Burada görüyorum 3 gunde 5 gunde bir haberlesenler var sizler ne sıklıkta gorusuyorsunuz
Sık sık mesajlaşıp konusuyormusunuz
?
Sık sık mesajlaşıp konusuyormusunuz
?
çok sık görüşüp konuşmak belli bir yerden sonra ilişkiyi bititrir sonra vah neden ayrıldık ortayolu var 24 saat konuşanlar var ne konuşuyorlar.. ki zaten hoş belli bir yerden sonra saçma sapan şeylere dönüyor ya da karşılıklı susuluyor sonra aman efendim ne konu bulsakta konuşsak çok sık görüşülmemeli
bana saçma geliyor 3 gün 5 gün görüşmeyenler
Bencede :) 2 saat haber alamasam merak ederim.
Rica :)
Ya ben sevgılımı 3 5 gunde bı ararım. Ama vatsapta yazısıyoz gunde bıkac kelıme. Bu durumdan ben memnunum ama ona kalsa hergun gorusek daha cok yazısak haftada en az bıkezde bulusaak ozaman tamam.. Nebılım.) Sankı bole daha ıyı be:
Hic merak edip ozlemiyormusun ?
Ayda bir mi :) cok uzun bence.
arada birde arıyor ayda bir falan.hakkını yememek lazım.
oraya gelirsem camdan asagı atarım senii ayyaanoggluuu:):):););));
beni bağlamaz canım.burada işin ne ozaman bırakta kalsn.?:=
demek oyuzden 45649854 yıldır kısmetin kapalı senin.vay arkadaşş..
oooo sorumu hemen geliyorum.
mesajlasmak sıkıyor benı bı zamandan sonra aksam gun boyu neler yaptıgımızı anlatıyoruz bır bırımıze guzel gecıyor oyle bende
Cevap
10Cevap
1saat mesaj atmazsam çatlarım ben ne 3günü 5 günü :D gün içinde sürekli mesaj atarım nabıyosun nasılsın tadında bıkkınlık getiririm her gün bir fırça yerim aramasana işim var diye sonrada gün içinde zaten görüşüyoruz küstüğümde bile 1saat sonra ararım ben adamı :D
Okadar uzun süre değilde günde görüşmemizi yapıyoruz yinede ama abartılıcak kadar 24 saat onunla mesajlaşmıyorum konuşmuyorum bu tür şeyler ilişkiyi çabuk bitiriyor
3-5 gün görüsmek mi? bence burda zaman geçirmek var sevgi yok :)
Onceden sevgilimin oldugu zamanlar dakika da 2 ya da 3 mesaj atardm gunde 3 defa kesin arardm ama tabi oncedendi bunlar:p
son 2 senedir görüşmüyoruz :) yenisi olursa görüşürüm :)
yakın zamanda sevgilim gibi bişiy oluyodu az kalsın ama mesaj atıp sormuyom diye olmuyomus mesaj olayına karsıyım 2-3 günde bir ararım yeter
olduğu zamanlarda gün içerisinde bir iki mesaj ya da konuşma ile sağlıklı bir haberleşme kurulabilir kanımca.
3-5 günde bir sevgilim bana mesaj çeksin veya haberleşelim ayrılırım :S
günde bir kere ondada suyu ısıt diye mesaj atıyorum
Herhalde öyle 3-5 olsa başlamadan biterdi. :)
ciddi ilişkideysem olabilir her gün her gün olmaz
Sevgili hiç olmam 3 5 günde bir haberlesiyorsak.
umrumda değil hiç görüşmüyorum ks yeter bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar