Eşim ruh hastası sanırım?

Baştan söylüyorum salak salak yorumlar yazacaklar okumasin! Ciddi ciddi büyük bir sorunum var, lütfen sizde saçma şeyler yazmayın. Ailemin zoru ile zengin bir iş adamıyla anlaşmalı olarak evlendirildim.10 yıllık bir süreç var, bu zaman diliminde taraflardan biri ayrılma kararı alırsa karşı tarafa 1 milyon lira ödemesi gerek. Ben 23 yaşındayım o 35. Gram sevmiyorum kendisini. Adam bildiğin ruh hastası çıktı.. Gece kendi kendine muhabbet ediyor, abuk subuk hediyeler falan alıyor kabul etmeyince yatak odasının kapısını kapatıp eşyaları deviriyor, bağırıyor. Çok güzelsin, kimse görmesin seni diyip dolaba kilitliyor. Bir dk rahat nefes alamıyorum, her yerde psikopat adamları var. Dışarı çıkmama kesinlikle izin vermiyor. Bazen odada gizlice izliyorum iki tane kahveyi içiyor karşısında biri varmış gibi konuşuyor, gülüyor. Bazen gece kalkıyorum, uyumuyor, bana bakıyor oluyor. Duş alırken garip garip sesler çıkarıyor. Evden dışarı çıkmıyor çıktığı zaman gelir gelmez kendisini banyoya kilitliyor akşama kadar çıkmıyor resmen. Bana yanaşmaya çalışıyor kabul etmeyince gülümseyip peki diyor gidiyor sonra odaya kendisini kilitliyor eşyaları dağıtıyor sonra hiçbirşey yokmuş gibi çıkıyor gelsene canım ne o cin görmüş gibi bakıyorsun deli misin nesin diyor gülüyor ama bana hic bir şekilde zarar vermiyor. Normal hayatında nasıl hic bilmiyorum. Çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum onun yüzünden birşey yapacak falan diye şu an olduğu gibi. Davranışları hic normal değil ruh hastasi bildiğiniz. Onun yüzünden dış dünyayla iletişimim kesildi, sadece teknolojik aletlerden ne oluyor ne bitiyor öğrenebiliyorum. Evde ki yardımcılar da olmasa kimseyle konuşamayacagım. Sanki biri ona emir veriyormuş gibi bana emir verme pis lanet diyor evi darmadağin ediyor halbu ki kimse konuşmuyor. Paranoid şizofreni olduğunu düşünüyorum. Bunu ona demeye calistim bir kere delirdi beni oldurucek diye korktum ama zarar vermedi. Ne yapacağim ben bu adamla? Hayatim zindan oldu her gün ağlıyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemin umrunda bile değilim yardim edecek kimsem yok! Siz bari yardim edin ne olur bir fikir verin bana
Eşim ruh hastası sanırım?