Yaşım 26 boyum kilom uygun ve ela gözlüyüm saçlarda güzel karizmamin olduğunu da söylerler işim gücümde var çekingen biri de değilim ancak sevgilim yok neden sizce kesinlikle bir yerde eksiklik var?
Cevabın nedir?
+1 yıltipim var diyip tipsiz olan çok erkek gördük.. erkeklerin yakışıklılık kavramı ile kızlarınki çok farklı , biizim bölümde bir çocuk var erkek arkadaşlar hep yakısıklı diye çağırır çok beğenirler ama biz kızlar arasında neyi yakısıklı be bunun deriz, mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bana da senin gibi bir kızın nasıl sevgilisi olmaz diyorlar ama olmayınca olmuyor :/ belki de böyle dedikleri için sevgilim yok :) şaka şaka :D güven meselesi ya herkese güvenilmiyor şahsen o yüzden biraz dikkatli davranıyorum ondan böyle yalnızım :/
12 Yorumla- +1 yıl
Bence aradığım en mantıklı cevap senden geldi özeline bişi yazdım bakabilir misin
+1 yılTipsizlerin sevgilisi oluyor aga. 1.65 boylarında erkekler götürüyor kızları. Ne bileyim, girişken konuşkan olmak lazım herhâlde. :D Yoksa onlara kızlar niye baksın ki. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılev kira mi... araba var mii. ve ne kadar işin iyi olsada memur değiksin.. o yuzden istemiyorlar
kezbanlarin hepsi memur bide ev sahibi ariyor07 Yorumla- +1 yıl
Ben memurum zaten ancak arabam yok senin düşüncelerine katılmıyorum ne kızlar var ne değişik tiplerle takılıyor
Cevap sahibi+1 yılben evlilik için diyorum.. sevgili vs boş işler.. memursun ama belki evin yok.
- +1 yıl
Aga yapma alla aşkına evi olmayan evlenemicek mi bu kadar dar bakma hayata. ben evlilik için sevgili istiyorum zaten sevgilin olmadan nasıl evlenicen
Cevap sahibi+1 yılben 2 senedir evlenecek kiz ariyorum. kime elim degdiyse ev sordu.. bak kizim kazancim iyi memurdan doktordan iyi kazaniyorum diyorum.. nuh diyorlar peygamber demiyorlar.. neymiş memur garanti maaş para.. bide ev olsun demezler mi.. Alayi maddiyatçi.. tabi ben hep guzelleri kestim gozume.. onlar böyle.. ama kezbanları bilemem. belki çitaları düsüktür onlarin 😆
- +1 yıl
Maddiyata önem vermeyen kızlarda vardır eminim buna. Sen kesiyon da ben niye kesemiyorum bir söyle şunub ya.😊
Cevap sahibi+1 yılkesiyorumda noluyor evlenemedikten sonra.. bana bu yaştan sonra sevgili lazim değil.. boş işler yaa 😊
- +1 yıl
Tm bende evlilikten yanayım zaten
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Cook seciyosundur belki? Isteyen herkesin hayatinda biri olur. Coook coook cirkin deilse ya da nebilim
Cok sisman deilse ne bilim 200kiloluk biri icij sevgili bulmak zordur ama senin durumun farkli. kendin ne istedigine karar ver01 Yorumla- +1 yıl
Çok seçici değilim iç güzellik her zaman daha üstündür. etrafımda hoşlandığım biri yok
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir yerde eksiklik yok takintiya girme hayirlisuyla her sey olacagina varir yani akisina birak akisina birakmazsan en dogru karari vericem diye cok secici olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Akışına biraka biraka bu hale geldim ya
Asla sahip olmadığın şeyler için üzülme. Kısmetinde varsa, onlar seni bulur zamanı gelince. Hz. Ali
Ne guzel soylemis 😌01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ,,😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cok secicisin
ya da cok yakisiklisin senin basinin bagli oldugunu dusunurler
ya da cok capkin oldgnu sanarlar
ya da bakimsizsindir dislerin gok yuzunde ki yildizlsr gibi okadar bir birinden uzak ve sarilar01 Yorumla- +1 yıl
Evet seçerim ama çok değil orta güzellikte olsun huyu güzel olsun yeter çok aşırı yakışıklı değilim normal diyelim ancak bakımsız da değilim aksine bakımı çok severim ama bir yerde sorun var nerde bulamadim
+1 yıladam degilsindir belki yani kizlar seni oyle gormuyodur hersey tip degil ya da zengin degilsen sana kizlar bakmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Zengin olmayanların da sevgilisi var. Adam olduğuma da eminim kendimden bir şikayetim yok
- +1 yıl
kendinden degil cevrenin senden sikayeti olabilir varda kizlae genelde paraya bakar konu kilit
- +1 yıl
Şikayeti olduklarını sanmıyorum ancak zengin olmayanların da sevgilisi var dediğim gibi
- +1 yıl
sikayeti olmasalardi sevgilin olurdu bence biraz dengeli bakmalisin olaya nolucak yani :D
- +1 yıl
benim çok kız çevrem yok bulabilirsem kafekerden felan olur anca dolayısıyla şikayet söz konusu değil
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter var mı önüne gelene laf mı atıyorsun bakıyormusun her kıza bunu gören bir kız yaklaşmaz sana
025 Yorumla- +1 yıl
Inan ki bak karaktersiz biri değilim önüme gelene de laf atmam Kader böyle mi demek lazım acaba
- +1 yıl
yok knk kadere bırakırsan yanlız kalırsın
- +1 yıl
bir yerde sorun var ama nerde bulamadım bir türlü
- +1 yıl
boşver düşününce bıulunmuyor akışına bırak
- +1 yıl
sen bu işi çözersin yap bir kıyak bu çocuğa bulalım şu sorunu hadi
- +1 yıl
çık sokağa kızlara sor anket yap :D
- +1 yıl
bak çok mantıklı sonra Deli derler ama bak o kötü😊
- +1 yıl
boşver desinler elalem kimin umrunda salla :D
- +1 yıl
Bunu yapıcak cesaret yok hadi çöz şu işi tatlı bayan 😊
- +1 yıl
çevrende ki kızlar egoludur
- +1 yıl
kendin dedin cesaret yok özgüvenini arttır biraz
- +1 yıl
ama egosunu yok edemem ki bir çözümü olmalı bu işin biliyon da yoksa söylemiyor musun 😊
- +1 yıl
egoluları sevme etrafda düzgün birsürü kız var
- +1 yıl
ya öylede bizim burda kafelerde ben daha etrafına bakan kız hiç görmedim mesela baksa bana hissetsem ilgisini konuşurum kaçırmam ama yok oturmadigim kafe kalmadı 😊
- +1 yıl
illa onlar mı bakcak çok hazırcısın birşeyler istiyorsan ilk adımı sen atıcaksın
- +1 yıl
Ben etrafta düzgün olup bana hafif ilgi gösteren daha görmedim
- +1 yıl
kızlar utangaç olur senin yapman lazım
- +1 yıl
pek diyelim ki iki tane kız gördüm kafede birini beğendim genelde tek gezmiyorlar o yüzden 2 dedim he yanlış anlama 😊 napcam kafe ortamında etrafta insanlar var ya ters bişi soylerlerse?
- +1 yıl
eyvallah dersin gidersin
- +1 yıl
beni henüz tanımayan kafe ortamında gördüğüm bir kıza ne diyebilirim ilk önce nasıl yanlış anlamazlar etraftakilere de rezil olmak var yani millet sapık da sanabilir
- +1 yıl
ayy ne çok derdin var ben bir erkeğe tanışma teklif ettim sen hala ne diycem diyorsun selam de nasılsın felan de tanışabilirmiyiz de
- +1 yıl
Sen erkeğe edersin çünkü sen bayansın erkek sana hiçbir zaman ters hareket yapmaz o anda ama kızlar rezil eder diye çekiniyorum sonuçta etrafta insanlar var çok dertliyim çok
- +1 yıl
sen yanlız kalmaya mahkumsun ozaman utanılcak bir şey yok gururun da eklilmez
- +1 yıl
eksilmez *
- +1 yıl
Malesef yine yalnızlık o zaman 😔
+1 yılEksik olan cesaretin herhalde ya da fazla secici olman
012 Yorumla- +1 yıl
Fazla seçici değilim karaktere her zaman daha çok önem veririm. Dışı hoş içi boş insanları tercih etmem. bencede cesarette sorun var galiba ama hiç tanımadığım bir insana cesaretli olmak da zor değil mi
- +1 yıl
Degil hic tanimiyon red edilsen bidaha yine hic görmicen zaten.. ayrica karaktere önem versende secici oluyon
- +1 yıl
Anladım benim eksiğim red edilme korkusu o zaman etraftaki insanlara rezil olurum diye düşünüyorum o yüzden
- +1 yıl
Dedigim gibi zaten onlari bidaha hic görmessin.. şöyle düsün tanimadigin insanlarin senin hakkinda ne düsündügümü senin icin daha önemli yoksa belkide hayatinin kadini olacak kizla tanismak mi?
- +1 yıl
Hayatımın kadını daha çok önemli tabiki bu konuda kendime destek olmam lazim
- +1 yıl
Önce kiza bak kiz utanirsa ya da sana bakarsa uzunca git konus ;)
- +1 yıl
ben daha utanan veya bakan kız görmedim ki ya zaten baksa bana bir kaç kere gider konuşurum
- +1 yıl
Iyide sen önce ona uzunca bakmalisinki kiz niyetini anlasin.. yok yere neye utanacak ya da ne diye sana bakacak :))
- +1 yıl
Yani öküz gibi bak diyorsun ama sapık felan sanmasın ya ne bakiyon dik dik diye fırça atmasın 😊
- +1 yıl
Onu gözlerinle soycakmis gibi bakarsan öküz gibi bakmis olursun ozmnda kizin öyle deme ihtimali yüksek olur.. bakmayi bilcen rahatsiz etmeden ilgi duydugunu anlamasini saglican yani bunuda bizmi size ögretecez pes 😄
- +1 yıl
Ya bilmiyoz işte napalım ya safım ben ya napiyim 😊
- +1 yıl
Ben ona uzun uzun baktım diyelim ki o hiç bakmadı o zaman ne olcak?
Kizlarla hic bu konuda sohbet etmeyi yakin davranmayi denemedinmi?
021 Yorumla- +1 yıl
Kızlarla hiç denemedim bu konuda sohbeti çünkü o zaman kendimi ezik hissederim
- +1 yıl
Ben yanlış anlar diye rezil olurum etraftaki insanlara diye tanımadığım biriyle konuşmaya cesaret edemiyorum
- +1 yıl
İşte ilk önce tanışma işini nasıl yaoicam. Mesela kafede hiç tanımadığım iki kız gördüm birinden hoşlandım ne yapmam gerekir?
- +1 yıl
Ya işte benim öyle bir kız arkadaş çevrem yok ki olsa daha iyi olur tabiki 😔 bende artık diyorum ki kafede felan tanisayim diyorum ama Nasıl olucak bu zor bir iş değil mi hiç tanımadığın kıza bişiler sormak veya tanışmaya çalışmak nasıl olur hiç fikrim yok çünki yanlış anlayabilir bende rezil olurum o anda
- +1 yıl
Püff onlarda sap hepsi ya onların tanıdığı olsa güzel olurdu tabiki 😔 bari sen tanıştır beni ya insanın hiç mi sevgilisi olmaz
- +1 yıl
Iyide ego nerde var bende hiç anlamadım ben arkadaşların tanıdığı kızlar olsa sevgili bulmam daha kolay olurdu demek istedim galiba yanlış anladın bir önceki mesajı yoksa inan egolu bir tip değilim aksine toprak gibi alcak gonilluyumdur
- +1 yıl
Yok ya valla karıştırdık iyice ben farklı şeyden bahsetmiştim Orda. Sen dedin ya kızlarla bu durumu konuştun mu diye hani ilkten ben onu söyle anladım: yani kız arkadaşlarına bu durumdan bahsettin mi diye anladım ben yani ben arkadaşım olan kızlara dicem ki sevgilim niye yok dicem onlara akıl danisicam diye anladım o yüzden dedim ezik durumda hissederim kendimi diye yoksa ben hoşlandığım bir kızla konuşmaktan asla ego söz konusu olmaz onun için 1 km ilerden bana mesela söz gelimi dondurma al dese alıp getirim ona çünkü o belki benim ruyalarimdaki kadın olucak Of anlatmak çok zordu umarım anlatabildim
- +1 yıl
Sen bir baksana acaba tipsiz biriyim de o yüzden mi olmuyor ki bir bakabikicen mi resime
- +1 yıl
Face adresimi yaziyom özeline face var mı sende
- +1 yıl
Valla sosyal medya hepten karışık 2 ay önce biriyle tanıştık ordan ama olmadı kız gitti eski sevgilisine döndü bir sürü sıkıntı oldu üzülen ben oldum 😔
Belkide nasıl davranacağını taktikleri bilmiyorsundur
00 Yorumla
+1 yılHer şey rip değil önemli olan kişiliğin mesla çapkınmısın egoistmisin bunlar çok itiçi şeyler bence
03 Yorumla- +1 yıl
inan ki çapkın veya egoist biri değilim aksine yardımsever ve iyi niyetliyim ama bir sorun var nerde bulamadım
- +1 yıl
Hm ozamn bilemm
- +1 yıl
galiba özgüven eksikliği
+1 yılboyun kısadır. malum kızlar çocuk sevmez (bende kısayım)
00 Yorumla
+1 yılövündüğün için Allah belanı vermiştir belki?
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ne ovunmesi ne alaka şimdi kendimi burda anlatmasam nasıl çözüm üretecek millet burda
+1 yılSeçici olabilir misin?
07 Yorumla- +1 yıl
Evet çünkü hoşlanmam gerekiyor mesela kilolu biriyle yapamam gibi
- +1 yıl
Şişkolarla evet olmuyor jhsskjhs
- +1 yıl
Yani her insanın hoşlandığı tip vardır wevgilim olsun diye de hoşlanmadığım biriyle çıkamam ki
- +1 yıl
Hiç mi olmadı?
- +1 yıl
Olmadı hakkaten
- +1 yıl
Bu anormal bir durum
- +1 yıl
malesef
+1 yılNeden yok sana soralım bnu?
07 Yorumla- +1 yıl
Hiç tanımadığım bir kızla ilk anda iletişim kuramıyorum kafede gördüğüm bir kızla mesela
- +1 yıl
Kağıda bişeyler yaz önüne fırlat iletişim başlangıcı olur 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bence iletişimin sonu oolur gibi geldi bana
- +1 yıl
Yok yok bir harika olur 😂
- +1 yıl
sen beni rezil etmek istiyorsun galiba 😊
- +1 yıl
Ne rezil olucan Boşversene herkez çok standarta bağlamış durumda farklılık her zaman iyidir
- +1 yıl
Ne biliyim belki yanlış bişi söyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevrende sana göre kadın yok demekki ne bilim
01 Yorumla- +1 yıl
Evet çevremde yok fakat kafede felan da tanisamiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bende de var.
016 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunu beraber çözelim ikimiz dertlesirsek cozebikiriz galiba
Cevap sahibi+1 yılBenim sorunumu cözemeyiz de sna bakalım.
Bence, çevrene bak, vardır illaki sana göre.
Romantik ol biraz..- +1 yıl
ben çözerim senin sorunu Emin ol buna. Çevremde inan ki yok ya olsa dükkan senin 😔
- +1 yıl
Ayrıca romantik biriyim gerçekten bak sorun bu da degil
Cevap sahibi+1 yılÇözemezsin. Benden daha delikanli olmadığı için 2 erkek arkadaşımı da biraktim. ;)
En ufak şeyden soğuyorum.
Üzgünüm.
Bence sen cafelerde ya da nette beğendiğin kızlarla görüş ama abartma ilgiyi. Balon al felan. Bana alınsa hoşuma gider hatta ağlarim :))
- +1 yıl
Belki senin gibi delikanlılar da vardır öyle deme yaradanin hazinesinde iyi insan bitmez 😉 bizim burda kızlar inan çok havalı balon versem patkatirlar valla 😊
Cevap sahibi+1 yılO iyi insanlar nerdeyse çıksın (:
Walla, orası sana kalmış. Ne cok güzel ne çirkin orta halli bir hanım bul, ve kazanana kadar uğraş. Ha sigara ve alkol alandan uzak dur. Evlenilecek bir tip bul kısaca.
- +1 yıl
O iyi insanlardan biri benim kuşkusuz 😊 ya bulsak hanım hanımcık birini ugrasicaz da nerde bulucaz?
Cevap sahibi+1 yıl:) hislerine güven.
- +1 yıl
Özelden bir yazar mısın bana benim sorunun çözümü sende kesin Sende 😊
Cevap sahibi+1 yılYazmam, izliyorum seni bna uygun değilsin.
- +1 yıl
sen beni izleyince bişi kazanamayiz ki. Uygun olmadığımı nasıl anladın belki tam tersi
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaların, ve olmucak kişilere yazman. Neyse Allah kalbine göre versin
- +1 yıl
önyargı olmadı mı bu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılGöreceğimi gördüm.
- +1 yıl
Bence on yargı oldu tanımadan etmeden hemen infaz yapma
+1 yılDemek karakterin olmamış
05 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani her sevgilisi olanın karakteri oturmuş mu oluyor yani ben yanlış düşündüğünü düşünüyorum
- +1 yıl
Herkesle bir sorun yaşıyor isen kendini sorgula bence
- +1 yıl
ya sorun orda zaten sorun yaşayacağım biri bile yok ki :(
- +1 yıl
Vakti değil belki kardesim
- +1 yıl
Anlamadım ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılçevrendeki kızlara şans ver belki olur
05 Yorumla- +1 yıl
Şu şansı nasıl verebilirim ne yapmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılonların mı sana teklif etmesini bekliyorsun?
- +1 yıl
Tabiki hayır çevremde sevgili yapabileceğim biri yok ki konuştuğum samimi olduğum kızlar yok
Cevap sahibi+1 yılnormal kız arkadaşların var mı
- +1 yıl
Oturduğum görüştüğüm kız arkadaşım yok malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇapkınlık gerek olsa
03 Yorumla- +1 yıl
çapkın değilim ki ama
Cevap sahibi+1 yılİşte çapkın olan iki yalan soleyen herfler oyle ama oyle olma kimseye yalan da soylemezsen zor ama olması gereken
- +1 yıl
Zor işte malesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne özgüven o.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin değilsindir
03 Yorumla- +1 yıl
Evet z engin değilim ancak her sevgilisi olan da zengin değil
Cevap sahibi+1 yılAbim bilmiyomki zenginlere çok kız geliyoya ondan dedim
- +1 yıl
mantıksız
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında