Tutturmuş bol giyin ya da kalçanı kapatan şeyler giyin çok dikkat çekiyor diyor. Gerçekten kalçamı kapatan şeylerde giyiyorum arada göğüs dekolteli şeyleri zaten tercih eden bir tip değilim ama hep öyle giyinemem o ben değilim olamam çünkü. Ayrıca dar pantolondan başka pantolonda satılmaz oldu napıcam ya diretiyorum şu an ama... ?
Cevabın nedir?
+1 yılYap dediğini o zamannn ₺ Yapmazsan direnirsen ya da öyle böyle direnip yaparsan senden bir süre sonra bazı şeyler değişir ₺ Dediklerini yapmanı tavsiye ederim çünkü böyle birisiyse senin hakkında en güzel şeyleri düşünüyordur ve senin aklından geçmeyecek şeyleri yapacak birisidir güzel yönde kötü düşünmezler öyle yaa cevremde de var böleleri ve bayada mutlular ama göstermiyorlar işlerini biliyorlar nazar değcek diye gizliyorlar ₺ E haklı giyme öyle sende İllahi Göstericem diyorsan Millete o senin sorunun birde bu zamanda heryer sapık dolu iken aboouw yandınn
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim sevgisine lafım yok ama inan göğüs dekoltesi sıfır bir insanım arada giyiyodum azcık dekolte onada kızdığı için giymiyorum arrtık. Kırmızı ruj zaten yasak. Sorun şu ki ben buna tamam dersem taviz çok vermiş olucam ve daha fazlasını istemesinden korkuyorum. yok mu bunun yolu.
- +1 yıl
Yaa var böyle yapma o zaman direk söle herşeyi ona hiç beklemeden ben bazı şeyleri kabullenemiyorum de yapamıyorum dee konuşun burda çözüm bulamazsın arkadaşım sen yani anck konuşarak çözersiniz o da artık nereye binerse ucu hangi kararınız kabul edilirse
En İyi Cevaplar
Kıskanıyor giyimini, durumu idare etmek için alıp karşına konusmalısın iki medeni insan gibi. Elbet karşılıklı anlaşıcaksınız
14 Yorumla
Soran+1 yılYa konuştuk işte geçen diyorum kanı bozuk olan her türlü bakar güzel bir kıza. Oda diyor sen hem güzelsin hemde dikkat çekiyorsun ekstra öyle dar pantolon giyince. Benim korkum bugün evet dersem daha fazlasını isteyeceğini bilmem. Naasıl ortak yol bulcaksak..
Soran+1 yılZaten keçi gibiyim beni kolay ikna edemez emin olduğum ve istemediğim bişey için 😁😏
Bu senin bileceğin iş ama kendin olmaktan vazgeçme.. Çünkü insanlar doyumsuz ve bencildir yaptıklarından tatmin olup doymazlar.
Sen onun sözünü dinlersen daha fazlasını isterler.. Ve tükenen sen olursun. Bu durumları yaşadım 2 yıl boyunca katlandm o yüzden biliyorum.
Seçim senin :)25 Yorumla
Soran+1 yılCanım inan önceki ilişkim kıskançlıktan bitmişti tamamen taviz vermekle alakalı bir durum haklısın diğer ilişkimde uzun şeyler giyerdim onun için sonuç ne oldu daha fazlasını istedi bittirdim. Bununda öyle olmasından koruyorum yani nasıl yaklaşabilirim ona onu kırmadan 😯
- +1 yıl
Ne güzel herkes kendinden ödün vermeyeceğim diye sürekli kapışsın egolar şavaşında bakalım ilerde evlenebilecekmiyiz çok merak ediyorum
Soran+1 yılAynen öyle severse bunun için fedakarlık yapmalı durum başka türlü olsa ben yapardım ama bu durum farklı onun anlayışlı olması gerek. Senin eski erkek arkadaşının ailesi kapalımıydı?
Sevdiğin adam senin kendini diğer insanlara sergilemeni istemiyor kıskanıyor sahipleniyor bu çok normal bişey. Eğer seviyorsan bir bez parçası için diretmezsin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
35Cevap
+1 yılsevgilinin isteğinde anormal bir durum yok.
bende kızkardeşimin kıyafetlerine bazen çok istemesemde müdahale etmek zorunda kalıyorum
toplumdaki abazanlık durumu ortada
sevgilin başını belaya sokmamak için doğru bir istekte bulunmuş11 Yorumla
Soran+1 yılPeki iyi hoş diyosunda ya bunun ilersi? Ben buna bugün evet dersem yarın birgün daha fazlasını istemeyeceği ne malum 😯
+1 yılSevgilin mi sahibin mi?
Sevgilinse sana sadece diyebilir, tavsiye niteliğinde
Ama sahibin ise sana böyle emir vaki yapabilir.
Ilk önce bu çizgiyi cizin bence30 YorumlaÇok dar pantolon giyiyorsan ve herkes sana bakıyorsa tabiki kıskanır. Bazı kızlar eskort gibi geziyor ve sevgilisi var. Yoldan geçen herkesi kendine baktırıyor yaşlı başlı adamlar gidip o kızı düşünerek mastürbasyon yapıyor. Kimse evliymiş sevgilisi varmış önemsemez sen kendini sergilersen millet der bunun sevgilisi adam olsa bu kız böyle giyinemez. Kendine daha geniş birini bul karışmıyorsa zaten seni sevmiyor demektir.
00 Yorumla
+1 yılbu durum biraz yasadigin sehre gore degisir. ben ankaradayim , evet burda hödük gibi baktiklari icin erkek arkadasin hakli olabilir. ama mesela egedeysen herkes oyle giyiniyorsa sorun olmamali
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbuldayım ve herkes dar pantolon giyiyor bol pantolon resmen yok avmleerde o derece olanlarda çok çirkin modeller. hatta sıcaktan şortla etekle gezen yığın kız var
Soran+1 yılBöyle dediğim dede diyorki sen kendini neden diğerleriyle kıyaslıyosun
+1 yılayyyy şu erkekler delirtir insanı böyle severler beğenirler ama sonra değiş te değiş o halde ki kıza bakma ilişkiye başlama o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzına sağlık bende dedim başta beni böyle biliyodun şimdi ne değişti oda diyo zamanla daha çok sevdiğimden ve dikkat çekiyosun zaten güzelliğin le dar pantolon giydiğim zaman daha çok bakıyorlar diyo off
- +1 yıl
hepsi aynı kuzum inan bana tamam bizde seviyoruz onlarda şalvar pantolon giysin o zaman takıntı bu bu tartışmalarınız daha şiddetlenirse bil ki bitmeyecek
+1 yılYa onun dediğini yapacaksın ki seni kıskandığı için bunu istiyo. Ya da ondan ayrılıp kalçalarının başkalarının ilgisini çekmekten kıskanmayan birini bulacaksın :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şimdi ne diyim aranızdaki bir durum ama çok aşırı dikkat çekici kıyafetler değilse fazla abartmamalı tabii sonuçta çocuk deilsin nerde ne giyeceğini bilirsin sende :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. giyinmene dikkat ettikten sonra saçma kıskançlıklar yapmasına gerek yok sonuçta pantolon kalıpları hep aynı bolda giysen ölede giysen dikkat çekersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa senin beynini erkek arkadaşımla değilştirebilirmiyim.
- +1 yıl
şu an erkek arkadaşın olmasına rağmen üstünde baskı kuruyorsa evlennce napıcak gereksiz kıskançlıklar bunlar tm herkek sevdiği insanın kimse tarafından bakılmasını dikkat çekilmesni istemiyor olablr de sonuçta sen onun için giyiniyrsun bunuda anlmalı sen namusuna giyim kuşamına dikkat eden bayan olduğun müddetçe bunları sorun etmemli.
+1 yılAyrıl? Evcil hayvanımısın sen onun, haddi olmayan şeylere karışmasına izin verme.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Seni olduğun gibi sevdiği için sevgilisiniz. Seni değiştirmesine izin verme
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın taviz vermek olmaz yoksa daha fazlasını ister ben böyleyim yani o istiyor diye o kalıba girmek benliğime aykırı olur. Ama bunu ona nasıl anlatıcam geçen biri salça oldu baana anlattım şimdi daha çok kıskanıyor istemiyor.
- +1 yıl
Senin giyim tarzın senin kişiliğin, sevmiyorsan neden en baştan kabul ettin de. Bakıcak olan her türlü bakar fotoğrafta belli olduğu üzere
c11.incisozluk.com.tr/.../202289_o20c8.jpg
Soran+1 yılDiyorum oda diyor zamanla insan daha çok seviyor ve sen zaten güzelsin üstüne böyle giyinince gerçekten daha fazla dikkat çekiyorsun diyor. Bende diyorum kanı bozuk olan düzgün giyinene bile bakar ama yok hala fikri değişmiyo
yazın bunlar ciddi sorun. arkadaş başka hatunların g**tlerine baktıgı için seninkine bakılmasını istemiyor :)
00 Yorumla
+1 yılsonuçta kötü niyetli değil seni öyle fazlasıyla beğeniyor anlasılan ve başkalarının beğenmesini istemiyor sadece:D konuşup orta yolu bulun derim :D
00 Yorumla
+1 yılMini falan giysen tamam da pantalona laf etmek nedir yani
Kararlı bir duruş sergile karşısında03 Yorumla
Soran+1 yılHeh iştee heeh bende bunu diyorum ya. Dekolte bile giymiyorum bir tişört dar pantolon takılırım oda batıyo anasını satim. Ben bu sıcakta uzun gitmek zorundamıyım ya popom terliyo belki allah allah.
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın
Asla kendinden taviz verme
Sonuçta o seninle birlikte olurken senin böyle giyindigini biliyordu değil mi? Seni öyle sevdi öyle de kabul etsin 👍
Soran+1 yılAynen öyle yoksa he dersek daha fazlasını ister çok seviyorsa bu konuda o fedakar olsun benim için. Çünkü bu benim benliğime aykırı durum. Kocam olsa neyse.
Tamam de. İlk alışverişe çıktığımda alırım istediğin şekilde de. Üstüne gidip diretirsen çocuk inatlaşcak seninle. Tamam de kapat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ondan önce neden böyle şahsiyetlere sevgili sıfatını verdiğini bir düşünmelisin
00 YorumlaSende onun kıyafetlerine karışsana ne tepki verecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. kimisi göbeğe karışır. kimisi bacağa. kimisi memeye işte kimiside döte. bu hep böyle olacak. sen çok çok dar şeyler giymeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılAcik soyliym dar pantol kizlara yakisiyo icini doldurabilenlere bende duramiyorm bakiyorm sevgilin hakli bakarlar sen bakmalarini umursamazsan devam et
00 Yorumla
+1 yıldedigini yap. vücut hatlarını millete sergilemekten ne anlıyorsun anlamış degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende diret bugün pantolon yarın başka şeyler ister. sonu gelmez yasakların.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yarın öbürgünde üstüne dar tişört giyme deer bişey deer yani beni anlayana kadar direticem kimse için değişemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılSen de dar giyinme ya da üstüne tunik giy poponu saklasın. Kocamın beğenmediği bir şeyi giymem şahsen çünkü onun beni beğenmesi önemli
21 Yorumla
Soran+1 yılKocam değil sevgilim.
+1 yılDediğini yap ya, ne güzel seviyor ve sahip çıkıyor işte, daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılValla kendi benliğine kalmış bişey kalçalarını belli edip rahat edebiliyosan giyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seven adam kıskanır eğer dediğini yapmayacaksan seni sevmicek biriyle çıkarsın
00 YorumlaBence sen kendine yakışanı giymeye dvm et. bazen açiklik yakisiyor bazi kızlara
00 YorumlaÜzerine sal gibi uzun seyler giyersin görünmez
Malzeme verme millete diyor Ada'm
Haklı da yani00 Yorumla
+1 yılKıskanıyo ne güzel işte :D öyle giyiniver boru paça ispanyol filan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher halta karışan sevgili hiç hoş değil sanki evlenecek senle :D :d
00 Yorumla Demek ki güzelsin kıskanıyor seni 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama napim bakan insan hertürlü bakıyor esortmanla çıktğmdada laf atan oluyor napim suratımımı falçatalayım😂
+1 yılteslim ol boşuna uğraşma :)
08 Yorumla
Soran+1 yılTeslim olursam yarın öbürgün daha fazlasını istemeyeceği ne malum ya kafamı karıştıran bu.
- +1 yıl
seni evleneceği kız hamurunda yoğurmaya çalışıyor ileride daha fazlasını isteyeceğine de garanti veririm :)
Soran+1 yılOzaman demezlermi adama başta niye beni seçtin of sinir oluyorum şu kafalara erkeklerdeki yazık biz kızlara bu konuda gerçekten.
- +1 yıl
:) cancağızım bak şimdi sizde erkeği seçiyorsunuz seviyorsunuz, zaman içinde şekillendiriyorsunuz. Erkekler de zamanla aşık oldukları hatunu evlenecekleri hatun formuna getiriyorlar ki ileride güzel bir evlilik hayatı yaşayabilsin, sevgiliyken iş basit en kötü ayrılırım derse bir erkek umursamaz ne yapıp ettiğini ama ciddi ise senle seni şekillendirmeye evlilik hayatına hazırlamaya çalışacaktır sevgili eniştemizin yaptığı gibi :)
Soran+1 yılYa bende seviyorum ciddi bakıyorum olaya ama işte daha fazlasını istemediğimden.. bakalım direticem çok seviyorsa vazgeçer ben taviz veremem istemediğim bişe için ki bunu başından beri diyorum ben nerde ne giyceğini bilen biriyim bana asla karışma bu konuda diye. Geçen biri salça oldu anlattım şimdi onu bahane ederk olayı gündeme getirdi kurnaz enişteniz siz erkekler çok fenasınız 😀
- +1 yıl
bak kendin diyorsun salça oldu diye :) adam haklı :D evet biz erkeklerin özellikle de benim çok fena olduğum doğrudur :D
Soran+1 yılYa ben eşofmanla çıktığımdada laf atan bir zihniyet varsa benim suçum ne 😑
- +1 yıl
senin tek suçun o zaman fazla güzel olman :)
+1 yılDirenme sahipleniyor işte daha ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sahiplenilmek tek üstle başlamı belli edilir. Başka türlü sahiplensin. Kafamı karıştıran buna evet dersem yarın öbürgün daha fazlasını isteyecek olması..
- +1 yıl
Sınırlarını koruduğun sürece yapamaz.
+1 yılNe olacak ki neden karisiyor
00 Yorumla
+1 yılSende uzun bişeyler giy üzerine ne olcak sanki
00 Yorumla
+1 yılBende direttim giymemesi için ama kazanan o oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl kazandı? Şimdi ne alemdesiniz?
- +1 yıl
Oo baya eski olaylardı hep tartışma hep kavga şimdi ayrıyız bir süre konuşmama kararı aldık
Soran+1 yılPeki kötü olmuş ama sana bir soru sorucam nolur dürüst olmanı istiyorum senden. Madem böyle düşünüyorsun neden öyle bir kızı seçiyorsun birlikte olmak için o kıza yazık değil mi? Kendi isteklerin doğrultusunda o kızı istediğin kalıba sokmak neden?
- +1 yıl
İstediğim kalıbda bir kötülük yok dar pantolon giymek vücut hatlarını belli ediyor doğal olarak bu durumdan hoşlanmıyorum kıskanırım ayrıca benimle birlikte olması içinde zorlayan yok kabul etmeyene yol açık
- +1 yıl
Ama bir süre sonra o kadar umrumda olmadı çünkü ben dedikçe sorun dahada büyüyor iki yılı geçen ilişkimiz var çok Az bir Zaman'ı normal geçmiştir hergün kavga hergün tartışma bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek bazı yerde ne yapacağımı hiç bilmiyorum öyle çaresiz bir durum yani
+1 yılçıplak gez anasını satayım
00 YorumlaAşkım sen benim götümemi bakıyosun de üste çık :)
00 YorumlaDeki ben sana karışmıyorsam sende karışma
00 Yorumla
+1 yılSeni sen olduğun için yanında olan birini bul...
00 Yorumla
+1 yılİstediğini giyersin ona ne oluyor?
017 Yorumla- +1 yıl
sevgilisi ama
- +1 yıl
@tolunayyyy eeee?
- +1 yıl
ortak karar alınamazmı
- +1 yıl
@tolunayyyy yok öyle bir dünya
- +1 yıl
evlilik paylaşmaktır ama anlatmak zor
biraz kapatsa ne olur ondan bundan bahanelerle ayrılmak iyimi - +1 yıl
@tolunayyyy sevgilim diyo ama sen bilirsin çomarcan
- +1 yıl
sevgili de olur evlilikte çomarcım
ben genel söyledim yanlış düşüncedesn - +1 yıl
@tolunayyyy sanane anam ne düşünürsem düşünürüm gider misin
- +1 yıl
kızların özelliyi bu
başaramayınca gidermisin
ikna et fikrine doğruluğunu anlat
ayrıca sanane kelimesi çok çirkin a - +1 yıl
@tolunayyyy sana neden bişeyleri açıklıyorum onu anlamadım git kendine karışabilecek bir sevgili bul neden burda bana bişeyler kanıtlamak zorunda hissediyosun kendini ben böyle düşünüyorum ve bu seni bence ilgilendirmiyor
- +1 yıl
burda kimse zorda deyil yorum yapıyoruz beyenirsin beyenmazsin
herkes kendi fikrini söylüyor kimseye beyendirmek zorunda deyil
benim tek söyleyeceyim erkekte bayanda birbirleri hakkında ortak karar almaları bu kadar - +1 yıl
@tolunayyyy tamam bunları benim yorumumun altında yazamazsın onu söylemeye çalışıyorum git yorum at senden banane ama benim yorumumun altında bana bişeyler kanıtlayamazsın
- +1 yıl
buranın amacı o istemiyorsan girmezsin örf ve adetlerimiz hakkında yanlış yorumlar yapma
ve daha cevap yazmada madem senin görüşüne yorum yapılmasını istemiyorsan sende daha yazma - +1 yıl
@tolunayyyy aga istediğimi yazarım sen kim oluyosun ki? benim yorumum burası afedersin ama sen kim köpeksin yani yazma buraya
- +1 yıl
@Semih5 arkadaş kesmiyor sesini
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uzun tunik tarzı şeyler giy
00 Yorumladayan sonuna kadar yoksa çarşafa kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılben olsam bende izin vermem mk
00 YorumlaKıskançlık yapıyor bence onunla konuş
03 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsan katlanirsin yani😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Totonu göstermeye meraklı mısın ki
00 Yorumla
+1 yıldaracık giyme hva sıcak tatlım pişik olur sonra
00 YorumlaSende kapat kalçanı neden kalıbını çıkartıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Adam sahipleniyo haklı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha dar giy çivi çiviyi söker ;)
00 Yorumlagiyme
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHe de geç
00 Yorumla
+1 yılHalledin aranızda.
00 YorumlaAbartmış knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİspanyol paça giy.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam haklı
00 Yorumla
+1 yılEtek giy
00 Yorumla
+1 yılGiyme ozaman
00 YorumlaNormal
00 YorumlaDar giyme sen de
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim dar pantolon giymeme karışmaya başladı napmalıyım😐 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler