merak ediyorum reddedilen erkeklerin kendisini reddeden kıza dönme sansı nedir? dönen cok var mı dönüpte ilişkisi soguma nedeniyle yürümeme asamasına geliyor mu? bir kere sogukluk oluyor cünkü. Hiç dönmeyen erkekler dönmeme sebebiniz nedir? bu sırada kızdan hala hoşlanıyorsunuz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce ret edildim kız geri dönüş yaptı bende rett ettim kızı ama sanki kızda ömür gitti gibi oldu ret edince. kız rett ettiği kıza kendisi gitip acılır mı peki bana birtanesi acıldı fakat genel görünüşünüzü alıyım önce
0135 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım sorunuzu
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ki kız erkeği rett etti kız kendisi gidip ret ettiği erkekle cıkar mı onu diyorum kız erkeğe acılır mı sözde önce erkeği ret etmişsin
Soran+1 yılseviyorsa ve erkeğe güveniyorsa kız döner, çıkar da
Cevap sahibi+1 yılpeki erkek ret etse ne olur diyelim geldin öncedende erkeği ret ettin sonra erkek kızı ret etti ne olur
Soran+1 yılburda erkek karar verecektir. seviyorsa dönecektir , sevmiyorsa zaten salla bekleyen varsa bekleyeni de cok bekletmemek lazım. sonucta kızı biriyle görürsen seninde canın yanar
Cevap sahibi+1 yılanladım ret edilmişsem saten geri gelmişse beni ilgilendirmez kime giderse gider zor kimseyi tutamayız yani
Soran+1 yılsonra sevmediğiniz insanla evlenin boşanın mutsuz cocuklarınız olsun aferin
Cevap sahibi+1 yılei ben mi başta ret ettim ret etmeseydi konuşmak varken adam akılı güzel güzel konuşmak varken
Soran+1 yılsiz birinin dönmesini mi bekliyorsunuz, yoksa dönsem diye mi düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılhayır ben daaha önce birine teklif ettim oda ret etti belli bir süre sonra o geldi ben rett ettim. diyom ki ilk başta cıkacaktıta neden ilk başta ret ediyor bizim kisi can değilmi yhaaa
Soran+1 yılgerçek yaşınız kaç ve nerede yasıyorsunuz merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl26 merak neden inanmadın galiba senbilirsin ama ben kimseyi inandıracak değil yaşndığım bir olay...
Cevap sahibi+1 yılkızda 23
Soran+1 yılüniversitede ne bölüm okudunuz? hangi üniversite cevaplarsanız merak ediyorum da :D
Cevap sahibi+1 yılbu merak neye söylerseniz söylerim ama dürüst bir şekilde sanki bana hakaret edecekmiş gibi geldi sözleriniz neden sorduğunuza bağlı amacınız
Soran+1 yılhakaret filan gibi bir amacım yok nereden cıkardınız bende aynı seyi yasadım da acaba o kişi siz misiniz merak ediyorum her sey tutuyor da
Soran+1 yılcevaplamak istemezseniz size kalmıs tabiki Şu an ne iş yapıyorsunuz mesela ve nerede yasıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsen 23 yaşın damısın isimin R harfiyle mi başlıyor
Soran+1 yılyok r harfiyle baslamıyor
Cevap sahibi+1 yılozaman değilmişsssin işte
Soran+1 yılP harfi benimki
Cevap sahibi+1 yılsen ne yaşadın peki anlatabilir misin senin icin özel olmazsa tabi kide anlatmak isterseniz dinlerim merak ettim olayınızı ben şimdi?
Soran+1 yılbende böyle reddetim sonra döndüm de pek iyi olmadı sonu? sizi neden reddetti kız needen döndü
Cevap sahibi+1 yılhiç sormadım. bilmiyorum neden ret ettiğinide öğrenmedim. senin neden rett etti peki
Soran+1 yılgurur yaptı sanırım bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılneden rett ettin neden döndün merak ettim ya ben kendi yaşadığımı neden ret etti neden geri döndğünü hiç sormadım hattaa kızla aynı yerde bile bulunmaktan rahatasızdırm
Soran+1 yılsorunlarım vardı o nedenle sonra bir şekilde döndüm
Cevap sahibi+1 yılne gibi sorunlar merak ettim bellkide ilk başta beraber çözerdiniz sorunları hayatta hiç sorunlar bitmez sorunların var diye bir şeyleride ertelememek lazım gördüğün gibi ne gibi sorunların oldu arkadaşım+
Soran+1 yıloturdun yüz yüze teklif ettiğin zamanda ret yemek kötü oluyor
Cevap sahibi+1 yılsorun ne olduğunu söylemedin daha doğruda cesur olabilirsin yani
Soran+1 yılpsikolojik sorunlarım vardı bir de ailevi
Cevap sahibi+1 yılne gibi psikolojik derken aile baskımı yapıyordu.
Soran+1 yılhayır kendi sorunlarım vardı
Cevap sahibi+1 yılçözemez miyidin erkek arkadaşınla belki şu an başka düşünce ve faaliyetlerde olacaktın peki çocuğu ret ettiğine pişman mısın sen bakalım?
Soran+1 yılevet pişmanım döndüm reddetti ben dönmem artık o dönecek seviyorsa
Cevap sahibi+1 yılhatta kimdeyse veya değilse çözüm noktası arayın bence yoksa çözüm konuşmalar empatiler olmadan hiç birşey olmaz..
Soran+1 yılsiz biraz anlatın reddedilmeniz nasıl oldu? bnmki yüzyüze oldu sonra kaçtım ordan hemen :(
Cevap sahibi+1 yılbenim davet ettim sinemaya konuşmak için ama layık değilsin dedi. bende sinirlendim ama bilemiyorum sonrasını
Soran+1 yılnerde yasıyorsunuz istanbul'da?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul fakat kız geri geldiğinde limi hiç bırakmadı ne yaptıysam bırakmadı en sonda bıraktırdım elimi fakat ben sinemaya davet etmemini sebebi bütün konuları ve sorunlarımızı konuşalım diye herkesin problemleri olabilir fakat ertelemek herzaman kötü amcalar doğurur.
Soran+1 yılüniversite okudunuz mu? bölümünz neydi
Cevap sahibi+1 yılokudum..
Soran+1 yılbence biz kesin tanısıyoruz mesela Şu an o kıza mesaja tın kesin okuyacaktır
Cevap sahibi+1 yılokusun ama benim kararım kesindir kırdıktıktan sonra dinlemedikten sonra napıyım ben öyle insanı insan önce dinler fakat dinlemyen biriyle ilk başta beraber olmak istemiyorum hem ne olursa olsuun bencilllik yapanlarıda sevmem ben daaa :D
Soran+1 yılnerelisiniz?
Cevap sahibi+1 yılsanırım bilgilerde ısırarcısın hayırdır bakıyım arkadaşım.
Cevap sahibi+1 yılsen hangi bölümü ve hangi üniiversite nereisin sen söyledin bende merak ettiml
Cevap sahibi+1 yılyaşınız kaç ayıptır sorması?
Soran+1 yılsöyleyemem :)
Cevap sahibi+1 yılneden ne gibi korkun var bakıyım?
Soran+1 yıl26 siz? yasım dogru
Cevap sahibi+1 yıl26 benimde ama benim tanıdığım kız 1994 lü
Soran+1 yılŞu an üniveristede o zaman
Cevap sahibi+1 yılo üniversite ben sağlıkta çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl4 yıll oldu sağlıkltayım 22 yaşında başladım işe
Soran+1 yılyok siz olamazsınız o kişi :)
Cevap sahibi+1 yılşuanda hobi olrakta bir üniversite okuyacam eskisi gibi hoşlandıklarımıda açılmıyorum çok sımarıyorlar açılınca empati kuramıyorlar kafayı yemişler yaa insan bir çözüm ara ama nerde erkeğinde öylesi varda sonumuz hayrola
Soran+1 yılbu kızı sevdiniz mi peki?
Cevap sahibi+1 yılsevmek için erken beğendim, hoşlandım buraya kadar tamamda cıkmadığından dolayı aramızda birşeyler yaşanmadığından dolayı empati kurup fikir paylaşamadıktan sonra ben bu kıza ne güven nede seviyorum diyemem desem bile kendimi kandırım benim stratejim önce beğeniyorum hoşlanıyorum güven ve en son seviyorum herkesin fikri başka tabi
Soran+1 yılkız orda hata yapmıs evet fakat hatasını anlamıs siz de canını yakmısınız zaten eğer seviyorsanız dönün derim çünkü ilerde bu yasanmamıslıkla yasamak kötü olabilir pişmanlık yasamadan Şu an bile güzel olabilir diyorum. belkide o gerçek kişi bilemezsiniz belkide o kişiden sonra hayatınıza giren kişi sizi gerçektens evemeyecek o kişiyi dinleyin önce neler yasadıgını öğrenin. hayatta yarım kalmıslıklarda kötüdür hiç başlamadan bitmiş ilişkilerde pişmanlık yasarsınız keşkeler kötüdür
Cevap sahibi+1 yılbenim stratejimde keşkeler yer yoktur. fakat ben o gün anlatcak sıkıntılarım vardı fakat bu sıkıntılardan tek başıma mücadele edip cıktıktan sonra ona gerek yoktur. yanımda durmyacak bir insan bencillik yapıyorsa hata olur insana ben gittim yine yanına kızın adam akılı gelmedi hep kurnazlığa vurdu yapabilceğim bişi yok doğru kişi olsa arardı ben onun y anına gittiğim zaman değil demekki neymiş neolursa olsun değierim varsa gelirdi ben yanına gittim geri dönüp teklif etti
Soran+1 yılkesi dogulusunuz :)
Cevap sahibi+1 yılbilemiyeceğim artık nereli olduğum benim
Soran+1 yılben o kızı hala sevdiğinizi düşünüyorum sizde biraz sertlik sezdim zaten kız size dnmüş kızdan nasıl bir şüpheniz var yani olgun değil mi?
Cevap sahibi+1 yılgüzelliği var fakat olgun düşünemiyor.
Soran+1 yıldüşünmeden konusuyor?
Cevap sahibi+1 yılsen ne yapacaksın peki
Soran+1 yılben daha dönmem bende hoşlandım ama o teklif etti reddettim ben döndüm o reddetti olay burda erkekte bitiyor o gelmezse ben dönemem. Hala onu düşünüyorum orası ayrı
Cevap sahibi+1 yılnasıl teklif etti sana
Soran+1 yılsöyleyemem onu :)
Cevap sahibi+1 yılsöyler misin lütfen
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim korkam senin içinde sorun olmayaksa
Soran+1 yılo kişi siz olabilirsiniz burda açığa vuramam bilgilerimi :)
Cevap sahibi+1 yılen azında size teklif nasıl oldu merak korkma yemeyiz seni gizli saklı şey
Soran+1 yılolmazzz. bende sizin kızı cok merak ettim gerçekten
Cevap sahibi+1 yılneyini merak ettin bak şimdi merak ettim bende
Soran+1 yılben olabilirim de ondan merak ettim
Cevap sahibi+1 yılolmayabilirsinde şeker şey.. sen söyle ben sana diyeceğim
Soran+1 yılsözlerin o cocugun düşünceleriyle cok benzer aynı cok sert biriydi beni reddedişi de çok sert oldu eğer gerçekten sağlıkcı değilsen o gibisin
Cevap sahibi+1 yılsağlıkçıyım sen ne yapıyorsun okuyonmu çalışıyormusun
Soran+1 yılgerçekten sağlıyçıysan konuşmayalım :) ben calısıyorum
Soran+1 yıldeğilim de kurtul :)
Cevap sahibi+1 yıldürüst olcam sana sağlıkçıyım. inkar edemem sen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılbenim hoşlandıgım cocuk sağlık işi yapmıyor ne iş yaptıgını da bilmiyorum acıkcası söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılçocuğu anlatır mısın merak ettim ne yapıyor ne okuyor nerede çalışıyor az çok aklında birşeyler biliyorsundur.
Soran+1 yıltek bildiğim biraz utangac biri nerde calısıyor bilmiyorum o kadar tanımıyorum onu detay veremem :(
Cevap sahibi+1 yılnasıl utangaç derken
Soran+1 yılbana cok zor açılmıstı ondan
Cevap sahibi+1 yılnasıl açıldı mrak ettim söyler misin.
Soran+1 yılhatır söyleyemem.. sinemada değildi.
Cevap sahibi+1 yılyemek mi çicek mi ne arkadaş.
Soran+1 yıl:) o cocuk sağlıkcı değil. Dolayısıyla sohbetimizin bir anlamı yok :) inşalalh sizde o kıza dönersiniz diyorum
Cevap sahibi+1 yılneci o cocuk arkadaşşım dönmeyeceğim ben kimseye
Soran+1 yılbende bilmiyorum şu an ne iş yapıyor. peki dönme
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl sevdin bu çocuğu ya da neyine vuruldun arkadaşım.
Soran+1 yılbasta sakin birisi olmasına ve sonra beni reddedişindeki şert tavıra
Cevap sahibi+1 yılyani sakin biri sinirli mi neyine vuruldun sen bu cocuğunya
Soran+1 yılikiside var işte olgun birisi hem
Cevap sahibi+1 yıltip nasıl
Soran+1 yılcok yakışıklı değil kendisi ortalama
Cevap sahibi+1 yılsen peki okuyor musun
Soran+1 yılcalısıyorum demiştim
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyorsun onu demedin ama
Soran+1 yılsöyleyemem
Cevap sahibi+1 yılyav neden ama arkadaş bunu söylemem şunu söylemem ne olcak hal
Soran+1 yılsöyleyemem siz de zaten dönmüyorsunu gerek yok bence bunlara
Cevap sahibi+1 yılsöylerseniz ona göre karar vereceğim dönebilirimde merak ettim nasıl oldu şimdi o siz isteniz döndecem size
Soran+1 yıltanıdıgım kişi sağlıkcı değil
Cevap sahibi+1 yılne yapıyor hakkında bilgi ver ozaman
Cevap sahibi+1 yılçocuğun hakkında hiç mi bir bilgin yok
Soran+1 yılveremem
Cevap sahibi+1 yılsenbilirsin
Soran+1 yılbir kere kıza sinemada cıkma teklif etmişssin bu da dogruysa ben değilim :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Otw2m4fn65g
benden sana gelsin arkadaşım bu şarkı
Soran+1 yıldüşündüm de artık beklemiyorum oldu çok ben döndükten sonraki 1 ay içinde bana dönseydi daha mutlu olurdum şimdi daha az mutluyum gelse yine az mutlu olacağım artık cok geç yani
Cevap sahibi+1 yılsana bir şiir okuyacam tam senlik..
ne hasta beklerdi sabahı..
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan bir günahı
seniii beklediğim kadar!!! bir zamanlar onu beklerdim sonra soğudum ondan şairini son sözleri aklıma geldi retttetttiğimde hatırılıyordum hayatımı yaşamaya baktım.
Geçti istemem gelmeni
yokluğunda buldum seni
bırak vehmimde gölgeni
gelmen artık neye yarar!!!
ben birşeyden soğudktan sonra birdaha imkanı yok geri dönmemin hep böyleydim hep böyle kalacağım arkadaşım
Soran+1 yılbende sogudum diyorum sabah oluyor yine düşünüyorum o ne olacak :)
Cevap sahibi+1 yılben düşünmüyorum artık çok oldu bırakalı şimdi delice hayatı yaşamak istiyorum baraşütle yüksek tepelerden atlamak gibi motorbisikletle yüksekte denizlere meydan okur gibi hayat yaşamak artık aşka 3 yıldır kapılarımı kappatıım
Soran+1 yılneden 3 yıl? daha önce sevgiliniz oldu mu?
Cevap sahibi+1 yıloldu şimdi kimseyi ne kabul nede başka birşey istemiyorum insan yıpranıyor empatiler sıfır olduğunda artık hayatıma bakmak istiyorum
Soran+1 yılbenim hoşlandıgım cocugun sevgilisi olmamıstı ya da bana yalan söyledi bilemiyorum :(
Soran+1 yılŞu an calısıyor musunuz?
Soran+1 yılama neden 3 yıl?
Cevap sahibi+1 yılinsanları bilemeyiz. hayat bazen sıkıldığın anda herşeyi insan bir tarafa bakıp artık bir çılgınlık yapıp hayatına bakması lazım insan iyiyken kötü yapan şeylerden sonra eskisi gibi söz dinletemesin ona çünkü artık eskisi gibi olmuuyor çünkü insan değişiyor etrafımdakiler herkes çok değiştiğimi söyler aşırı şimdi mutluym hayatıma kimseyeyi almayada niyetim yok dediğim gibi empatiler öldükten sonra bende değiştim arkadaşım hayat bu ne olacağı hiç bilinmiyor
Cevap sahibi+1 yılçalışıyorum evet okulda okuyorum üniversite.
Soran+1 yılistanbul'da hangi yakada oturuyorosunuz?
Cevap sahibi+1 yılavrupa
Soran+1 yılüniversiteyi uzattınız o zaman?
Cevap sahibi+1 yılhayır. 2nci üniv. okuyorum
Soran+1 yıloff ya hem avupa yakası hem sağlıkcı aradığımı bulamadım suanda üzgünüm ya:(
Cevap sahibi+1 yılüzülmeye değmez arkadaşım aradığın ben değilim bilgin olsun.
Soran+1 yılnerden biliyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum arkadaşım ben değilim aradığın söyleyim beni tanısan çok şaşırsın çok deli doluymdur.. insan bukadar deli dolu olmaz derler bana insan sevdiği kızın ailesyle gidip hemen tanışmaz ya da kızı ailesinin evinde kalmaz aradığın ben değilm kusra bakma arkadaşım
Soran+1 yılkim kimin ailesiyle tanısmıs anlamadım ama seninle konusmak bir umuttu teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılkızın ailesiyle kimin olacak başka
En İyi Cevaplar
Çoğu ilk seferde kabul etmediginden ama reddederkende bidaha gel bakarız tavrı yaptıgından ikinciyi denemişliğimiz oluyo. İlişki basladıktan sonra kızın eski havaları kalmıyo gel diyosun geliyo git diyosun gidiyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%90 bence kaçan kovalanır
16 Yorumla- +1 yıl
sonra ne oluyor pekii ben bu olayda hep hüsrana uğrar diye biliyorum hani bir söz vardır yanlış zamanda doğru insan, doğru zamanda yanlış insan derler ya.. aynı insan bu olayı yaşar olur böyle işte
Cevap sahibi+1 yıl@BlackBoy16 hiç kusura bakmayın erkeklere burnunuzu sürten yaraniyor size hiç zorluk sıkıntı çıkarmayan kendinden önce sizi düşünen bir kız hakkında ne diyorsunuz ben cevap vereyim bu salak zaten cepte kovsam da gitmez ben peşinden koşacağım birilerinin peşine düşeyim diyorsunuz
- +1 yıl
yok alakası bile yok ret etmişsin neden geri döndün mal mı yani bunuda ona bellirtiyorsun daha acık acık anlamayacak ne var başkası olduğunu söylüyorsun ne yani bir ömür gelmeyen icin mi ölelim kusra bakmada kimse kimseyi bir ömür beklemez bekleyemezde
- +1 yıl
ha bunuda unutma hiç öyle bir egomda olmadı sevmeye gittiğimiz zaman kapısından reddediliyorsak kusra bakma birdaha o kapı ne açılır nede çalınır..
Cevap sahibi+1 yıl@BlackBoy16 ben bir ömür bekler demedim zaten nerden çıkarıyorsunuz ben çok ayrı bir şey söylüyorum tekrar okursanız algilayabilirsiniz
- +1 yıl
nedemek istediğini anlıyorum arkadaşım fakat yapabilcek birşeyde yok.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekler de kalp tasir.. tekrar tekrar reddedilme acisi reva mi? Arsiz istenmeyen adam durumuna dusmeyi onur meselesi yapma durumu da var
00 Yorumla
+1 yılDönmem. Yani sıra bende değil en azından o riske girmem. Tamam çocuğumun annesi olacak ileride ama yani bilmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini reddetmiş ve döner mi diye soruyor. Dönmesini isteyecektin niye reddediyordun o zaman?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok onu sormuyorum onu cok sordum
+1 yılasla dönmem ve o kişiyi hemen defterimden siler atarım. sonuçda erkeklik gururu denilen bir olay var.
10 YorumlaDöner bakma sen dönmez etmez diyenlere biraz koymuştur ama en azından intikam almaya gelir :)
10 Yorumla
+1 yılreddedildiysem daha geri dönmem ki sildim gitti dusunmem yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir iki kere reddedilmişimdir en fazla.. zaten çok küçükken olmuş şeyler.. reddedildim mi dönmem ya. işim olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkız bikere reddetmiş neden devam edimki. Devam etsem daha kötü sözler söyler diye devam etmem.
00 Yorumla
+1 yılArada çok kavga olmuşsa ve çok soğumuşsa erkek dönmeyebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılOnur gurur meselesi ben dönmem dönememde
00 Yorumla Dönmem, başka aşklara yelken açarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen donmem
14 Yorumla
Soran+1 yılaşık olsam da diyorsun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılbir kere daha düşün
- +1 yıl
Dusundum yine donmem diyorum
+1 yılhayatımda reddedilmedim bilmiyorum özür
00 Yorumla
+1 yılHoşlansam bile dönmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönen var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç diyebilirzi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıfırdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde yok
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi