Arkadaşlar mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın. Erkekler genel olarak pek yadırgamayacaktır diye umuyorum fakat bildiğiniz üzre biz erkeklere has olan baksır düzeltme hareketini gerçekleştirirken son zamanlarda hoşlandığım hanım kızımıza net bir şekilde yakalandım. Görsel net olarak eklediğim gibidir. Sayfamızın hanım kızlarına sorarım böyle bir durumla karşılaştığınız erkeğe bakış açınız ne olur ve o erkeğin sizdeki şansı nedir?
Ben de onu seviyorsam asla sıkıntı olmaz benim sevdiceğim yanımda geğiriyor ve aslında söylemek istemediğim bir çok iğrençliği yapıyor. Ağzıma bile kustuğunu söyleyebilirim ancak ben o kişiyi sevmiyor isem daha fazla tiksinmeme sebep olabilir. İyi günler :)
Sizinkide nasıl bir ilişki düzeyiymiş afedersin yakında siz işemeli s*çmalı ayinlere de katılırsınız :D Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun teşekkürler görüşün için :)
Yahu ben her dışarı çıktığımda böyle pislikleri görüyorum Bilgiğin şeyini alıp öbür tarafa yerleştiriyor üstelik elini pantolonun üzerindende değil içine daldırmış Be mübarek senin hiç mi Allah korkun yok Allahtan korkmuyorsan utanmanda mı yok? Dışarıdasın dışarıda bu ne dengesizliktir Pantolon üstü de olsa iğreti geliyorsunuz aynı şeyi biz yapsak atıyorum çok kötü kaşındı Üstten kaşısak ne terbiyemiz kalır ne ahlaksızlığımız...
Hiç hoş bir durum değil ama çok seviyorsam gormezden gelebilirdim 1 kerelik ya da ilişkimiz uzun zaman geçmişse söylerdim yapma oyle diye sokak ortasında çok karşılaşıyorum elini oraya goturuyorlar falan çok çirkin bir durum bir an erkeklere karşı soğukluk geliyor toplum içinde çok karşıyım
Bende istemezdim ama ele güne karşı canlı yayın yaparak o hareketi yapmayı. Ama afedersin yürürken çok aşırı rahatsız edebiliyor bu durum mecbur kalınabiliyor :) Aynı cevabı sana da verdim mecburen ikiniz de aynı konuya değinmişsiniz :)
haha sizde demi bu durumlar yaşanıyor bak ne güzel yeni bir şey daha öğrendim :D :D İntiharlık bir durum yok aslında hayatın içerisinde var olan gerçekler hah :D
Yani hanım hanımcık çıt kırıldım bir kız erkeklere de çok itici gelir diye düşünüyorum kız dediğin öyle kız edasıyla pek kasıntılı olmayacak rahat olacak :D
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cidden cok üzüldüm senin. adına 😔 o bizim aklımıza kazınır. Eger o davranisi yapan normal bir insansa tiksiniriz şahsen ben uzun zamn o davranisi aklima gelir. hoslandıgım biriyle sadece hoslanmayla kalir sogurum ondan. Biz de mesela kadinlara has giyilen kıyafetleri düzeltirken yakalansak size öyle düsünün. Artık heryerde lavabo var diye düsünüyorum
İş yerimde elbisemi giyinip ofisime geçerken rahatsızlık hissi uyandırdı. Sabah uykusuz olmanın dalgınlığıyla ani bir harekette bulundum yoksa ulu orta yerde yapılacak bir hareket değil bunun bilincindeyim :)
Fena yakalanmissin bence bir sure gozune gozukmede unutsun. Cok onemsememissem unuturum ama. Sürekli seni gormezsem unuturum ama Sürekli görürsem hep aklima gelir
Yer o an müsaitti. Elbisemi giyinip ofise geçerken aşırı rahatsızlık oluşturdu soyunma odasından çıktıkdan sonra. Koridor boştu istem dışı rahatsızlık oluştugu için el gitti refleksen böyle oldu napayım
Bende istemezdim ama ele güne karşı canlı yayın yaparak o hareketi yapmayı. Ama afedersin yürürken çok aşırı rahatsız edebiliyor bu durum mecbur kalınabiliyor :)
Çiçek alıp ofisine göndersem üstüne de bir not düşsem. Vücut dilinin, hareketlerinin bir tesiri olmaması adına özür dileklerimi kabul edermisin diye haha :D
Tomlumla çocukla ne alakası var dışarıda ulu orta yerde parkta bahçede yapmış değilim özellikle insanların gözunun içine soka soka yapmıs değilim. Boş olan bir koridorda giderken rahatsız etti ve baksırı düzeltme gereği duydum hepsi bu abartılmaması gerek
Fotoğraf bir film kesiti. Recep İvedik. Çağımızdan biraz uzak kalmış olabilirsin. Özellikle yapılarak çekilmiş bir fotoğraf değil, film adı üstünde. Sen görmedin ama hoşlandığım kız gördü diyorum soruyu burun deliklerinle okumuş olmalısın sanırım. Ve IQ olarakta yadırgadığın insanlardan ziyade önce bir kendini gör kontrol et sendeki beyni kuşa taksak kendini F16 sanar
Her an her şey gelebilir. Başımıza. Rahat ol. Seni seviyorda bunu takıntı etmez. Benim sevgili biz öpüşürken geyirmişti. Tuvalete gider benimle konusur. 😆😆😆😆😁 sorun değil bence.
Neden itici olsun ki siz südyen düzeltmiyormusunuz :) hem öyle alışagelmiş bir durum değil bu rahatsızlık duyuyordum aşırı anlık yapma gereği duydum şansa öyle denk geldi :(
Biz öyle ulu orta sütyen düzeltmiyoruz efendi en azında bir köşede kimsenin göremeyeceği şekilde arkamızı dönerek yapıyoruz onu da her kadın kolay kolay yapamaz be derler diye Oooh siz de maşallah saldım çayıra mevlâm kayıra rahatlığı basıl olsa bütün erkekler yapıyor kafasıyla elinizi atıyorsunuz en yakın tuvalete gidip düzeltemez misiniz o kadar mı durum vahim?
@Lavinia_-_34 beni tanımadan edebi mi ahlakımı bilemezsin o yuzden kötü bir söylemde bulunup hakaret etmemeni öneririm. Bazı diğer yorumlarda da belirttiğim gibi iş yerinde elbisemi değiştirdikten sonra ofisime geçerken koridorda rahatsızlık hissi verdi. o yüzden düzeltme gereği duydum o an koridorda kimse yoktu karar verdiğimde ama gerçekleştirdiğimde tamda köşeden o döndü. Bence benim yaptıgım değilde sizin yaptıgınız ebepsizlik. İnsanlara normal cevapta verebilirsiniz saldırganlıkla hakaret etmekle bir yere varamazsınız.
Evet itici durduğundan zaten kendimi çok kötü hissettim normalde yapacağım şey değildir ama çok aşırı rahatsız ettiğinden refleksen el düzeltmek zorunda kalıyor. Yanağınıza ya da kulagınıza sineğin kondugunu düşünün eliniz aynı anda gitmez mi oraya durumu toparlamak için öyle birşey oldu buda :)
Ohoo onu geçtim ofisi ofisteki kızlar da bir dedikodu ağını oluşturur ve bütün çevresel kız gruplarına yayarlar fotoğrafımla birlikte birde bu elim olayı burada kendi kendimi ele vererek paylaştım sosyal medyadan da artık bir beklentim yok. Heh 23 yaşımda emekliliğe merhaba. Evde kaldım :(
ya bak he rkızdan kıza degişir iste ben gorsem sahsen yadırgamam normal bısey her ınsanın yapabılecegı bısey ona bakılırsa bızde göt arasına kacan kilotlarla ugrasıyrz :ddd hahahhaah sabah sabh cok guldurdun benı :DDDDDDDDDDDDDDD
@Şalına_Münhasır Anneme haber edeyim de bari mahalle konseyini toplasın bana kız baksınlar madem napalım şimdiden araştırmaya kalksalar 3 senemizi alır heralde bu olayı unutturmak için :D :D
@şule004 İşte benimde anlatmak istediğim bu azcıkk karşılıklı anlayışş lütfen azcık :D :D haha maksat zaten az da olsa sabah sabah yüzünüzü güldürebilmekti başarabildiysem ne mutlu bana :D
@Şalına_Münhasır , @şule004 Dalgınlığıma geldi ama hem kimse yoktu koridorda ben nereden bileyim köşeyi dönerken tamda o kızla karşılaşacağımı. bizde ki de şans işte millet hoşlandığı kızla köşeyi dönerken çarpışır romantik bir ortam oluşur biz köşeyi dönerken elimizle baksırı düzeltirken yakalanırız :D :D
Şans işte kimisi koridorda köşeyi dönerken hoşlandığına çarpar bir konu açma bahanesi olur. Birde bizim düştüğümüz duruma bak pişmiş tavuğa döndük :D :D
Baş dönmesiyle birlikte mi? Şaka bir yana. Zoraki olan bir durum. isteyerek gerçekleşmeyen bir durum. Sabah uykusuzluğuyla gerçekleşen bir durum. Napim ölim mi