Sürekli uyuyan ilgisiz sevgili, ideal birine dönüşebilir mi?

4 yıllık ilişkimiz artık bitmek üzere. Ben son sınıf tıp öğrencisiyim, sevgilim de doktor. Öncesinde de çok uyurdu, ben yazmazsam yazmazdı, üç bir iki gün konuşmamak normal ona göre. Defalarca, gerek tatlı dille, gerek kavga ile anlattım. Haklısın demez hiç. Hep bahaneleri vardır. Çok yoruluyorum bilmem ne.

Aşırı aşırı mantıklı bir adam. Bir kere çok ağır bir hastalık geçiriyordum. Beni hastaneye götürdü. Ilaçlarımı aldı. Öptü, ve çekti gitti. Canım açım ben dedim ilaçları aç içemem, ateşim 39. Internetten sipariş et, gitmem gerek dedi ve işinin başına döndü.

Bazen muhabbetin ortasında uyuyor. Ben de sinirlenip içime atıyorum. Bazen patlıyorum. Gece arıyorum geç saatte. Intikam için uyandırıyorum. Bu sefer ters tepiyo. Suçlu oluyorum. Düşüncesiz oluyorum.

Sevgisinden şüphem yok. Bana bakarken içi eriyor, görüyorum. Yan yana iken sıkıntı olmuyo. Ama... Aması var. Dayanamıyorum artık. Böyle yürümez. Tükendim.

Ne yapmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Onu gerçekten çok seviyorum. Keşke daha farklı olsaydı bazı şeyler. Ben daha rahat olabilseydim. O daha özverili olabilseydi...
Güncellemeler
+1 yıl
Zaman gerek. Belki değişmeyecek, belki ikimiz de üzüleceğiz sonunda, ama denemek gerek. Sabır. Son kez.
Sürekli uyuyan ilgisiz sevgili, ideal birine dönüşebilir mi?