Daha önce diş teli olan biriyle öpüştünüz mü ?
Evet ise ne gibi zorluklar yaşadınız?
Evet ise ne gibi zorluklar yaşadınız?
teller dişin üstündeyse problem olmaz tabi eğer gülümseyerek falan öpüşmüyorsan. işini garantiye almak istersen dudaklarını biraz daha öne it. ben de tel taktıktan sonra ilk 5 ay öpüşmemiştim korkudan ama sonra sarhoşken birden öpüştüm bir çocukla ve hiç sorun olmadı. ama teller dişin altına takılıysa batar valla heralde.
Öpüşürken dil dile değer benim bildiğim dişlere değil.
bunu gizli yazmayı tercih ediyorum :..
lise yıllarımda internetten(icq vardı :) tanıstıgım bir kız vardı . dis telleri vardı. öpüsmek bi sıkıntı yaratmamıstı ama blowjob kısmısı çok enterasandı hiç unutmam sürekli arka tarafta benim ufaklıga batan bir yer varı. hoşuma da gitmişti hani. değişik bir uyarıcıyıddı :P
Benim sevgilimde vardı ve bir kere öptüm dilim tele deyiyodu ama seviyosan rahatsız olunabilcek bir durum değil.
Cevap
2Cevap
ya arkadaşım bu tarz sorular sormasaydın keşke bazı insanları incitiyorsun farkında olmadan zaten sitede yeterince kendine güvenmeyen çok arkadaşımız var bu tür basit şeyleri büyütmemek lazım bence sonuçta tel kimsede sonsuza dek kalmıyor.
:)) Bence biraz sert cevap :)Sadece sormus bir zorlugu var mı diye:)
Diş teli taktım fakat öpüşmedim.Bir arkadaşımdan duymuştum,erkekte varmış ve kızın dudağı yırtılmış galiba :S Bir diğer kız arkadaşım takıyordu o hiçbir problem çıkmadığını söylemişti.
Diş tellerim var ve gayet rahat zorluk olmuyor, erkek arkadaşımda tellerin hiç değmediğini normal olduğunu söylüyor.
zorluk cıkrtıyr malsef :S hc sorma bn cok korkardım kucukkn karsımdakıne zarar verıcem dıye o yuzden hep gerı cekılrdim :D
Bende tel var üst dişimde ve yeni takmıştım ilk gündü. Ona rağmen bi şey olmadı tabi insan gibi olursa bi şey olmuyo ona da bana da bi şey olmadı o mutlu ben mutlu
öpüşmedim ama bnde merak ettım sımdı :)
batar be olmz kı :)
Öpüşmedim. Ama zordur herhalde dil tele takılır falan.
benim sevgilim erkekti onda vardı öpüşürken dudaklarım tellerin içine giriyordu acıtmıyordu ama hissediyordum
Sıkıntı yaratacağı kesin .
dudağın yırtılabilir valla hiiihiiihiiiii
teller sende kalabilir dikkat et
o tipsizi öpeceğine beni öp
bence zorluk cikarmaz seviyosan ne anlami varki
zor olabilir dikkatli ol çozuğumm
midem midem midem
Batmaz mı o ya.
Hiç diş telim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar