Sap insan dertsiz tasasız olduğu için pozitif bakıyor hayatta tüm yaşamını kendine harcıyor ne manita tiribi çekiyor nede ayın sonunda çok açıldığının farkına varıyor %60 şarj ile günü bile tamamladığı oluyor saplık candır saplık çok güzeldir en iyi en güzel insanlar hep saptır :)
@Bücür_cadı 'nın sorusunu görüp bende soru patlatmaya karar verdim bu arada :)
1. Saplar.. yakışıklı güzel olurlar ve beklentileri vardir sevgilisi olsun diye laftan sevgili yapmazlar ucuz degillerdir bu kendi tercihleri.. bu benimde olduğum grup.
2.. Sap'lar.. kimsenin suratına bakmadigi ne tipi ne duruşu elle tutulur hic birşeyleri olmayanlar.. bunlar sadece kendini avutur sap olmak iyidir fistiktir.. ama bir kiz sevgilim ol dese adini sormadan tamam derler yani boş.
Tabiki sıkıntı stres olmadığı için sevgili varsa mutluysan ne ala ama kavga tartısma olsun tamam stres depresyon yenilen çikolatalar içilen sigaralar dinlenilen şarkılar önce ruh çöküyor sonra yüz. Sivilceler göz altı morlukları sinirden kırışan alın göz çevresi neler neler. Sevgilin mi var derdin var anacım o yüzden yalnızsan kafan da güzel sen de ;)
O sevgililerin yapmacık oldugunu düşünüyorum , kadınların acizligi para ve yakisiklilik erkeklerinki ise cinsel iliskidir. Yani karsiliksiz bisey olmadigi icin aşka inanmak sacma , tabi birinden hoslanabilirsin takılırsınız sarılırsınız bunlar guzel seyler ama aşka inanmıyorum
Herkesi ŕölantede tuttukları icin ne sevgili oluorlar ne arkds surumcemede tutmayı biliorlar hem arkds kalalim hem ilgileri uzerimzde olsun ama kimseyede bakmasinlar onlar ayarlar siz merak etmeyin
En İyi Cevaplar