Kuzenimin kocasıyla sevgiliyiz.. o bana ben ona aşık. Çok ilginç ve kötü bir şey biliyorum ama. Çok fazla aynı evde kalmak akrabalarla vs. Bunlar bizi birbirimize çekti. En sonunda itiraf etti bende boş olmadığımı söyledim. Ve aile olarak sürekli görüşüyoruz.. Onların yanında hiç bir şey yokmuş gibi davranıyoruz. Geçen kuzenim ağladı hatta beni sevmiyor artık dokunmuyo bana diye. Çok kötü hissediyorum ve hislerim gerçekten yogun. Onunda eminim. Bunları bir yere yazmasaydim kafayı yicektim. Lütfen yardım.. yaşlar ben 21, kuzenim 29, o 31.
Cevabın nedir?
Öncelikle herkes gibi sana kötü insan muamelesi yapmiyicam. Yaptiginin dogru olmadigini belirtmek isterim o senin kuzenin kanın. Kuzeninle o adma ayrildi diyelim sen zaten o adamla birlikte olamayacaksin yasin cok kucuk yapma derim akrabalarin nasil karsilar insanlar hakkind ane der dusunemiyormusun bunlri hic duygularinin onune gec allaha sigin yaptiklarin icin tovbe et ve o admalada karsilasmamaya calis derim. Tamamen iliskini kes o adam olurda kuzneinle ayrilirsa aranizdaki gecenleri anlatirsa kotu seyler olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBende hep diyorum böyle nolacak bir sonumuz yokk diye. Sen benimsin ben senin her şey güzel olcak diyo..
- +1 yıl
En yapici cevabi vermissin. Kutlarim
En İyi Cevaplar
+1 yılKuzenine ayrılması yönünde telkin vererek eşinden ayrılmasını sağla. Bir şekilde onları ayırdıktan sonra biraz bekle, ortam yatışsın. Hislerini açık etme. Gizlice yaşa ne yaşıyorsan. Kuzenin toparlanınca da durumu aile büyüklerine aç, onay verirlerse evlen. Vermezlerse kaç. Sonra da bir köşeye git vicdan azabı çek. Hayatın boyunca o yükle yaşa.
10 Yorumla
sen onu seviyorsan o seni seviyorsa fazla birşey demek kalmıyor geriye. artık olacaklardan siz mesulsünüz, kuzen öğrenirse yuva yıkan kişi olarak adın anılacaktır. hatta ikinize yuva yıkano lacaksınız. gerçi adamda boş olmadığı için, ben asıl eşine üzülüyorum. keşke evlenmeyeydi. bileydi kuzeninin bu kadar can yakar, eşinin herşeye etkilenir olduğunu evlenmezi.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla öğrenmicek. Zaten hiç bir şekilde mutlu değildi ikisi.
+1 yılölesin sen kuzeninin gozlerinin icine bakarak kocasiylami kiritiriyorsuj senin gibi akrabayi akrep soksun
131 Yorumla- +1 yıl
Hahaha en iyi cevap bu olmuş.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
44Cevap
+1 yılBen sana psikolojik temellendirmesini yapayım. Elektra kompleksi yani fallik dönemde sıkıntı yasamissin. Su anda bir anneden kocasını almak sana büyük hazlar yasatiyor. Bunu zaten yorumları okuyarak da anlayabiliriz.
Genel olarak tüm yorumları ve verdiğin cevapları okudum. Surekli kendini hakli cikarma cabalari. Mutsuz bir evliligi olan herkesle o halde iliski yasayalim. E nerede etik nerede ahlak. Gec bunlari ya. Umarım kuzenin en yakın zamanda öğrenir ve tüm sulaleye rezil olursun. Ve umarim en yakin zamanda gelip burada kuzenim esiyle iliskimi ogrendi mahvoldum yardim edin minvalinde bir baslik acarsin. Haha aşırı eğleniyorum.10 YorumlaBurada biz bir kaç nasihat vermek dışında ne gibi bir yardımda bulunabiliriz? Sen de kuzeninin kocası da tehlikeli bir oyun oynadığınızın farkındasınız. İstikameti çıkmaz sokak olan bir yola girmişsiniz. Umarım bir aile felaketine sebep olmazsınız. Gazetelerin 3. sayfa haberleri bu türden olaylarla dolu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe biçim insanlarsınız. Savunman duyguların öyle mi. Sadece sen ve senin gibiler gerçekten aşık oluyor çünkü duygularına gem vuramıyor biz diğerlerinin yaşadığı şey aşk değil. Hepimiz aşık oluyoruz ve bu duyguları hepimiz biliyoruz ! Yalnız bir çoğumuz senin gibi adilik yapmıyor. bir de kıskanıyormuş pehh. Allah sizin gibilere biraz utanma duygusu verir umarım.
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz kadın seni, umarım ilerde kocanda aynı şeyleri yapar. Beter ol yuvasız kal
41 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok masum çünkü !
+1 yılkusura bakma sadece seni kullanıyor. hatta kuzenin ne kadar bana dokunmuyor diye ağlasa da bir ona bir sana çakıyor... bu söylediğim iğrenç ama gerçekler bunlar.
(henüz seks yapmadıysanız bile olacağı bu.)00 YorumlaBence bitir çünkü hiçbir zaman rahata kavuşamayacaksın. Bitir deli bir arkadaş yap. İçki iç kosnerlere git para harca. Hayatı yaşa. SEn düzelirsin kuzeninin kocasını bilemem ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istemiyorum ayrılmak istemiyorum aklım sürekli onda. Başka kimseyi istemiyorum. 😕
+1 yılBence geberin
O kadinin yerinde olsam suzle elimi bile kirletmem
Ne vasat yaratiksin sen
Kardes sayildigin insanin kocasina gozunu fikecek kadar ne yasadin
Askmis pehhh
Kafasiz kopekk20 Yorumla
+1 yılBence kendinden nefret etmelisin. Hani duygular falan diyorsun ya bari nefret duygunu al bir silah olarak kullanip intihar et. Kuzeninin mi gunahini usteleneceksin cocugunun mu? Sizinle ayni cinsiyette olduguma utaniyorum. Yaziklar olsun !
00 Yorumla
+1 yılBence ikinizde geberin. Masum insanların caninin yanması affedilemez inşallah o kız en kisa zamanda mutlu olur siz ikinizde layiginizi bulursunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla öğrenmicek asla..
- +1 yıl
B*k ogrenmicek bu dunyanin ahireti var hesaba hazirlanin eğer inanciniz ve aklınız varsa 😑 ( pardon aklı olan bu halti yemez zaten )
+1 yılAllah senin gibi kim varsa hepsini temizlesin karaktersiz insan müsveddeleri.
42 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir durumun içinde olmayı bende istemezdim. Her telefon çaldığında sanki kuzenim bir mesaj bir şey görmüş gibi panik halinde yaşıyorum. Resmen uykularim kaçıyor. Ama insan hislerinin önüne geçemiyor
- +1 yıl
Bahanelerle gelmeyin. Sen de az değilmişsin kısaca.
Kuzenin için çok üzüldüm, inşallah seni hayatından tümüyle siler. Ailenin öğrenmesini inan çok isterdim. Senin önüne geçemediğin hislerini baban cımbızla çeker.
Merdivensiz kuyularda boğulasın inşallah sinirlerimi bozdun ya. Saf mısın kızım sen? Hayır yani taş koy kalbine yine de beraber olma ! ne kadar ayıp yaptığın sen farkında mısın? Saçma sapan heveslerinizle insanların hakkına girmeyin !!
00 Yorumla
+1 yılBir önceki hesabımı iptal ettiğimde ekstradan şöyle saçma sapan sorulara ayar verin soruyu kaldiriyormusunuz soranin üyeliğini iptal mi ediyorsunuz bilmem dedim.. site ergenden gecinmiyor
00 YorumlaÇarpık ilişkiden kimseye hayır gelmez çekirge yol yakınken bitir bırak. Kuzeninin hakkına giriyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vazgeçicem 😕😕😕😢
- +1 yıl
Şimdi onsuz olmaz dediğimiz herkes gider hayatımızdan bunu unutma insan kaybetmeye alışanlar, basit bir gönül ilişkisi için senin yaptığını yapmaz. O yüzden herşeyden önce şunu aklına sok ''ben 2. kadın değilim, ben yuva yıkan değilim'' bunları beynine kabul ettir sonra tekrar konuşalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 31 yaşındayım bundan sonra kimse bana amca demesin :) Neyse konuya geleyim, yanlısının farkındasın ama dönemiyorsun, dönmelisin, hemde acilen. Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılNolacak böyle diyorum? Sen benimsin ben senin bunun ötesi yok diyo
- +1 yıl
Onun ötesi var evet, sadece işine geldiği gibi davranmış.
- +1 yıl
Adamin cocugu var.. Yapmayin yahu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni doguran ana diyip gecmek vardi. Edebim sabrimi tuttu bu soruda. Bence sizin gibilerede kisirlastirma cezasi gelmeli.
10 Yorumla Senin gibi yuva yikan gerizekalilara acimiyorum bin beter ol !!
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten önceden de mutlu degillerdi tamamen mantık evliliğiydi onların ki. Ve kuzenim bu konuyu asla bilmicek
+1 yılHer halti yemissin simdi yardim mi istiyorsun.. yazik cokk yazik!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil gerçekten değil
+1 yılEnsest bir ilişki daha kuzenim sana anlatacak kadar seviyor seni ve Hâlen kendini dusunuyorsun git kendini köprüden at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Gelip kuzenin sna anlatıyor ve sen de ayrılmıyorsun öyle mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHislerimizin önüne geçemiyoruz.. o da sürekli söylüyor keşke böyle olmasaydı bu durum da olmasaydik keşke koşullar farklı olsaydı diye
Soran+1 yılÇocuğu var.
+1 yılYorumları okudum birde duygu diye kendini savunmussun. Yorumumun kaldırılmayacağını bilsem şu an etmediğim küfür kalmazdı adamın çocuğu var onuda mı düşünemedin kahpe
10 Yorumla
+1 yılEğer ayrılsalar bile senle herhangi bir şey olmasın bir an önce bitir çünkü hiç hoş değil bu
00 Yorumla
+1 yılLütfen, bir aileyi yıkma. Özellikle o küçük çocuğu düşünerek. İstemediğini söyle. 2 kişiyi mutsuz etmeye cidden hakkın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten mutsuz bir evlilikdi. Tamamen mantık evliliği.
- +1 yıl
Çocuk diyorum çocuk. haklı tarafı yok senin açından
Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı. ya siz nasıl insanlarsınız allah akıl fikir versin. kuzenime yazık der bakmaz insan kafasını çevirir
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan nefret ediyorum..
+1 yılÇok zor bir durum ben kuzenine üzüldüm şahsen onun bir günahı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBu olay olduğundan beri kuzenim den nefret ediyorum.. kıskançlık vs çok oluyor 😕
- +1 yıl
Kuzeninle beni görüştürme şansın var mı bu durumu düzltebilirim sanırım
+1 yılBaşka erkek mi yok allah aşkına yapmayın şöyle şeyler insanların yuvasını yıkmaktan keyif mi alıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiç bir zaman mutlu değillerdi tamamen mantık evliliğiydi!
- +1 yıl
Bu bir bahane değil hiç kusura bakma.
+1 yılBazen şu kızlar hakikatten de canım oluyor. Seni kullanacak kullanacak aptal mısın sen?
00 Yorumla
+1 yılYuh ya ne kadar iğrenç insanlarsınız söyle de ayrılsın kuzenin şu pislik adamdan
00 Yorumla21+31=52
29=> 9+2=11
52-11=41 yani 41 kere maşallah böyle devam edin ayrılmayın20 Yorumlasenin gibilerini ibret olsun diye sabahtan akşama kadar akşamdanda sabaha kadar t*cavüz etmek lazım belki akıllanırsın
10 Yorumlainsan hislerine engel olamıyor diyorsun , engel olamıyorsan belli etmeyecektin haklı tarafın yok boşuna kendini savunma
00 YorumlaDuygudan önce mantık gelmeli herşeyden önce o beynini adam akıllı çalıştırman dileğiyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılMantık devre dışı..
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yardım edeceğiz sana? İkiniz de Allahınızdan bulun. Zavallı kuzenin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz de çok huzursuz yaşıyoruz. Düşünsene benim durumumu bir . Ne derece kıskanıyorum üzülüyorum
- +1 yıl
Ne düşüncem? Sapkın duygularınla adama ilgi duyuyorsun. Baldızına sarkan şerefsizler gibi. Allah islah etsin ikinizi de. Gidin söyleyin kızcığaza bari. Öyle işe yarayın bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana olacakları söyleyim ilerde çok kötü bir kocaya denk gelip hergün dayak yiyeceksin bu gidişle çünkü insan yaşattigini yaşar demişler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Arkadaş evlenınce karıyı paketleyip evden çıkartmamamız için herşeyi yapıyorsunuz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardım etsin. Brezilya dizilerine dönmüş durum, vahlar ola.
00 Yorumla
+1 yılkaşarlıkta master kaliteli bir *r*spusun bu kesin... şrf yoksunuzu n*m*ssuz.
12 Yorumla- +1 yıl
tu senin sıfatına.
- +1 yıl
++++
Napıcak kuzenini bırakıp seninle mi birlikte olacak? 2. Kadın olarak devam edeceksen et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılVe bazen cehennemin olduğuna bir kez daha sevinirsin..
00 Yorumla
+1 yılKaşarlıkta master yapmışsın bu yaşta...
76 Yorumla
Soran+1 yılKasarlik değil. Cinsel anlam da bir şey yasamadik sarılmak el ele tutusmak dışında. Tamamen duygusal. Ve insanın elinde olan bir durum değil
- +1 yıl
Kaşarlık sadece birinin altına yatmak değildir.. Senin ruhun kaşarlaşmış.. Yazık kuzenine bir haber sana dert yanıyor garibim ve sen de aynı yüzsüzlükte dinleyip teselli veriyorsun..
- +1 yıl
Helal be +1
- +1 yıl
@TrurBloodYeniden içimden geçenleri yazıp beni yorum yapma zahmetine sokamadığın için teşekkürler bro 👍👍👍👍👍👍👍
- +1 yıl
@TrueBloodYeniden
- +1 yıl
@gezegendekiumutsuz 👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem 10 yaş büyük
Hem kuzeninin eşi
Hem evli bir adam
Çok büyük hata yapıyorsun12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu da var 😕😕😯
Cevap sahibi+1 yılOha diyorum sana kızım bu ne iğrençlik aşağıda zaten herkes demiş sana diyeceğini
+1 yılMadem mantık evliliği bu kadın neden artık beni sevmiyor diye ağlıyo be?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Allah akıl fikir versin
11 Yorumla
Soran+1 yılDuygu.
Yuva yıkanın yuvası olmaz yapma titre kendine gel
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu kuzenim asla bilmicek..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni citir buldu sende onunla cinsellik yasamaktan yasak oldugu icin haz duydun.. sonrasi?
00 Yorumla
+1 yılDuyguymuşmuş.
Allah sizi bildigi gibi yapsın.10 YorumlaAklını başına al kardeş.
00 Yorumla
+1 yılZalimler için yasasin cehennem
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ne kadar da masummus ya
- +1 yıl
Seninkisi zalimlik.
Allahınızdan bulun be!!!
00 Yorumla
+1 yılAşkı memnu halt etmiş sizin yanınızda
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kafam berbat.
+1 yılBaşka erkek kalmadı sanki. Ayrıl. Kuzenine yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılGözüm başka kimseyi görmüyor..
+1 yılSen Bihter Ziyagilsin. Aptallık etme.
00 Yorumlayanlısın neresınden donersen kardır
01 Yorumla
Soran+1 yılDönmek istemiyorum..
+1 yılMuhattap dahi alamıyorum seni şu an..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılKuzeninin hayatını çalmışsın. Hırkız.
00 Yorumla
+1 yılAdamın yaşınbile sakat
03 Yorumla
Soran+1 yılBence değil.
- +1 yıl
Yaşı kaç
Soran+1 yıl31 yaşında
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Okuduklarima inanamıyorum😳
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bu durum olduğundan beri hala inanamıyorum hala soktayim uyuyamiyorum bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel ilişki de var mı aranızda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah ilk cehennemde senin gibiler yanar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana Allah yardım etsin :D
00 Yorumla
+1 yılabi millet çıldırmış ya
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kuzenimin kocasıyla sevgiliyiz.. ciddi ciddi.. ne yapicam nolur yardim😕:(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler