Sevgilim insanların içinde elimi tutmuyor sarılmıyor?

Dışarda hiç bir şekilde yakınlaşmıyor ama başbaşyken sevişmek istiyor. Bunun yüzünden kavga ettik ve bana utandığını söyledi bide bana neymiş hızlı ilerliyormuşum zamanla olurmuş bende ona hızlı ilerlediğini söyledim. Ama ilk sevgili olduğumuz zamanlarda ilk defa elimi tutmuştu insanların içinde ama o zamanda utandığını söylemişti ama tutmuştu. Bu sefer ona tutmadığı için üzüldüğümü kırıldığımı söylememe rağmen tutmadı hatta en son sokakta birbirimize bağırıyorduk ama sonra öyle bağırdığımız için özür diledik ve yine birlikte uyuduk ben nasıl birşey içinde olduğumu bilmiyorum kafam çok karışık. Bide o kadar pis bir huyu varki ben neyi ısrar edersem anında tersini yapıyor ve o kadar sinirliydiki beni dövecek sandım gece yarısı otobüse bindirip memlekete gönderecekti biz yapamıyoruz çocuk gibisin falan tarzı cümleler kurdu bide. Taksimde o kalabalıkta yinede elimden tutmadı bileğimden kolumdan tutuyordu anlamıyorum cidden böyle bir erkek görmedim ben kafa yapısı çok farklı onu anlayamıyorum içimi çok sıkıyor bu durum bide benimle ciddi düşünüyor zaten akrabaları biliyor beni ve evlerimiz yanyana zaten ama biz okuldan dolayı farklı şehirlerde yaşıyorduk ama ben onunla evlenme konusunda tereddütlüyüm
Sevgilim insanların içinde elimi tutmuyor sarılmıyor?