Sevmek zaten hatalarına kusurlarına rağmen sevmek tir hatalarını affedecek kadar büyük bir yüreğin varsa sevmeyi başarırsın bak mesela sana şöyle bir ornek vereyim sevgilim başka bir kızla birlikte olduğunu bana söylemişti daha önce hic boyle bir duruma dusmedim ama yinede affettim affettim ama önce gerçekten pişmanlıgına emin oldum yapmayacağına emin oldum zaten geçmişinde bir olaydı bu senin canını elbette yakıyor ama değecek biriyse neden olmasın
mukemmel insani arar cogu kisi iste filmlerde dizilerde kitaplarda hayat bulmus karakterlerden birisini arar durur kendisine yaklasanlarin kusurlarini elestirir iter onlari ama aslinda bir olmak hata ve kusurlari ile mumkundur onlari kapatarak orterek yoksa en mukemmel. adam gun gelir en kusurlu adam ya da kadin olabilir
Hata var hata var. Aldatıyor ise, küfrediyor ise, saygısı ypk ise, nankör ve yılışık ise, kişiliği oturmamış ise, edep haya yok ise, bir çok kadınla yatıp namuslu arıyor ise vs affedilemez ve temiz bir kalbe temiz duyguları hak edemez o ki kendi gibi birisini hakeder
sondaki o lar kısmı kendini tekrar ederse sürekli bir soğukluk hissederim. Misal eski bir kız arkadaşımla arada görüşemediğimiz günler olurdu hep bir bahane uydururdu kendince kendisini haklı cıkaracak. ama sürekli bahane duydugu zaman insan artık haklımı haksızmı kısmını düşünmüyor ve yinemi bahane diyor derken birde baktım içim soğumuş o bahaneler bende olanı almış sonra bitti
hatalara rağmen seven insan kazık yiyince zırlayıp mağdur edebiyatı yapmamalı. Bu bir marifet değil aksine insanın kendine saygısı olmadığını gösterir. Hata yapanı affetmem.
Kabul edilecek hata var, kabul edilmeyecek hata var. Eğer kabul edilecek hata ise 3 hak veririm. Ama kabul edilemeyecek hata ise ilk yapışında hayatımdan silerim.
Kusursuzu herkes sever. Gerçek sevgi kusuru görmezden gelebilmek değil onu sevebilmektir. Karakteristik olarak bir insanda tahammül edemediğim şeyler olmadığı müddetçe her hatayı kabul edebilirim ben -sevgimle doğru orantılı olarak-.
Severim değil, sevdim yıllarca ama değişen birşey olmadı o kişi yaptığının hata olduğunu bir turlu anlayamadı anlasa bile düzelmedi nasıl olsa benim yanımda diyerek. Yani demem o ki sevmeyin boşver hatası varsa affetmeyen silin
Şöyle bir gerçek var ki sevdiğinin kusuru olmaz, vardır elbet ama sen görmezsin zaten o yüzden seversin. olsa olsa hatası olur. hatası da affedilmeyecek bir şey ise tabiki devam etmem.
En İyi Cevaplar