine nasıl girerim?

Sanırım öncelikle yanlış zamanda sevdiğimi söylediğim için reddetti ama benden hiç öyle bir şey beklemediği zamanda söyledim çok şaşırdı ve özür diledi sadece sonra konuşurız dedi. Sonra benle ben konuşmadıkça hiç konuşmadı. Gene de hasta olup gelmediği zaman mesaj attım halini hatrını sordum. Numaramı sildi yardıma ihtiyacı oldu ilk ben yardom etmek için eliöden geleni yaptım. geçenlerde doğum günü vardı o kadar arkadaşı varken sadece ben hatırlayıp kutladım. Sonra mı ne oldu hediyesini verdim teşekkür etti çok güzel bir şekilde gülümsedi sonra koşa koşa çıktı ortamdan yukarda tekrar karşılaştık 2 dk bakıştık sonra gitti bir zaman sonra beni sosyal medyadan da engellemiş takip etmediğim halde. Ya ben çok seviyorum neden böyle yapıyor hala anlamadım. Tek istediğim sevgime karşılık vermesi. Lütfen tecrübeli birisi varsa yardım etsin. Fiziksel özellikden mi bilmiyorum boy 187 kıvırcık saç ama zayıfım baya zayıf olduğumdan ne giysem yakışmıyor. Ya da sessiz olduğum için mi bilmiyorum. yani öyle pek ortamım yok. İnsanşar bana saygı duyar bende onlara güvenemediğim için insanlarla pek iletişim kurmam bunları aşmaya çalıştım ama başaramadım lütfen yardım edin psikolojim bozuldu iyice çok acı çekiyorum
İnsan kalbinde ne taşırsa dünyayı da öyle görür. Diyen birisinin kalbine nasıl girerim?