Annemi ve babamı affedemiyorum?

Annemin bana uyguladığı şiddetler beni küçücükken boğmaya çalışması kaynar suyla yıkayıp benim hala anne nolur diye bağırmam aklımdan silinmiyor küçük bir çocuk yani tahammülün yok mu 7-8 yaşında falandım 17 yaşıma kadar da dayağını yedim hakaretler işittim durduk yerde değildi ama bana kötü birşey diyor bende kendimi savunmak için cevap veriyordum bu sebeple ama yine de anlamıyorum insanın çocuğuna tahammülü olmaz mı babamdan da 12 yaşındayken Ramazan'da şort giydim diye dayak yedim dinle de alakası olan bir Ada'm değil bana kime süsleniyoraun Dedi gitceğimiz yemekte de 40 yaş herkes ve akraba hiç unutmuyorum yumruk atmıştı karnıma bana or*spu imasını 16 yaşımda yapmıştı ben de öyle sayko bir insan değildim ki dayandım anneannem dayımda kalkıp Birgün yeter artık bu çocuğa dokunmayacaksın demediler herneyse biraz bahsetmek istedim aileme tahammülüm yok 16-17 yaşımda nefret değil de bir istemedim onları içime alamadım aile gibi hissedemedim 18 de de ayrıldım zaten ben onları affedemiyorum sevemiyorum tabiki annem seviyorum babam seviyorum insan ve bir bağ olduğu için ama anlatamıyorum da annecim diye olan bir sevgi değil annem beni doğurdu diye şişmandım ergenlikte şişman olduğum için bile hakaretler dayaklar yedim ve affetmek istiyorum ama olmuyor Nasıl yapabilirim?
Annemi ve babamı affedemiyorum?