Normalde de birkaç cm kısaydı ama uzatan ayakkabı giyiyormuş. Evlenmeden önce hiç ayakkabısız görmemiştim şok oldum göz hizama bile anca geliyordur eğiliyorum. Sizce hile değil mi bu şimdi?
Cevabın nedir?
+1 yılTamam da değer verdiğin biri değil mi bu karşındaki evet sana her konuda dürüst davranmış olmalıydı fakat bu ortaya çıktığında her şeyi bitirmeye yetecek nitelikte bir şey değil. Sonra kocasının makyajsız halini gördükten sonra boşayan adamlara laf atıyorsunuz. Bu kocanın elinde olan bir şey değil sonuçta değiştiremez. Kabullenemeyecek kadar sevmiyorsan da evlenmeseydin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmayi dusunmuyorum zaten ama kandirilmak da hic hos degil
- +1 yıl
Tabi ki değil zaten dürüst davranmaması konusunda haklısın. Ne kadar süre evlenmeden sevgili kaldınız bilmiyorum ama bu sevgili kalma süresi işte bu yüzden önemli. Zaten evlenince her şey bitiyor diye bir şey de yok tabi yani evliliği de o kadar büyütmemek lazım siz sevgilisiniz sadece iki imza bir parti yaptınız o kadar. Seni ve ilişkinizi çok fazla etkileyeceğini düşünüyorsan diye diyorum o zaman ayrıl çünkü kötü bir ilişkidense ayrılmak daha iyi. Bol şans
Soran+1 yılAcikcasi gorucu usulu gibi bir sey oldu sevgili diyemem. Tamamen hayatimizi etkileyecek bir problem degil ama keske daha fazla tanisaydim
- +1 yıl
Artık yapacak bir şey yok eşininki de zor bir durum seninki de zamanla birbirinize şans vererek deneyeceksiniz birşeyler. Ama bu senin içinde kalmasın onunla bu konuyu konuş bence bundan sonrası için dürüst olacağınıza söz verin. Çünkü daha sonrasında başka şeyler çıktığında bunlar birikip yıkıcı sonuçlara yol açar insan sinirüle bir anda karşısındakinin kalbini kırabilir atıyorum sen zaten kısasın diye. İkinizin de bu sorunu aşması lazım bence hatta arada ona boyu hakkında şakalarla takılabileceğin kadar. Zor bir şey umarım her şey yolunda gider.
Soran+1 yılTesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Ne zamandan beri berabersiniz? Yani, ne bileyim. Hiç evde oturmadınız mı? İstemeye nasıl geldi bu adam? Aile ile tanışmaya ya da?
15 Yorumla
Soran+1 yılİstemeye geldiginde ayakkabilardan birini cikardi digerini giydi hos gorunsun diyeymis sozde. Foto falan cekilirken uyumlu olalik demisti ben de ayakkabi giymistim de
Soran+1 yılAyrilmam tabi de cok bozuldum yani
Soran+1 yılYani rahat vardir o kadar
+1 yılHahaha. Yapacak bir şey yok ya. :D Boş ver. Bende kısayım, 1.62 boyum. Yani ben ne yapayım? Uzatan ayakkabı giymiyorum tabii. :D O genele öyledir. Uzun görünmek istiyordur dışarıda. Sana özel değil yani. Kısa olduğumu bilirse kız benden ayrılır diye düşünüp yapmadı bunu bence. Hep böyle giyiyordu kısa diye...
23 Yorumla
Soran+1 yılKendine guvensiz oldugunu dusunuyorum simdi
- +1 yıl
Ya takıntısı vardır. Dışarıda kısa görünmek istemiyor demek ki. Evet öyle. Özgüveni olsa, rahatça gezer. Ha 5 cm kısa, ha uzun olsa ne değişir ki? Bence boşa kuruntu yapıyor. Bu huyu kaç senedir var acaba? Sen anlat, vazgeçsin ya. Normal ayakkabı giysin.
Soran+1 yılHaklisin yani sacma bence de
+1 yılboyun kac diye sormadınmı hiç adama :)
yani sizin eve filan gelmedimi
hep ayakkabı ilemi dolaştı evin içinde
tuhaf cidden60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
56Cevap
hahahahahah... koptmmm...
Nasıl farketmedin ya?=D... Seninkide ağır dolandırıcıymış
artık yapacak birşeyin yok... geçmiş olsun=DD
artık hediye olarak topuklu alırsın kocana...=DD
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...b211f82a41.jpg00 Yorumla
+1 yılSiz kadinlar cidden aptal rolu iyi oynuyorsunuz. Onca sevdiginiz deger verdiginiz insan ile evlenene dek bu kadar mi dikkatsiz sevdin cidden bu kadarsa ayrilin gitsin sen o adami haketmiyorsun bile ne boyu ne hilesi ak?
12 Yorumla
Soran+1 yılYahu ayakkabi cikarmadiysa bu da mi benim sucum
- +1 yıl
Hayir ayakkabi ne kadar topuklu olabilir? Topuksuz acaba kac cm diye hic mi dusunmez insan? Abi cok basitsiniz cok kolaysiniz easy
+1 yılEşin boyu nedeniyle özgüveni az olabilir. Boyle olması kendi suçu degil bence insanlarin baskısı bende kisa boyluyum ve sürekli topuklu😕😕eşini boyu için sevdiysen üzulmeye devam et kalbini, fikirlerini sevdiysen üzülmeni gerektirecek hicbirsey yok.
00 Yorumlaya evlenmeden önce gözün bamyaya mi bakıyordu be kadın! Nasıl bir problemdir bu ya? Hiç ayakkabısız görmemiş falan filan. Eee sonra filmin sonu? Ayrıca bırak kısa olsun. Önemli olan işlevi diyebilirsin😃 ya da başka yerleri kısa değildir umarım diyelim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Aptal aptal sorular sorup kalabalik etmeyin veletler evlenmiste girmemiste uzatan ayakkabi giyiyormusta su sctimin okullari hic karne dagitmasa guzel olur diyom bazen
10 Yorumla
+1 yılbende uzatan ayakkabı giyiyorum bunlar hep sizin yüzünüzden boy takıntınızdan kısa erkeğe erkek demem diyip duruyosunuz bizde bu yola başvurduk napalım? bende kısayım ve kısa olduğum için adam yerine konulmuyorum
112 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç ya heryerde seni görüyorum. Bende çok kisayim minyon filan degil bildigin cüce:( yeni uyeyim birde merhaba diyin 😊😊😊
- +1 yıl
@Guneskameray merhaba ve güle güle. yorumlarımı da görmezden gel
- +1 yıl
Tamam 😒
- +1 yıl
@Guneskameray pişman oldum ya özür dilerim. boyun kaç?
- +1 yıl
Pişman olmana gerek yok. Bende bu konunun açılmasindan nefret ediyorum sanki benim oldugum yerde surekli boy konusu aciliyor gibi hissediyorum. Boyum da 1.53 alo zabıta 😞
- +1 yıl
@Guneskameray bende 1.65'im aramızda 12 cm var
- +1 yıl
Iyi de aşırı kısa degilsin bence gayet normal Türkiye için internette cogu kişi sallıyor yok 190 180 Türk kizlari da erkekleri de genel olarak kısa tabi uzunlar var ama kisalar daha cok. Bence sen abartmissin boy konusunu ben okadarda sorun etmiyorum sadece yakin arkadaslarim bazen cok dalga gectiginde moralim bozuluyor ama 😌 onlarda kotu niyetli degiller ve kirilmiyormus havasi veriyorum. Benimle aynı boyda olan erkekler var sınıfımda 150-155-160 kız bulabilirsin kendine bizden cok var 😂😂 ayrica surekli dalga gecilen 150liler olarak hicte 180 190 erkek istemiyoruz onlarda bizi istemez yani "kısa"ca mutluyuz sende öyle ol 😉😊
- +1 yıl
@Guneskameray sen benimle alay mı ediyon? alınma ama senin boyunda olan hobbitlerin uzun erkek takıntısı bütün erkekleri komplekse soktu tek diyeceğim şey Allah belalarını versin. onları yüzünden ameliyat olmayı bile düşündük. ulan yanında eşantiyon gibi durmak mı istiyon? bir de neymiş erkek ile kız arasında en az 20 cm olmalıymış? böyle bir kanun varda ben mi duymadım? adamlığı erkekliği byla kıyaslayan çok kız var böyle yapa yapa sırıkların g. tlerini kaldırdılar.
- +1 yıl
Alay etmiyorum. Hiç kısa olupta o kadar uzun erkek isteyen kız tanımadım. Çevrenizle alakalı olabilir. 150 kezbanlara denk geliyorsunuzdur. Onlarla da işiniz olmasın zaten. 😑Herkes aynı degil kendiniz gibi birini bulmanizi umarım. Hobit dedigin icin de sağol bilmiyordum oyle olduğumu.
Ben de ameliyat olmayı cok düşündüm. Çok agresifsin. Boyle davranilmasini ben de istemezdim benim elimde olan bir sey degil. Brnimle ayni sorunu paylasmana ragmen sende kaba konusuyorsun. Iyi geceler - +1 yıl
@Guneskameray ben ortaya konuşuyorum sana kabalık etmedim bu olanlardan sonra kimse sakin kalamaz. erkekleri ne hale getirdikleri ortada beni boşuna suçlama.
- +1 yıl
Haklısın kardeş özellikle kısa kızlar yapıyor bu algıyı ben 1.76 yım sevgilim benden baya kısa ama seviyorum ne onemi varki
- +1 yıl
Kardeşim boşver saçma düşünceleri ben 176 yım birini sevdikten sonra ister 190 ister 150 olsun ne farkeder? Kendileri kısa oldugu için en az 20 cm olmali diye kendilerini övütüyorlar işte 😂
Evlenmeden once hıc sormadın mı boyunu sevgılıyken falan ne bılıyım ınsan konuscak bısey bulamaz boyun kac kılon kac en sevdıgın renk ne dıye bı tekrar yapar arkadaslarıyla genelde
00 Yorumlaadamın boyu kısaysa dalga geçerler uzunsa dalga geçerler ortalama bieşy yapmak istemiş çevredekiler insan değilki, kocana suç bulma
00 Yorumla
+1 yılOne la öyle makineye attında boydan mı çekti adam 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılAyakkabilar da en az 5 cm uzatiyormus. Cok kisa ya
- +1 yıl
Boya Göre mi seviyorsunuz
Soran+1 yılHayir da kandirmasina takildim
- +1 yıl
Yani tabi oda eseklik etmiş ama siz takmayin fazla
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. ya istemeye gelınce de evde ayakkabıyla mı oturdu. bayramda seyranda evde hıc corapla gormedın mı.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemeye geldiginde de evde giymeye ayakkabi almisti kapi esiginde birini cikardi digerini giydi fotolarda duzgun ciksin diye demisti o zaman
+1 yılOh iyi oldu:) kozlar topuklu makyaj falan ederken iyi:)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmistir ya da begenmemenden korkmustur artik evlisiniz yapcak birsey yij
00 Yorumla Kandırmış işte seni. Olan olmuş artık, şu saatten sonra bu konuda değiştirebileceğin bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılHuyunu suyunu sevip evlenmedi isen boşan ne diyim ya sen çok kısa olsan o çok uzun olsaydı seni bırakır mıydı empati yap
06 Yorumla
Soran+1 yılMantik evliligiydi zaten gorucu usulunden hallice
- +1 yıl
Seni mutlu ediyor mu sana sahip çıkıyor mu arada küçük süprizler felan bunlarıda düşün adam seni seviyorsa sorun olmaz sanki
Soran+1 yılSurpriz falan yok da seviyordur
- +1 yıl
Sen seviyor musun buda önemli öylesine evlendim dersen hayat geçmez
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Seviyorsan boya takılma kısa olmak bir yandan güzel ben 1,93 üm yataga arabaya sığmıyorum geniş omuzlu olunca dolmuş ve minibüslerde oturmak işkence :)
+1 yılHile demeyelim şimdi biz de makyaj yapıyoruz ya hanii 😂
00 Yorumlaboyunu dert etme asıl mesele alet onun kısalığı ömür boyu çekilirmi
00 Yorumlaevlenmeden öyle görünüp imzayı attıktan sonra başka oluyolar :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yıltaahhüt yoksa değiştir.
ayıplı maldan dava aç
biraz eğil10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl görmedin nişanlıyken falan evinize oturmaya gelmedi mi istemeye gelirkende mi görmedin inanmam ben görmediğine
03 Yorumla
Soran+1 yılGormedim canim ya bilsem de ayrilmazdim ama niye kandirdi
Cevap sahibi+1 yılsen çok mu uzunsun canım onun boyu kaç senin boyun kaç seni kaybetmekten korkmuştur.
Soran+1 yılBen 175-180 arasiyim o da 170 var heralde diyordum ama o kadar da yokmus
+1 yılBöyle bir olay yaşadım..
İnternetten bir kız ile tanıştım buluştum kızın boyu
1.40 benim boy 185 kızı görünce topukları yağlayıp kaçtım...00 Yorumla
+1 yılgöz hizanla tepen arasında zaten taş çatlasa 5 cm var 2 cm mi şimdi dert ettin kendine?
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm vardir aramizda. Gozumden de az asagida
- +1 yıl
boşanmalısın.
Soran+1 yılYok ya bosanmam o kadar kolay mi ama kizdim
- +1 yıl
boyu değil, işlevi önemli der haydar hocamız :D :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıktı nedir yahu manavdan patates mi aldın garipsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha hep kadın milleti mi hileli çıkacak iyi olmuş :)))
00 Yorumla aşırı kısa dedi ya la adam 25 cm topuklu giymiyodur heralde gözün nereye bakıyodu
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten birkac cm kisaydi bir de yaklasik 5 cm uzatan ayakkabi oldu mu sana 10
Soran+1 yıl4 kez gordum zaten. Ayakkabiyla o da
Soran+1 yılAyakkabi giydi ya bizde kiz istenirken herkes oyle yapiyor temiz ayakkabi giyiyoruz fotolar corapli olunca hos olmuyor da :)
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılkızların makyajıyla aynı şey değilmi evlene kadar makyajsız görmüyosun ilk gecenin sabahında şoka giriyosun 😂😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. önceden farklıydı sanki :D aldın artk geçmiş ola
50 Yorumla
+1 yılHep siz mi yapacaksiniz. makyaj yap topuklu giy evlenince salla gitsin yaaa oyle olur iste
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hileli oynamış bari başka yerleride boyu gibi olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onu değil o seni halledecek sıkıntı yapma. altına tospa koyar :D
00 Yorumla
+1 yılaman başka yeri kısa olmasın :)
60 Yorumla
+1 yılEline erkek eli deydimi trolcan 😛😛
10 Yorumla
+1 yılNikah masasında mı tanıştınız
00 YorumlaTek derdin bu olsun 😅
00 Yorumlabaşka yerden tamamlar belki sıkma canını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. oha yani :/
geçmiş olsun gerçekten...00 Yorumla
+1 yılAsgfhgajsg boşa bence tek celsede hallolur
01 Yorumla- +1 yıl
Bekâra boşamak kolay. :D Boy yüzünden boşanılmaz. Abartmayın. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğan görünümlü Şahin vay anasını.:)
00 Yorumla
+1 yılNolucak gönlü hoş olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kullandıkça genişler o
10 Yorumlaevinizede mi hiç girmedi ayakkabıları çıkartıp
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
+1 yılHer yönden mi kısa çıktı :)
00 Yorumla
+1 yılBimere şikayet et ablacım 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAsıl kocana yazık be bu kadar safı ile evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılCiddi olamazsın sen 😅
00 Yorumla
+1 yılalenen aldatmış seni :)
00 Yorumlatrololololooo kokan hareketler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yani hiç evde felan oturup kalkmadini z mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmen nitelikli dolandırıcilık sikayetçi ol😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bilinçsiz bir evlilik sonuç normal.
00 Yorumla
+1 yılailenle tanışmayada mı gelmedi evinize
00 Yorumladua et de çocuklarınız çok kısa boylu olmasın
00 Yorumla
+1 yılBoyu için mi evlendin
10 Yorumladenemeden almayın diyolar o kadar
00 Yorumla
+1 yılBence sen başka yerlerinide ölç 😄
00 Yorumlaevlenmeden önce görmedin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılGormedim
+1 yılUzatan ayakkabi ilginc
00 Yorumla
+1 yılhahahahah :D boy kaç senin
00 Yorumla
+1 yılhiç mi ayakkabısız görmedin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun büyük yıkım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. yalan üzerine kurulu hayatlar
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem