Arkadaşlar 25 yaşındayım memur olarak işe başlıyorum bu ay. Benim 32 yaşında 5 aydır tanıştığım Afganistanlı bir doktor arkadaşım vardı. Git gide birbirimizden hoşlanmaya başladık kendime engel olmaya çalıştım ama yapamadım onu seviyorum. Onu artık bir karşı cins olarak da seviyorum. Her yönden seviyorum. O da beni seviyor. Benimle evlenmek istedigini aileme konuyu açabileceğimi söylüyor. Yalnız ben ailemin tepkisinden korkuyorum. Sonuçta yabancı bir ülke. Bir Afganistanlı ile evlenmenin dezavantajları nelerdir benim için? bilginiz var mı? Bu arada kendisi çok güzel türkçe biliyor fakat ailesi afganistanda
Cevabın nedir?
+1 yılTürk vatandasligi almak icin evlenmek istior. Uzak dur. Afganistanlilardan avrupada herkes uzak duruyor sen gidip koca türkiyede aşık olacak o adamimi buldun? Bence doktor diye biraz kapıldin ama vazgec bu sevdadan kullandirma kendini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer birbinizi gerçekten çok seviyorsanız, o kişi sana çok değer veriyorsa, bu aşkın önünde Allah'tan başka hiçbir engelin duracağını sanmıyorum. Allah kavuştursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun Amin çok sağ olun
+1 yılKafayı mı yedin ya? Git Afganistana da gör. Bak kızma bana senin iyiliğin için söylüyorum seviyosundur iyi biridir doğrudur ama sadece sevgiyle olsa bu işler severek evlenen kimse ayrılmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılAfganistana bak gör derken? Ya lütfen daha açık olur musunuz :( çok çaresizim.. Bu arada Türkiye de yaşayacak kendisi
- +1 yıl
Ben Afganistanda yaşayacaksınız sandım da ondan git gör dedim. Ben yanlış buldum çünkü kültürler farklı gelenek farklı daha birçok şey farklı sen sevdiğin için şu an sana batmıyor bunlar ama evlilik farklı bişey evlenince batmaya başlayabilir bu farklılıklar. Ben olsam evlenmezdim ama karar senin hayat senin
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim yorum için :( kendimi gectim daha bizimkilerun haberi yok.. birde onların ayrı tepkisi olur gibi. Offf neyse Allah razı olsun sağolun
+1 yılBurda kactane afganistanli biriyle evlenmis yorum yapacak birini bulabilirsinki
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla.. ne yapacağımı bende bilmiyorum. Tahmin istedim sadece aslında. Neler olabilir dezavantajları falan diye. Ama ne olursa olsun ailemin de fikri önemli olacak zormuş ya :(
- +1 yıl
Ailene sor onlar onaylamazsa cokta diretme kendi insanindan baskasyla pek yapamiyo bizim millet
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Asik olmus olabilirsiiz ama zamanla birbirinizi iyi taniyin derim. Kultur farkli ama bu farkliligi zenginlige dondurmek veya cehenneme cevirmek ancak kisilik olarak uyusmanizla mumkundur :)
10 Yorumla
+1 yılKültür farkı illaki vardır canısı. Ancak kültür farklarını zevkli birer olgu olarak görürsen ve yaşarsan o zaman evliliğin sıradan bir evlilikten kat kat zevkli bir hal alır. Yani bence utanılıp sıkınılacak bir durum yok. Tek fark kültür.
10 YorumlaO iş olmuş hanım efendi size business class bir bilet + Afganistan'a iyi uçuşlar dileriz..
32 Yorumla
Soran+1 yılKendisi türkiyede yaşayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak canım şimdi adam kendini geliştirmiş dünyaa insanı olamyı başarabilmiş bir insan olduysa ister ermeni olsun ister siyahi olsun ister türk bir önemi yok ama adam yerli tutucu tarzı bir insansa hayatını zindan eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDini inançlarınız uyuşuyor ise ve Türkiye de kalacaksanız ailen de pek bişey demez bence ;-) :) ♥
10 Yorumla Afganistana gitte talibanla işid kolkola orada ne değişik eylemlerde bulunuyor gör bu iş yatar ya da yatmalı 😔 😔 😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı fazla, çalışma izni var mı Türkiyede yoksa geçici mi burada? Geçiciyse o iş olmaz. Yabancılar için işkence Türkiyede yaşamak
08 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı fazla degil 4 gün sonra 26yaşına giriyorum o ise 11 gün önce 32 oldu yani 6 yaş farkı normal. Anne ile babamın bile arasında 9 yaş var. 6 yaş bence çok değil. Kendisi türkiyede doktor yıllardır. Tıp Doktoru hastanede
- +1 yıl
Türkiyede yaşama izni varsa sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Yabancilar icin Turkiyede yasamak neden iskenceymis :s
- +1 yıl
@FahriyeAbla Oturma izni alamıyorsun, Çalışma izni alamıyorsun, Telefon kayıt yaptırıyorsun sadece 1 oparetör ile çalışıyor. İkamet tezkeresi bile alamıyorsun uzun süreli. Devlet hastanelerinden yararlanamıyorsun, Sigorta yaptıramıyorsun, Sağlık güvencesi alamıyorsun, bir kurumda online giriş elde edemiyorsun. Daha sayayım mı?
- +1 yıl
Daha iyi, kendi ulkelerinde yasasinlar.
- +1 yıl
@FahriyeAbla kendi ülkesinde yaşayabilse ne işi var Türkiyede? Bir eğitimdir, bir kazanım umuduyla geliyorlar.
Sizin gibi faşistler yüzünden Türkiye bu halde zaten - +1 yıl
Onlar yuzunden biz is bulamiyoruz, bizden daha iyi yasiyorlar zorluk falan yok. Hem Turkiyede bu kadar yabanci yeter bile! Banada fasist deme seni...
- +1 yıl
@FahriyeAbla iş bulamaman senin sıkıntın. Ben burada beleş yatan suriyelileri demiyorum. Hakkıyla meslek edinen çoğu türkten başarılı yabancıların saçma sapan bürokratik kurallar yüzünden gitmek zorunda kalmalarından bahsediyorum. Şahsen bence kalabilen yabancılar türklerden daha başarılılar her sektörde.
Arnavutlar, Bulgaristanlılar, Avrupalılar. İşte sorudaki Afgan bey. Amerika yabancılar sayesinde bu noktaya geldi. Böyle yabancılara katı kurallar yaparak hiç bir yere varılmaz.
+1 yılniye türk etkeklerine gıran mı geldi.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Türk erkeklerinden mi gina geldi bakarsan benimde afganlı sevgilim var Şu an hani sen boyle dedin ya türk erkekleri cani olabiliyorlar iki yuzlu hatta birkaç yuzu var bazi turk erkek lerin oda tabi turk erkegine gore degisiyor
Türkiye'de taşayacaksanız sorun yok gibi.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç afganistanlı sevgilim olmadı
00 Yorumla
+1 yılDini konularda nasil
15 Yorumla
Soran+1 yılDini konularda iyi..
- +1 yıl
Peki sen?
- +1 yıl
Ilerde baski yiyebilirsim
Soran+1 yılBende iyiyim. Hayır o konuda sorunumz yok. Ailemin tepkisi nasıl olur onu kestiremiyorum işte
- +1 yıl
Muslumansa sorun olmaz sanirim
Doktor olduğu içindir
00 Yorumla
+1 yılurduca ogrenmen sart
30 Yorumlaçok sorun yaratmaz
10 Yorumla
+1 yılBence sıkıntı olmaz
10 Yorumlabu konuda bilgim yok
00 YorumlaAşk deniz gören evde ki teras mı?
049 Yorumla- +1 yıl
helal olsun çok büyük bir tespit var. yazar burada kızın, kendisinden yaşça büyük afganistanlı ve sırf doktor olduğundan mütevellit iyi para kazandığı sebebiyle evlenmek istemesinden bahsediyor sanırım. doğrumuyum üstat?
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan doktorlar evlenmesin mi? Herşeyi para ya bağlamak doğru mu?
- +1 yıl
@zeynep5454 valla tanıdığım doktorların alayı picin tekiydi. hepsi nişanlı olduğu halde eve her akşam başka kızla gelirdi. ve tahmin ettiğin gibi eve sadece pişpirik oynamak için gelmiyorlardı. sırf adam zengin diye geliyorlardı. ve aynı bu şekilde aralarında yaş farkı vardı. bu konuşmakarım gerçekten hayat tecrübemle sabit. başka soracağın varsa seve seve cevaplarım
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan bütün doktorlar böyle diyemeyiz ki ama. Benim çok doktor tanıdığım var gayet mutlu hayat sürüyorlar. İnsan olup olmaması önemli bence. Doktoru mühendisi çiftçisi yok bu işin.
- +1 yıl
@zeynep5454 valla canım benim ben bunların içinde büyüdüm. her memleketten her yaştan bir doktor tanıdığım var siz bilmesenizde hepsinin içinde bir ipnelik var net. olmayanda da para sevdası vardır.
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan doktorluğun vermiş olduğu havadan dolayı bir özgüven patlaması oluyor herhalde.
- +1 yıl
@zeynep5454 kesinlikle katılıyorum. yoksa bir kız anası yaşında adamın koynuna niye girsin.
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan ama soruyu paylaşan arkadaşlar icin geçerli olduğunu dusunmuyorum yas farkı çok yok. Ve kiz memur sevgilisi doktor bence güzel bir hayat surebilirler.
- +1 yıl
@zeynep5454 bir doktor ortalama 25-30 bin civarı kazanıyor türkiyede ihtisas alanına göre en düşük aile hekimleri kazanıyor o da 15 bin tl. ve türkiyede yabancı aile hekimleri çalışmıyor. yabancı hekimler sadece özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde çalışıyor. bu da en düşük maaşının 25 bin tl olduğunu gösterir. kızın maaşı ise en babası olsa olsa 3 bin TeLecik. yani bence maddi açıdan bir kıyaslama yapmak mantıklı değil bu ilişki açısından. 3 nerde 25 nerde
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan bana birşeyler oluyor dohtor yok mu dohtor ahaha 😃 hiç birşey bilmiyormusum ben ya 😃
- +1 yıl
@zeynep5454 para canım para :D medikalci var olmaz mı :D
Soran+1 yılHayır arkadaşlar Dr lar o kadar kazanmıyor bizzat babam ortopedi uzmanı devlet hastanesinde. Abim pratisyen hekim. Zaten abim aracılığıyla tanıştım hastaneye gittiğimde. Ama abim aramızda geçenleri bilmiyor hatta onunla çok samimiyeti de yok. Birde ben onu mesleği için falan degil doktor oldugu için demişsiniz öyle olsa bana talip olan geçen yıl başka bir doktor ile görüşmeyi kabul ederdim babamın arkadaşının yigeni idi çocuk ama kabul etmedim. Ben bu sevdiğim insanı konuşması bana tatlı geliyor diye merak edip tanıdım bana insan sevgisi hayata olan sevgisi hatta Allaha olan yogun inancı imanı benimle konuşurken kızarması beni de keza aynı şekilde utandırması. Onun hasta oldugunda günlerce oturup ağlamam benim de canımın yanması oldu kurduğumuz güzel hayaller oldu. Mesleği önemli değil o değil doktor dışarda alnının teri ile helal para kazanan bir esnaf olsa da severim hatta daha çok uzlaşır onun huyuna. mesleğini biz sormayın diye belirttim sadece. Çalışma izni yönünden
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan medikalci hakkinda bilgi alabilir miyim 😂😂 ona göre ayağımı falan sakatlayıp değnek falan alicam 😂😂
- +1 yıl
canım ben 7 senedir bu sektörün içerisindeyim ondan öncesindede doktor ev arkadaşlarım vardı. 2006 yılında ameliyat yapmayan bir genel cerrahın kazandığı para 22 milyar dı. ya senin baban- abin doktor değil. ya da senden maaşlarını saklıyorlar
- +1 yıl
@zeynep5454 tam böyle medikalci değilde belli bir alanda orta çaplı bir fabrikası var diyelim :D
- +1 yıl
@zeynep5454 yani ayağını sakın boşyere kırma biz koltuk değneği üretmiyoruz :D
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan neden insanları (bilhassa beni) kendin gibi sanıyorsun? Çevremde senin gibi insanlar yok cünkü ilk defa senin gibi maddi bir yorum yapan oldu. Bu demek oluyor ki gerçekten güzel bir çevreye sahibim. Zaten ailem de belli. Ayrıca bakınız düşük gelirli bir hayatım yok ben kamu yönetimi mezunuyum kaymakamlık içinde uğraşcam işe bir başlayayım. Annem hemşire, babam ortopedi Dr U abim 1 yıldır pratisyen hekim. Acil doktoru. Bu durumu bilen 4 arkadaşım var 4 ü de hiç maddi bir yorum yapmadı. Sen ne kadar gözü maddiyat bürümüş biriymissin. Allah yardımcın olsun kardeş
- +1 yıl
yok bacım ben senden bahsediyorum sen beni yanlış anlamışsın :D kaldı ki tüm türkiyedeki ortopedistler bizden malzeme satın alır hele bir söyle babanın ismini özelden harbiden maddi bir çıkarın var mı bu işten yok mu anlayalım ;) burda kızmanı gerektirecek birşey yok bu arada belkide gerçekten seviyorsun ama naparsın ben şüpheciyim kardeşim ;)
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan ayrıca bak kendi ağzınla itiraf etmişsin. Öyle insanların içinde yaşadım öyle p... c Dr lar tanıdım vs.. demişsin. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimdiye bir söz var. Senin böyle arkadaşların tanıdıkların olduysa senin de böyle ucuz yorumlar yapman normal. Çok şükür ben temiz kaliteli insanlar arasında büyüdüm. Zeynep de anladığım kadarıyla temiz insanlar içinde büyümüş ne mutlu bize. Allah yardımcın olsun valla kardeş ne diyim uzaklaş o çevreden bol kitap oku faydalı aktivitelere katıl çıkabilrsen yurt dışına çık kendine bir şeyler kat kardeş
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan ahahah o zaman dohtooorrr fenayiiimmm 😷😲😏😂😂 çekil surdan medikalciiiiiiggg 😂😂 ahahah ne kadar da paragoz ciktim. Hâlbuki hersey para değil demek icin gelmistim.
- +1 yıl
Bunlar senin bana hakaret etmeni haklı göstermez. ben sana hakeret etmedim şüphelerimden bahsettim. bir ikincisi şimdi çıkıcam gelince tartışmaya devam etmek isterim. ayrıca okuduğum kitaplar emin ol senin okuduğundan çok fazladır. Ayrıca işim gereği çok fazla yurtdışı seyehati yaparım. inanmazsan resimler ile ispat edebilirim.
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan Güle güle canım.. sevgiler...
- +1 yıl
saygılar canım ;) ama ben hala babanı ve abinin isimlerini merak ediyorum haberin olsun :)
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan niye sen babamın oglu musun ki sana burda ana baba kardeş isimlerini vereyim? Sen güvenilir bir iz mi bıraktın ki? baksana çevren bile öyle tuhaf insanlarla doluymuş bende şüphelendim senden sana güven olmaz gizli kullanıcıdan bile çıkmam senin için. Rumuzumun yabancı bir isim olmasına rağmen. Gereği yok. Sen babamı abimi tanıma zaten onların da seni tanıdığı yoktur buna eminim:) imkânsız. İşin gücün rast gitsin hoşcakal
- +1 yıl
Çünkü doktor abin baban yok 😅😅😅😅
- +1 yıl
Ben psikoloji okudum. Yazdıkların senin dogru soylemedigini gösteriyor. Ortada hiç birşey yokken sorunda vicdanini rahatlatmak amacıyla yaş bilgisi veriyorsun. Para konusunda hiç bir düşüncen olmadığı hissinı yansıtmak için memur olduğunu bildiriyorsun. Burada sadece sevdigin için evlenmek istiyor olsaydın eğer , sevgilim Afganistan'lı sizce sorun olur mu diye sorardin. Ama sen o kadar iyi biliyorsun ki bu işi para için yaptığını, sadece vicdanını rahatlatmak için kamuoyu yoklaması yapıyorsun. Net. Artık cevap vermezsin sanırım
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan zaten bu forumda bazı soruları okuyorum cevap olarak millet sonunda demiş ki ben psikoloji okudum ben PDR okudum vs... bir psikoloji okudum da moda olmuş :D hayaller serbest canım sana hayal dünyada başarılar bariiiiii:) ha gayret biraz daha zorla yarın psikolog olarak uyanacaksın :) diger günde uzman ünvanı ekleriz sana şöyle bir ;) hadi yine iyisin seni çılgın :) hoşçakal kardeş sana ayıracağım sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Güle güle:)
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan Doğrudur hocam
- +1 yıl
Özel mesaj at fakülte çıkış belgesi gondereyin
- +1 yıl
Ve kız yorumlarını kaldırır yorunlayanin haki olduğu piyasaya çıkar
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan tamam atıyorum özelden mesaj göster diplomanı
- +1 yıl
Zevkle bekliyorum
- +1 yıl
@HowIMetYourAnan psikolojiniz bozulmuş sizin :) :)
- +1 yıl
@zeynep5454 mesaj gelmiyooorrrr
Soran+1 yılBu üyeye mesaj gönderilmez diyor. Dur takip istegi yollayayım öyle gönderim mesaj o zaman
Soran+1 yılEkledim hadi bakalım gönder.
- +1 yıl
O da gelmiyir
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan nasıl gelmiyor. Suzan olarak açtığım hesapmış bu. O zaman kendimi gizliden çıkarayım sen mesaj at. Çıkardım.
Soran+1 yılSuzan11 nickimbu. Hadi bakalım Uzm. psikolog :D
- +1 yıl
Canım bulunmuyor. Kaldıki neden bu profilini açmıyorsun?
- +1 yıl
Sen hayırdır beni mi oyaliyorsun
Soran+1 yıl@HowIMetYourAnan nasıl açılıyor? Söyle açayım tarif et burdan. Suzan11 benim nick takip istegi yolladım. Tarif et gizliliği kaldırmayı
- +1 yıl
Valla ben daha önce soru sormadım. Ama senin asıl hesabından mesaj gönderebilecegini tahmin ediyorum. Ayrıca yaptığın yorumları neden kaldırdığını anlamıyorum
Soran+1 yılE hadi noldu yemedi mi daha ne olsun suzan11bu nickim. Takip isteği yolluyorum reddediyorsun. Niye kaçıyon
Soran+1 yılYaptığım yorumları kaldırmadım ki ellemedim ben. Ayrıca zaten sorduğum hesap bu. Bu hesabın ismi Suzan11. Manzara resmi var profilde. Zaten şu an Suzan11den yazıyorum. Gizlilik nasıl kaldırıyor bakıyorum yok. Ama açık açık söylüyorum suzan11. Ve zaten takip istegi yollandı diyor. Beklemede diyor
- +1 yıl
Bana niye gelmiyor Olm takip isteği?
Soran+1 yılAyyyyyyy inanmıorum nasıl böyle bir şey yaparsın. Seni engelliyorum. diploma diye parmak resmi gönderdi bu arkadaşlar. Sanal ortama bir kez daha güvenmeyeceğimi anladım. İğrençti. Hiç hoş değil bu yaptığın. Git
Soran+1 yılBu parmak mıydı senin diploma. Aslında şaşırmamam lazımdı. Şaka gibi ya bari boş resim göndereydin duvarı çekeydin. Neyse daha fazla muhattap olmim
- +1 yıl
Canım hala bekliyorum beni mi kekliyorsun
seviyosan sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak sur afganlardan
08 Yorumla- +1 yıl
Niye bay köpek?
Cevap sahibi+1 yıl@SoğanlıPuding. Havlama
- +1 yıl
UZA
Cevap sahibi+1 yıl@SoğanlıPuding. Am* sen yazdin si*tir
- +1 yıl
U. Z. A
Cevap sahibi+1 yıl@SoğanlıPuding ya yürü git
Soran+1 yılHakkaten neden uzak duracakmışım? Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılCogu pis insanlar aralarinda batilari iyiy benim arakdasimda afgan iyidir ama afganlarin 90% cok pis insandir
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam