• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliniz siz ne yaptınızda geri döndü

pelin100
pelin100 Takip Et
Xper 5 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
eski sevgiliniz siz ne yaptınızda geri döndü eski sevgiliniz siz ne yaptınızda geri döndü
Eski sevgiliniz siz ne yaptınızda geri döndü
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• whiteoneman1992
    whiteoneman1992 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 84%
    +1 yıl

aşk anlamında dönmesini istiyorsan onu çok sevdiğini belli etmen ve diğer kadınlar gibi olmadığını göstermen gerek erkekler çabuk elde edilen kızlar yerine zor elde edilen ve diğer kadınlardan farklı olan kızları unutamazlar ve o kıza yeniden dönerler

0
    2 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

belli ettim bir işe yaramadı mesaj attım o kadar cevap vermedi aşk anlamında geri dönmesini istiyorum ama zaten sevmediği için ayrıldı

Yorumla
    • whiteoneman1992
      whiteoneman1992
      +1 yıl

o zaman sana diyeceğim yapacak başka bir şeyin yok çünkü sana karşı içi boş malesef sana dönse bile sonu hüsran olur yapacağın tek şey sadece gerçekten sevebileceğin birisini beklemek sakın fevri davranıp seninle oynayacak birini bulma çünkü yine mutsuz olursun kendini kullanılmış hissedersin seni bırakır gider sadece bekle zaman herşeyin ilacıdır

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ayrılık sebebiniz ne ki ? Eğer yalan, aldatma, sevmediği için terketme varsa beklemen yanlış olur. Yok karşılıklı seviyoruz ama saçma bir şeyden ayrıldık diyorsan mesaj at. İlgi çekmek istiyorsan da bakımlı, güzel ol..

0
    19 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

sevmediği için terketti ben mesaj attım cevap atmadı ama geçmişte çok seviyodu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

''sevmediği için terketti '' bu durumda malesef yapacak bir şey yok. Bazen bir şeyi çok istersin ama olmaz. Olmaz işte. Birgün gelecek başkasını seveceksin..

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

niye yani tekrardan sevemezmi ya insan birini nasıl sevmekten vazgecer o kadar çok severken ki ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hataların varsa vazgeçmiştir diyeceğim ama sevmediği için gitti diyorsun. Kendine bakarsan güzel olursan gelebilir ama eskisi kadar eğlenceli olur mu ve kalıcı olur mu orası sıkıntı işte..

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

hatalarım oldugundan soğudu ve sonrada sevgisi bitti ama onun benden daha fazla hataları oldu ben görmezden geldim gercekten seven insanda öyle yapardı zaten. zaten o bana geri döndüğünde kalıcılığı artık benim elimde olucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen ne tür bir hata yaptın peki ? Hani bazı hatalar sana normal gelebilir ama erkek kafasında çok ağır olabilir..

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

2 kere bir kız arkadaşımın evine gittiğimi ona haber vermedim 1.sinde gereksiz buldum 2.sindede ayrılma aşamalarındaydık dün 10 tane mesajlarıma cevap vermedi bende kızdım bidaha mesaj atmamak için haber vermedim o da bir kız kankası vardı onla görüşmemesi gerektiğini söyledim bir kafede karşılaşmışlar tesadüfen (sözde) onun anlattıgına göre yanına gitmiş nargile içmeye yaşı tutmuyormusda bilmem ne benim haberim yok ben mesajlarını karıştırırken yakalandı

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

sence şimdi onun mu hatası daha buyuk benimmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya çok karışmışsınız bir birinize bu sıkar insanı. Sen kız arkadaşlarınla takılmışsın sorun değil de kızın abileri yoksa tabi. O da yakın arkadaşıyla takılmış. Sorun olmamalı bunlar fazla kısıtlama ilişkiye zarar verir.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yok ya ne abisi evine gittim sadece gercekten seven insan bunların önemsiz olmadığını anlar o resmen karşı cinsten biriyle görüşmüş görüşmesi hadi o kadar sorun değil insan haber verir yani böyle saçma bişeydende sevgisi bitmez nasıl ki benim bitmediyse neyse durumu anlattım sence geri dönermi beni hala seviyomudur , sevmediğini mi sanıyodur arkadaşlarım pişman olucak diyolar bosuna kuruntu yaptığını anlıcak falan diyolar biraz zamana mı ihtiyacı var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne zaman ayrıldınız ?

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yarın tam 3 hafta olucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkekler ilk bir iki hafta ayrılık acısı çekmez daha sonra başlar eğer seviyorsa onun da yavaştan başlar hele ikinci ayda..

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

şuan sevmiyo

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yani sevmeyerek ayrıldı 3 hafta oncesinde şimdi durum nasıldır bilemem seviyo olsa mesajıma cevap verirdi 6 gun once attıgım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üst üste mesaj atman yanlış olmuş bir tane yeterdi konuşmak isteyene neyse daha yazma sen hatta yavaştan umudunu kes. Biz de geçtik o yollardan bazen istediğin olmuyor işte yapacak bir şey yok.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

üst üste mesaj atmadımki sen yanlıs anladın sanırım ayrılma asamalarındayken 10 tane sms attım hatta cevap vermedi o yuzden bende arkadsımn evıne gıtttıgımı söylemedim kızgınlığımdan sonra ayrıldık 3. haftanın ıcındeydık geçen pazartesi mesaj attım nasılsın diye cevap gelmedi bidahada hıcbişi yazmadım aramadımda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazma daha ağırdan sat kendini

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yok yazmam , tövbe eskiden cevap vermeynce bos mesajlar atardım arardım şimdi hıcbişey yapmadım

Yorumla
  • candybia
    candybia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Erkek mi?bayan mı?

Erkekse hazırdır heran karşısına çıkman yeter bayan ise uğraş verilmesi gerek nazlılar

0
    9 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

ben kız olduğuma göre erkek yani :D her an karşısna cıkmam yeterlide ya sevmiyosa bu erkek

Yorumla
    • candybia
      candybia
      +1 yıl

Seksi güzel birazda sert kadına kimse hayır diyemez

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

ben bunu ona karşısına çıkarak mı göstericem yani

Yorumla
    • candybia
      candybia
      +1 yıl

Bir süre arama mesaj atma o ararsa açma geç aç sanane falan diye konuş aldırma!sana dönmeye başlar.azarlamayıda unutma ilk şaşırır sonra yemi yutar:Dyeni biri herzaman daha iyi yeni heyecan.eskiysen de yenilenmek gerek kabuğundan çık ya da onu unut.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

bir süre diyosunda o ne kadar bir süre işte

Yorumla
    • candybia
      candybia
      +1 yıl

Onu da sen bil benim eski sevgilim mi nan:D1-2ay yeter sevdiğine eminsen hala seviyordur.ben gibi şıpsevdi mi yoksa:D

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yorumların basında sevmediğini belirttim ama eskiden sevdiğine eminim bide bana seni sevmiyorum diyerek ayrılmadı mutlu değilim diye ayrıldı bir arkadasından öğrendim sevmeyerek ayrıldıgını

Yorumla
    • candybia
      candybia
      +1 yıl

Zamanında gerçekten sevmiş=hala sendedir!

Değişmen gerek

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

PEKİ TEŞEKKÜRLER

Yorumla
  • pumuckl
    pumuckl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Suratina bakmayi biraktigim an geri dondu ama bu seferde ben yoktum :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

9

Cevap

• kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

hiçbirşey yapmaman,umrunda olmaması onların geri dönmesini sağlıyor baska bırsey yok

1
    9 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

sevmese biledemi

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

evet,hatta nefret etse bile.tecrübe ile sabit.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

ben ona pazartesi günü mesaj attım cevap gelmedi o zamandan beri bidahada mesaj atmadım hata yaptım ama bu dediğini şimdiden sonra uygularsamda işe yarar dimi

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

yıllar sonra bıle ıse yarar.ama senın onun pesınde oldugunu anlarsa bu sansın kaybolur.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

peşinde olduğumu anlayacağını sanmıyorum cunku peşinde değilim takip etmiyorum sadece bir nasılsın mesajı attım allah belamı versin zaten nerden attıysam aklıma yani ama eskiden bir mesaj atardım ondan cevap gelmeyince sürekli boş mesajlar atardım cevap ver diye ısrar ederim arardım şimdi cevap vermeynce 6 gundur hıcbısı yapmadım inş. dikkatini cekmiştir bu durumum

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

bak bu uzun zaman da alabilir.oyle gunler haftalar degıl aylar alabılır.

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

o zamana kadar ya başka birini bulup beni unutursa tamamen

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

bulacak,ayrılacak,sen tam onu unuttugunda hortlayacak...oyun boyle..

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

zaten tahminimce sıkıldığı sevmediği ve mutlu olmadığı için bitirdi ilişkimizi biraz zaman lazım onada ki durup düşünsün hazır özgürlüğe kavuşmuşken sevgilisi olsun istemez bence belkide zaman iyi gelmeyecek daha fazla sıkılacak daha fazla mutsuz olacak kim bilir

Yorumla
  • aptallıkabidesi
    aptallıkabidesi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Tamamen onu sildiğimi ona hissettirdiğimde geri dönmüştü

1
    12 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

nasıl hissettirdin peki

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

zor olmadı ayrılıktan sonra aramadım oysa ki o arıyacağımdan çok emindi .Onu takip etmedim sormadım kimselere facebook dahil hiç bir bağlantım kalmadı ... Aşkıyken yürekleriniz aynı atıyorsa emin ol ayrıldığınızda senin kalp atışlarını hala duyabilir eğer onu silersen tamamen bunu hissedecektir .Ama ne önemi var bir ilişki bittiyse neden geri dönmesini isteyesin ki biten her şeyin bir sebebi vardır hayırlı

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

onsuz mutsuzum bu yuzden ben ona mesaj attım cevap gelmedi vlla iyice havalandı artık aramıcam sormıcam inşallah işe yarar

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

Onsuz mutsuz değilsin sen onsuz mutsuz olmak istiyorsun bak ben deliler gibi aşıktım elimde hiç bir umut olmadan 5 sene sabrettim ama anladım ki ben onlayken mtsz olacagıma onsuz mutsuz olayım hiç değilse başka biri çıkar karşıma belkide onu daha çok sveerim . ayrıldım ve aslında ben onlayken kndimi untmuşum hayatımda illa br sevgili olmasına gerk ykmuş kendi kendime mtlu olmayı başardım sende yapabilrsin onu aradıkca onun cevapsız çağrıları seni deli edicek kndine gvenini kaybediceksn

Yorumla
    • wilddevill
      wilddevill
      +1 yıl

biraz zor oldu ama başardı;:))))

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

yapma bunu kendine aynaya bak farketmediğin güzel yüz çizgilerini farketmediğin ya da yıllarca dkkt edemediğin gülmsemeni br kezde ayna karşısında yap ne kadr yakışıyor gülmek farket ve kendine söz ver sen onsuzda yaşayabilrsin onsuz daha da mtlu olabilrsin sen kendini kaybetmemelisin en önemlisi bu ! geçmiş bitiyorsa bir hayır olmalı onda bu yzden geleceğini düşn hayaller kur kendine yatırım yap ki br daha seni kmse üzemesin o gelicektir senden ses çıkmadığında ama geri dönme daha beter olursn

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

haklısın galiba tam alısmıstım yokluguna mesaj attım cevap gelmedi haydi yine başa döndük

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

evet wilddevill zor bir süreçti benim için 5yılın silip atılması ama ben başardıysam sen hayli hayli başarırsın soran arkadaş çünkü ben herkesden daha duygusalım ! şunları söyle aynaya geç

Ben kendime inanıyorum öyleyse ben kendim başarabilirim mutlu olmayı .Tekrar et defalarca

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

mesaj atman anlmsız olsada elbette svdiğin için yne atıcaksın anck bir işe yaramıyr ki sen bir kızsın brak erkekler snin peşinden koşsun kndinde ne eksik grüyrsn bunları bir tamamlamaya çalış snra hayatına yeniden bri çıkar zaten ..

Yorumla
    • wilddevill
      wilddevill
      +1 yıl

ewt senin için çok zor bir süreçti bence sen yaptıysan herkes yapabiliriartık yeni mutluluklar seni bekliyor,inş bir ömür mutlu olabileceğin biri çıkar karşına ve soran arkadaş herşeyin ilacı zaman unutma

Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

yok birdaha atmıcam benim asıl mesaj atmamdaki amaç bana cevap vericekmi diye ve cevap verirsede tepkisi ne olcak bana hisleri ne falan diyeydi

Yorumla
    • aptallıkabidesi
      aptallıkabidesi
      +1 yıl

ne önemi var sana iyi veya kötü cevap versede samimiyetsiz olucak cevapları çnkü br kere ayrılığı göze aldımı o kişi sensizde yaşayabilmenin tadına varmış demektir !Bu yüzden sen ondan çok artık kendini önemse wildevilin dediği gibi ben atlattıysam sende atlatabilrsin ayrıca illa hayatına biri grmesi gerekmz birz kndini dinlemelisin

wildevil ve soran arkadaş iyi dileklerim sizinle olsun

Yorumla
  • PoweRangers
    PoweRangers Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ya seviyosan herşeyi göze alıcaksın , şansını dene ne kaybedersin , ya da kaybedicek neyin kaldı , git konuş burda vakit kaybettiğin hata. ALLAH yar ve yardımcın olsun...

0
    1 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

konustum tabi konustum derken mesaj attım cevap atmadı

Yorumla
  • Blackie
    Blackie Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

o kaçtı ben kovaladım bir zaman sonra pes ettim bu sefer ben kaçıyorum o kovalıyor :D :D

1
    0 Yorumla
  • Hızır34
    Hızır34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Eski olan sevgili peşinden koşmayın bırak erkek koşsun usain bolt et herifi :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ayrılmışsın ve taktik arıyosun gibime geldi.İlişkinizin son zamanlarında sana çok soğuk davrandıysa falan hiç bekleme bence dönmez

0
    1 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

o ayrıldı soguk davrandı suanda sevmıyo oh mis yani bitane iyi şey yok

Yorumla
  • buenass
    buenass Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

beklersen dönmez en beklemediğin anda döner kesin tam unutursun bir anda gelir :)

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

gel sevişelim özlemişsindir benim uaklığı dedim geri döndü

0
    0 Yorumla
  • girls_12
    girls_12 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

sevmiyorum dediyse bitmiştir , uğraşma önüne bak.

0
    0 Yorumla
  • maçaA
    maçaA Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

kıçını yırtsan nafile, kızlarda bittinmi bitiyor

0
    2 Yorumla
    • pelin100
      pelin100
      +1 yıl

erkeklerde ?

Yorumla
    • maçaA
      maçaA
      +1 yıl

erkekler de öyle değil bence... her zaman 1 umut vardır

Yorumla
  • yaramaz666
    yaramaz666 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

hadi dönmediyse :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bi eşşeklik yaptım

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliniz siz ne yaptınızda geri döndü
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliniz ne yaptiginizda geri döndü? 22 cevap verildi
Eski sevgilisine dönen oldu mu? Dönme sebebiniz neydi 39 cevap verildi
Geri dönen eski sevgiliniz oldu mu? 11 cevap verildi
Terkettikten sonra geri dönen eski sevgiliniz oldu mu? 10 cevap verildi
Eski sevgiliniz size nasıl geri döndü? 25 cevap verildi
Cok sevdiginiz kiṣi size geri döndu mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨