8 ay konuştuk kızla güldük eğlendik ağladık şarkı dinledik. En sonunda cesaretimi topladım açıldım. Sonuç. Sonuç bu. Çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı hiç açılamadım sonunda burdan aldığım gazla açılayım dedim. Böyle oldu size tavsiyem yakışıklı değilseniz hiçbir kıza açılmamanız. Ben acı şekilde öğrendim siz bu şekilde öğrenmeyin.
bir daha beni arama sakın cümlesini ben kullandım ama beni sevdiğini söyleyen erkeğe değil beni üzen erkeğeydi. ayrıca beni reddeden de oldu duygularımla oynayanda oldu. bu erkekler ortalama erkeklerdi yani ne çirkin nede yakışıklılardı. bende çirkin sınıfına girmediğimden eminim ya orta ya güzel orasını ben bilemem erkek gözüyle ayırt edilecek birşey. dediğim gibi çirkin olmamama rağmen reddedildim, duygularımlada oynandı bunun çirkinlikle alakası yok en azından dış görünüşün çirkinliğiyle alakası yok, iç görünüşün çirkinliğinden kaynaklı bu...
bak anlamıyorsun kız duygularınla oynamış s. ktir et. onu sevmeye düşünmeye değer mi? senle oynayanı sileceksin sonsuza kadar yoksa çok ağlarsın yaşadım biliyorum.
Duygularımla oynadığı falan yok. Çirkinim diye kabul etmedi ve sonuna kadar da hakkı var. O en başından beri diyor çirkin olmasan senden iyi sevgili olurdu diye. Açılarak ben hata ettim. Onda suç yok ki.
yanlış anlaşılma olmasın flört falan amaçlı yazmıyorum şu yazacağımı. benimle oynayan o hayvan varya ondan çok ama çok daha iyisin görünüş olarak. tipsiz görmemişsin sen.
Çok gördüm tipsiz erkekleri yanında çok güzel kızlar. Ama ben ayrı bir çirkinim. Hiçbir kız beni beğenemez bile bırak birlikte olmayı. Ayrıca penisim 2 cm beğense sevgili olsak nişanlanıp evlensek kadın gördüğü anda boşar.
1) Duygularını ifade etmek için 8 ay beklemekle geç kalmışsın 2) Kız çok güzelse tecrübe olsun guzel kizlar için reddetmek çocuk oyuncağı 3) Kendine güven ve kendini geliştir onlar senin peşinden koşsun 4) Kız terbiyesizin tekiymis çok bir şey kaçırmamissin 5) kendine birdaha güven 6) kimse senden değerli değil 7) kendine bir kez daha güven
Haklısın. Bu ülkedeki tüm kızlar Adriana Lima tüm erkekler de David Beckham olduğu için sen açıkta kalacaksın. Saçma sapan konuşmayın ya. Yazıl bir spor salonuna vücut yap cok rahatsızsan durumundan
5 yıldır aralıksız spor yapıyorum. bir faydasını görmedim. Vücut gelişti ama yine kimse bakmıyor ve artık vazgeçtim ben. Daha da kendimi rezil etmeyecem kimseye.
Özgüven nasıl kazanıcam? bir kız yolda yürürken bakar. bir kızla kafede otururken kesişiriz ( hiç yaşamadım merak ediyorum) bir kız teklif eder bir kız numaramı ister. Özgüven o şekilde artar. Bunların hiçbirini yaşamamış ve buna ek olarak yanındaki arkadaşlar yaşayınca iyice kötü oluyor. Ama yeminim var. Bir daha hiçbir kıza selam dahi vermeyecem. Tecrübeli eleman aranıyor yazısı gibi bişey, tecrübe olmadığı için işe almıyorlar, işe almadıkları için de tecrübe olmuyor. Aynı şekilde özgüven olmayınca sevmiyorlar, sevmedikleri için özgüven olmuyor. Tam bir kısır döngü. Ama vazgeçtim artık.
Özgüvenin tek kaynağı tip miymiş? kitap oku gez öğren sosyalleş kendinden emin ol. Teklif etmekmis numara istemeymis onlar biz kızlara bile yapılmıyor. Çok yakışıklı olanlara bakılır evet ama onlara bakan kızların kaç tanesi onlarla sevgili oluyor ya da bakmadiklari erkekler ömür boyu yalnız mı kalıyor? yoo. Eğer böyle bir şey olsaydı sadece çok yakışıklı erkeklerin sevgilisi olurdu
Bak okulda sürekli dans geceleri düzenliyorum sürekli şehirdışına geziler düzenliyorum rafting paraşüt dalış kayak paint ball günleri düzenliyorum sosyal aktiviteler organize ediyorum. Löseve okulda yardım topluyoruz. Huzurevlerinde vakit geçiriyoruz. Sosyal ortamım çok geniş. Sadece bir dalış klubü için vatsap grubunu kurmak 4 saatimi aldı. Beni tanımayan bir kişi bile yok okulda. Kitap okuyorum sürekli çevirmenim zaten istemesem de okumak zorundayım. Türkiyede gezmediğim 1 şehir kalmadı. Ama hala hiçbir kızın bana bakmayacağını düşünüyorum. Hatta düşünmeyi geç biliyorum direk. Tekrar söylüyorum benim tek hakkım vardı onu da bitirdim ve pes ettim. Artık benim hakkımı (varsa) yakışıklı mı alır çirkin mi alır bilemem ama hakkım helal olsun. Kime giderse artık
İnşaat şirketimin mühendisi var Tamer Güngör kendisi 37 yaşında aşırı derecede zeki makaslı duvarları kübik evleri Antalyada ilk çizen kişi. Ama gel gelelim çirkin ve hayatında hiç sevgilisi olmamış. Para desen 7 bin TL maaşı var. Doktordan fazla kazanıyor ama hiç bir kız bakmıyor adama önümde daha birsürü örnek var.
Ee neden kendine güvenmiyorsun? "kimse bana bakmıyor" diye triplere giriyorsun? kendini ezik görüyorsun? yapacağın her şeyin cefasını da sen çekeceksin sefasını da sen sureceksin. Ben sana nolur şöyle yap diye yalvarmam tavsiye veriyorum ısrarla dinlemiyorsan senin bileceğin iş beni etkilemeyecek
Evlilik programına katılan insanların ahmak olduğunu düşünüyorum. Bir insanla "sevgili olmak" üzere tanışmam her şeyini bilip de hiç bir şey hissetmediğim sadece arkadaşım olan birinden zamanla hoslanabilirim ancak
Gördüğün gibi aynı şeyleri söyleyen tek ben değilim @hacicavcav işi bilmiyosun bilmek de istemiyosun yardımcı olmaya çalışanlara hışımla sırtını dönüp kapris yapıyosun ama sonucunu yine sen çekiyosun. Kafa yapın değişmeden bu iş olmaz.
@Uykulukedi aynen yanılan tek sen değilsin. Başkaları da yanılıyor. 18 yaşındayken dedim bana kimse bakmaz diye. Sen bekle 2-3 sene sonra açılırsın dediler. Gene diyorum 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç de olmayacak diye şimdi de bekle elbet birileri çıkacak karşına diyorlar
Bu yorumun 2, 4 ve 6. maddelerine katılıyorum.3. maddesi hakkında da şunları demek istiyorum:
Kendini geliştirmekten kasıt nedir? Tarihi, siyasi, bilimsel, sporla ilgili çeşitli kitaplar; akademik makaleler veyahut denemeler okumak mıdır? Üniversiteye Türkiye derecesiyle girip herkesin 4 yılda bitirdiği bölümü 2,5 yılda bitirmek midir? Benzerleri olan ama fizibilite ve ergonomi açısında tüketiciler tarafından geliştirmesi istenen bir icadı geliştirip patentini almak mıdır? Yoksa kişisel gelişim, sosyofobiklik, ikili ilişkiler üzerine çeşitli kitaplar okumak mıdır? Nedir?
Kendine güven olayına da @hacıcavcav çok güzel parmak basmış: "Tecrübeli eleman aranıyor yazısı gibi bişey, tecrübe olmadığı için işe almıyorlar, işe almadıkları için de tecrübe olmuyor. Aynı şekilde özgüven olmayınca sevmiyorlar, sevmedikleri için özgüven olmuyor. Tam bir kısır döngü. Ama vazgeçtim artık. "
Buna karşılık bu problemin cevabı olmayan çok kaçamak bir yorum yazmışsınız.
@ben10um Kendini geliştirmek bahsettiklerinin hepsini yapmaya çalışmaktır. Özgüvenli olmak için 1 tane sevgilinin olup 15 tane de yedeğinin olması gerekmez. Özgüven olması için bir sevgili bile gerekmez hatta. Karşındaki insanı kendinden üstün görmeyeceksin sırf karşı cins diye onun da senin gibi bir insan olduğunu unutmayacaksın, kendinden emin olacaksın. Ben çirkinim deyip bir köşede pusmak yenilgiyi baştan kabul etmek demektir. Güzel kızların yanındaki çirkin erkekler nasıl tavlıyor o kızı? Büyü mü yapıyor? hayir sadece kendilerinden eminler nasıl konuşulacağını biliyorlar muhabetler kurabiliyorlar korkmadan.
Kendini geliştirme konusunda bir problemim yok, hatta insanların %95'inden fazlam var o zaman.
Özgüven konusunda; kendimi niye birisinden üstün göreyim. Bu özgüvene ters düşen bir şey: Narsizm. Durduk yere sebepsiz bir şeyden insanın özgüveninin yerleşmesi veya var olanının artması bana çok da olası gibi gelmedi. Beceren hatta uygulayan var mıdır? Muhtemelen üzerlerinde çok eğreti duruyordur. Güzel kızların yanında çirkin erkek olayına hiç katılmıyorum. Tersi de gayet mevcut, hatta belki daha fazla. Nasıl konuşulacağını bilmek ayrı bir mesele. Yine kendini geliştirmeye geliyor olay. Dediklerimin bazıları uç örneklerdi ama onları yapan bir insanın en basitinden kelime dağarcığı da ortalama bir insana göre epeyce fazladır diye düşünüyorum. İstediğinde kendini gayet de güzel ifade edebilecektir. Kendinden emin olma ve korkmama olayı tamamen karşı tarafla ilgili, ne yazık ki ben o kadar açık olabileceğim birine daha rastlamadım. Olduğunu da düşünmüyorum.
Katılıyorum @damlay özgüvensiz insana kimse dönüp bakmaz o çok yakışıklı sandığın abin var ya başını öne eğip yürüse etrafa ezik ezik baksa kimse beni sevmez kimse bana bakmaz kaprislerinde negatif bir adam olsa kimse dönüp yüzüne bakmaz. Hala diyorum kendini satmayı bilmiyosun resimlerine baktım hepsinde "ben aşağılık biriyim" der gibi bakıyosun e insanlar nasıl değer versin sana? @hacicavcav
@ben10um "Bu kız bundan mı hoşlanıyor" dediğim kişiye aşık olmuştum ve hayatımda uğruna ağladığım tek kişi oydu ondan sonra da hiçkimseyi sevemedim. Ben soğuk biriyim herkesle konuşmazdım durum böyle olunca kimse de gelip konuşmaya çalışmazdı (haklı olarak) sonra dediğim kişi benimle ilgilenmeye başladı sürekli yanıma geliyordu benimle vakit geçirmek istiyordu biryerlerden konu açmaya çalışıyordu ve bu o kadar hoşuma gidiyordu ki kendimi özel hissetmiştim sonra o çocuğa aşık olduğumu farkettim zamanında beğenmediğim çocuğa aşık olmuştum ve onun için ağlamıştım bile. Herneyse insan kendine güvendikten sonra açamayacağı kapı yoktur ( çok güzel olup da peşinde 20 tane erkek olan kızları hariç tutuyorum) sempatik ve kendinizden emin olun eğlenceli olun kendini geliştir dediğim kısmı da gerçek hayatta kullanabilirsin herhangi bir tartışma ortamında bir erkeğin kültürüyle esip gürlemesi beni cezbeder açıkçası.
İnsanın karşısında kendi dilinden anlamayan birileri olduğunda yüzüne bön bön bakılmayı bilir misin? Ne bileyim mesela pandalar aslında ayı ailesine mensup değildir, omurga yapıları rakunlarınkiyle örtüşür dediğim veya tuzlu su timsahları saatte yaklaşık 25 km hızla koşar ki çoğu yırtıcının aksine insandan yavaşlardır. Bu da onların sadece bölgelerini savunmak istedikleri ve yavaş koşsalar dahi yabancı düşmanı bu koşuyla bölgelerinden uzaklaştırabilirler veya eğer saatin kaç olduğunu bilmiyorsanız elinizi ufukta güneşin bittiği noktaya yerleştirin ve ufuk çizgisine kadar kaç parmağınızın olduğunu sayın, her parmak 15 dakikayı ifade ediyor, böylelikle yanınızda saat olmadan ne zaman güneşin batacağını veya saati kestirebilirsiniz (Özellikle yine uç sayılabilecek örnekler verdim) şeklinde konuştuğumda kimsenin dikkat ettiğini görmedim. Hatta kaçmak istediler. Hazır cevap tarzından espritüel olduğumda zorla gülüyorlarmış havasına büründürler ?
@ben10um saçmaladın. Kullanılması gereken yerde kullanacaksın onu. konu açılırsa ve sadece kızlarla konuştugunda değil çevren de kültürlü olmalı. Arkadaşlarınla biraraya geldiğinde ettiğin muhabbet klasik olmamalı. Tabii bunlar benim tercihlerim salak kız istiyorsan bunlara gerek yok
Uç örnekler verdiğimi söylemiştim. Tabiki de havadan sudan konuşurken bunlar ortaya lappadanak söylenmez. Meselenin kendini geliştirmekle alakası olmadığını; zaten ben ve hacıcavcav gibi kişilerin malum durumlardan dolayı kendisine ayıracak epey vakti olduğundan otomatikman çeşitli şeylerle (bilim, tarih, spor) ilgilenerek kendini hali hazırda geliştirmiş olduğunu vurgulamaya çalıştım.
Mesela bir örnek vereyim: Birkaç mesaj önce bahsettiğim fizibilite ve ergonomiklik (aynı zamanda maliyet de var ama orada bahsetmedim) açısından patentli ürünümüzü yaptığımız zamanlarda, ürünü imal ederken kullanacağımız malzemeleri temin ediyorduk arkadaşlarla. Bir dükkan aldığımız malzemeleri siyah poşete koydu (parmakla oynandığında haşır haşır etmeyen). Ben de onun kanserojen madde içerdiğini iyi bir şey olmadığından dem vurdum. Onlar arkadaşlarım sonuçta, şakalaşıyoruz tabiki ama onlar da şimdi bunun sırası mı dercesine baktılar. Halbuki sadece aklımdan geçeni söylüyordum ve bilgimi aktarıyordum.
@ben10um Kültürlü olduğun içim tüm kızların peşinden kosmasını bekliyorsan büyük bir yanilgidasin. Sadece kültürlü olmak yetmez. Kültürü olmak + bir özelliktir. Kültürlü olmanın yanında zeki de olmalısın (açıkçası burada kimse benimle sevgili olmuyor diye sızlanan birinin zeki olabileceğini düşünmüyorum) güçlü olmalısın pes etmek korkak işidir ve özgüven özgüven ve özgüven.
Mesajlarımdan bu mu çıkıyor gerçekten de (!) Ortada bir teori vardı ve bunun doğru olmadığını daha doğrusu geçerli olmadığını kendimden de örnekler vererek çürütmeye çalıştım. Kızların benim peşimden koşmasını beklemem de ne demek. Zeka da gayet görecelidir. Kiminin kinematik zekası daha ön plandadır, kiminin analitik, kiminin ritmin, kiminin de sosyal. Şimdi bunun ne alakası var. Ben zekamdan mı dem vurdum. Ayrıca ben kendimce kanıtlamam gerekenleri kanıtlamışım ve kanıtlamaya da devam ediyorum.
@ben10um yalan kardeşim inanma yakışıklıysan herşey olur çirkinsen hiçbişey olmaz. Bende para var olmuyor. Yakışıklı olsaydım olurdu olmadığına göre tek neden tipsizlik. Kendini geliştirmek spor yapmak falan bahane. Çirkinsin bari spor yaparak vakit geçir diyorlar.
Sporu ben kendim için yapıyorum, banane diğerlerinden. Türkiye'de spor kültürü ne kadar ki zaten. Aynada kendimi daha iyi görerek motive oluyorum diyebilirim.
Daha ben işimi elime alamadım okuduğumdan dolayı, bundan dolayı para konusuna bir şey diyemeyeceğim.
Ben de 2,5 yılı devirdim. Ben özgüvenimin üzerine koydum sanki. En azından sokaktakileri görünce çok rahat söyleyebilirim ki; bir konuda üstünlüğüm var diyebiliyorum en azından.
Tüm bu konuşmaların üzerine bu bir işaret olabilir diye spor salonunda kısa bir süredir gördüğüm bugün de denk geldiğim 1-2 tane bakışını yakaladığım (muhtemelen ortaya bakıyordu, bir anlam cikartmadim) birinin yanına gidip "Merhaba, tanisabilir miyiz" dedim. Kullandığım cümle buydu. Zaten buraya kadar yaptıklarım kendi açımdan resmen 'cilginlikti' , pek de o ana ilişkin bir şey hatırlamıyorum. Neyse bu lafımin üzerine biraz düşünüp (ne kadar düşündü kestiremiyorum belki 1 saniye falan ama bana uzun gelmişti) adını söyledi. Ben de kendimi o kadar çok eğer ters lerde ne derine hazırlamıştım ki öyle bakakaldim sonra. Ne kadardır devam ettiğini sordum 3-5 saniyelik sessizlikten sonra. Görünüşü benim yaslarimdaydi ama anlattıklarından benden büyük olduğunu çıkarttım. Öyle bir heyecanlanmistim ki dediklerinin %90'ını hiç anlamadım daha doğrusu dinleyemedim bile. Sonra resmen kendi acimdan bitsin bu azap diye kolay gelsin diyerek çabucak yanından ayrıldım. Şimdiki hislerim
Sanmıyorum. Nezaketen de konuşmuş olabilir. Sonuçta o spor salonu kamusal bir alan. Milletin içinde bir hareket yapması beni daha çok küçük düşüreceği gibi, onu da duygusuz insan yapabilirdi.
@ben10um çirkin olsaydın küçük düşüp düşmemen umrunda olmazdı. Onu da duygusuz sanmazdı kimse çünkü sana bakarlardı çirkinsin kızı rahatsız ettiğini düşünüp seni atarlardı spor salonundan demek ki çirkin değilsin
çirkin oldugun için oldugunu sanmıyorum. açılma yöntemin ve zamanı kötü. ayrıca kıza arkadasca yaklasıp sonunda birden böyle yapman itici görünmüş. kandırılmıs gibi hıssetmıs kız. bı fılmde adam aylarca gay taklidi yapıyordu sevdıgı kızla yakınlasmak ıcın aynı ona benzemıs. en basından nıyetını belli etmeli idin
NO DEMEK. yanı hayır cevabı almak vazgeçmek demek değildir.. next one bir sonraki.. demek yani vazgeçme hayır aldıkça ğstüne git neden hayır aldığını bul ve eveti bulacaksın
Nice çirkin erkekler var yanında mis gibi manitalarla geziyorlar. Bu işte para dönüyor paraaaaaaaaa Hem çirkin hem fakirsen bu hayatın sana double tekmesi oluyor.
O degisebilir, ben bilemem;yalnizca tahmin. Kizlar sizi reddettiginde her seyi tipinize baglayip ühü diye agliyorsunuz, saniyorsunuz ki diger tum ozellikleriniz, karakteriniz, huylariniz vs dort dortluk bir tip yok.. Ama kazin ayagi oyle olmuyor bazen
Yok ben zaten biliyorum hiçbir özelliğimin iyi olmadığını. Ama kızın reddetme nedeni çirkinliğim. Bana sürekli çirkin olmasan senden iyi sevgili olurdu falan diyodu.
Eyv bn de çirkinim de peki sen çirkin ve sürekli ağlayan bir tipe aşık oldun mu ki sanki kızlara laf ediyosun önce kendini düzelt adam ol. Dışarıda tonlarca evli adam var söyle kaçı yakışıklı
Helal olsun lan sana. Doğruları söylüyorsun. Diğer çirkin erkeklere örnek oluyorum işte. Bakın ben reddedildim siz de boşuna teklif edip boşuna reddedilmeyin diye. Çünkü kızlar yakışıklı olmayan erkeği istemezler diye çirkin arkadaşlara örnek oluyorum.
Guluyorsun egleniyorsun konusuyor falan ondan sonra dusunmeye basliyorsunki galiba oda benden hoslaniyor duygularini acikladiktan sonra hersey alt ust guvenmeyeceksin bu konuda pek kizlara dikkat etmek lazim.
Ya cirkinlik diyorsunda bence yanlis ya kendine guvenmezsin tamam aynadan bakarsin dersin bu ne falan falan bir ton eksik ararsin ama o kiz begenmez gider baskasi begenir goreceli birsey bu.
23 yaşındayım 18 yaşındayken de böyle düşünüyordum kimse bana bakmaz diyordum ki haklı çıktım. Millet hergün sevgili değiştiriyor. Bana kimse bakmıyor. Zaten bu gülsüme ettiğim teklif ilk ve son teklif bir kere reddedildim rezil oldum zaten
@hazarbey77 laf arasında seni seviyorum denmez, ima edersin yavaş yavaş belli edersin. İstersen 8 yıl konuş. Hatta uzun süre içinde dank diye söylenmesi daha kötü
Daha önceside var diyor çocuk kanda veya dost muhabbeti deyil aradaki gösterdiği mesaj sadece bir bölümü söylediğiniz doğru ama gelişme aşaması öyle deyilmiş söylediğine göre
Kızla 8 aydır hergün konuşuyorduk. Belli ettim hoşlandığımı. O da şakaya vurdu hep çirkin olmasan olurdu dedi falan. Öyle yani. Neyse ben artık vazgeçtim
Eğlenmek için yaptım öyle fotoğrafı. Zaten normal halimi de beğenen yok ama normal halime çirkin değilsin diyenler oluyor. Ben de alın lan bu da mı çirkin değil diyerek koydum.
Aşağılık kompleksi falan yok bende. Ben hiçbişey demiyorum skypedan görüntülü konuşurken açar açmaz kapat kapat diye şaka yapıyordu. Birtek reddedilme sebebim var o da çirkinliğim
En İyi Cevaplar