Kendini evliliğe saklayan kız yok mu?

Yahu sitede bu tür soru içerikleri ve yorumlar o kadar fazla ki ben de sorasım geldi.

Var mı yok mu? Varsa neredeler? Yorum niye çok az yapıyorlar?

"Yok karar verdik yapıcaz."
"Yok her şeyi yaptıktan sonra bakireyim desen ne olur? Vermek daha onurlu"
"Evlenmeyi mi beklicez?"
"İzin mi almak lazım? Belediye onaysız sevişmek yasak mı?"
"Sevdiğim değil mi? İnsan sevdiğiyle sevişemez mi?"
"Onlar bekliyor mu da biz bekleyelim?"
"Benim değil mi ister veririm ister vermem?"
"Benim ailem benim hayatıma saygı duyar?"
"Ne olacak verdiysem en kötü diktiririm?"
"Beni kabul edecek böyle eder kendi hayatımı yaşadım diye pişman mı olucam?"

Tamam anladık bunu yapmışsın ama bari biraz pişmanlığın olsun, yüzün kızarsın. Yarın bir gün sizlerde bakirliği önemsemeyen erkeklerin durumuna düşerseniz ne farkınız kalır? Tek başınıza yapmıyorsunuz bir partner gerek ama o partner zaten umursamamış ve zinayı vs. düşünmüyor bile bari sen düşün. O kadar yozlaştık ki üniversitelerde geçen olayların zaten haddi hesabı yok. Aile baskıları, mahalle baskıları onu da anlıyorum ama bir dozu olsun. Git gece 1-2'de bara eğlen o baskıyı stresi at ama ileri gitme. Yarın bir gün evlencen sonra tecrübeli arıyosun yok beni doyuramazsa yok beni tatmin edemezse. Her şey bu mu? Ayrıca niye seni tatmin edemesin ki? Herkes anasının karnında mı öğreniyor cinselliği, seksi? Ulan benim hayatıma gram karışan yok, ev var kız var imkan var ben yapıyor muyum? Abi bu biraz yürek işi gözünüzü seveyim. Yarın sarılacağın eşini düşün. Bazı kızlar da her şeyini yaşasın ondan sonra bana gelsin doymuş olsun diyor. Yahu diyelim doydu geldi son kararısın. Ona istediğini son damlasına kadar vermiş bir kızdan sonra sana geldiğini düşün? Seni kıyaslamaz mı kendi kafasında? Bir de tecrübesizsin. Aklına gelicek. Doymuşu daha beter?

Sırf kendi isteğiniz oldu diye diğer maddeleri yok saymayın. Canınız yandığında da geri dönüşü her zaman olmayabilir. Daha yazıcam ama karakter sınırı. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Varsa yorumları alıyım lütfen.
Kendini evliliğe saklayan kız yok mu?