Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Yuh! Şu yazdıklarından sonra "Kendim de emin değilim ki duygularımdan." diyebildiğine göre sorun sende.
Kocanı sevmediğin belli. Adamdan bu kadar rahatsız oluyorsan boşan o zaman, zaten o da böyle bir kadınla ömür geçirecek kadar salak değilse ayrılır senden.
Ya da aldatmayı tercih eder. Ne de olsa umrunda değil.
Kafaya bak ya.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet bende de durum aynı. Ama bizim bir bebeğimiz var o nedenle ona gıcık olmamak zorundayım. Yoksa bu kendime zulüm olur.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa yalniz değilmişim ne güzel. Çok şükür bizim çocuğumuz yok
- +1 yıl
Evet bak bu konuda şanslısın. Bir süre dene evliliğini olmuyorsa kendini yıpratm fazla. Cocuk da yokken ayrılın.
- +1 yıl
@sxxxmen özelimi açmayı tercih etmiyorum teşekkürler.
+1 yılNe demek sevmiyorum seveceksin... Demek ki bir şeyleri en başında yanlış yapmışsın. Şu an sadece mutsuz değilsin eşinde mutsuz. Seninde hataların vardır biraz mantıklı biriysen bunu zaten biliyorsundur. Peki o sana hiç hatalarından bahsediyor mu? Bir kere yanlış yaptın şimdi ikinci yanlışa hazırlık yapıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYo o mutsuz değil aksine çok mutlu, ben mutsuzum. Benim ona karsi bir hatam yok ki, olsa söyler zaten.
Soran+1 yılHem neden öyle bir zorluluk mu var
Soran+1 yılZorunluluk*
- +1 yıl
Ne demek şakir repliğiydi... Yoksa zorunluluk yok fakat evlenmişsin nebileyim şiddet görürsün aldatılırsın vs. evliliğinde benliğine saygı duyulmayan birçok şey oluyordur anlarım ama kimse seni zorla evlenemez. Bu kişi bir ya da birkaç sebepten tercih ettin ve evlendin. Bugünse orası şöyle burası böyle demek yanlış. Öncelikle haline şükretmelisin. Diğer taraftan bu bakış açını değiştirmezsen mutluluğu hiçbir zaman tam manasıyla yakalayamayacaksın. Ve o halinden gayet memnun olamaz. Uygun zaman olunca sor ona sana bir soru soracağım ama düşünmeden cevap verme şu an evliliğimizden memnun musun de bu soruyla birlikte sıkıntılarınıda dile getirmelisin. Mutsuz olduğunu ve bu durumu düzeltip mutlu bir aile olmak istediğini söyle. Aksi halde bu gidişle ya aile olamayacaksınız ya da mutsuz bir aile olacaksınız daha sonrasında çoğulunuzda bundan hakkına düşen haksızlığı fazlasıyla alacak..
+1 yılEvet erkeğin cıvığı çekilmiyor. Olgunluk yakışıyor.
Neden gıcık oluyorsun biliyor musun (bence). Çünkü gözünden düşmüş saygın kalmamış sanırım ona. O kendi yapmış bunu sana hal hareket ve tavırlarıyla. Insan sevmediğini de isteyemiyor137 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru
- +1 yıl
Aynı şeyi geçen sene bende yaşadım.
Seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden.
Aşk hikaye evet. Önemli olan saygı sevgi değer vermek ve görmek. Yanlış seçimler yapmışız.
Soran+1 yılYani, öyle seni seviyorum demekle olmuyor isler.. Sadakat, ilgi, karsilikli saygi çok önemli. Bunlar olmayinca istersen mecnun ol istersen kerem..
- +1 yıl
Evet kesinlikle haklısın.
Laflar olmuyor. Hareketler ve bir çok şey.
Saygıyı insan kendi kazanır ve kaybeder.
Saygıyı hakedemedi demekki.
8 aylık evlilik sanırım. Bazen hayat bu şekilde davranıyor insana. Ben dayandım bir yere kadar. Ama bir yere kadar işte. - +1 yıl
tesekkur ederim. duzeldi mi isler.
- +1 yıl
Seninle aynı duygular içindeyim ayrilamiyorum bazen kabulleniyorum bazen kendim oluyorum kızıyorum tiksiniyorum kimse anlamıyor anlatamıyorum boşanmaya cesaret edemiyorum onunla konuşamıyorum beni başka si olmama zorluyor ve başardida hiç bişey den zevk almiyorum itemiyorum onuda sanırım hak ettim diyorum bilmiyorum nasıl olucak hayırlısı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
belli ki sevmiyorsun artık. ama itiraf edemediğinden dolayı emin değilim diyorsun. evlenmeden önce sanırım böyle değildi. evlendikten sonra değişen bir erkek tipiyle daha mı karşı karşıyayız?
62 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏 duygularıma tercüman oldun
- +1 yıl
teşekkür ederim alkış için. bu tür durumlarda kadınlar ikiye ayrılır. kimi boşanmayı göze alamaz. arada aileler vs var. kadının suçlanması ihtimali var, çünkü kocasının yaptığını kadından başka bilen yoktur. kadının hep alttan alması gereklidir vs.
diğer kadın ise kimseyi umursamaz, ailesini göze alır. sana naçizane tavsiyem yavaştan inceden belli etmeden mevzuyu annene açmandır.
Sanırım hayatının hatasını yaptığını düşünüyorsun, haklı da olabilirsin.
İşte herşey kültür, yakışıklılık, kariyer ile bitmiyor.
Mühim olan karakter, karakter uyumu çok önemli, zira anlaşabildiğin bir işsiz, anlaşamadığın bir doktordan daha iyi gelir sana.62 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
Mevlamdan belanı arıyorsun. ''yakışıklı, bakımlı, kültürlü, kariyer sahibi'' erkek bulamayan kadınlar dert yanarken sen çocukça davranışlarından şikayet ediyorsun, yazık. Senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın varken senin kafaya takıp kendini soğuttuğun şeye bak.
Durumu insan gibi anlat ve ayrıl. Ona gerçekten layık biri değilsin.00 YorumlaAnladığım kadarıyla görücü usulü ile değil kendin isteyerek ve severek evlenmişsin ilk olarak eşin seni bir konuda çok kırmış farkında veya değil ama senin canını çok acıtmış yaptığı her hareket senin ona olan sevgin artık yavas yavas nefrete kine dönüşmüş
52 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Severek evlendik, pişman oldum.
- +1 yıl
Aşk sevmek ve hoşlanma duyguları çok yakın olduğu kadar çok uzak duygulardır aşk sevmek ve hoşlanmaktan çok farklıdır aşk ani olan hiçbirşey dikkate alınmadan Nedensiz aşık olmaktır günümüzde aşk yoktur alışkanlık vardır sevmek ise seçimdir yaptıklarından dolayı seversin hoşlantı ise fiziksel ve ruhsal olarak hoşuna giderlerdir.
Senin seçimin sevmek ve ya hoşlantı
Çözümün ise eşinle konuşmalısın kırmadan kırıldığı üzüldüğünü sevmediğin şeyleri anlatmalısın aldatma veya nefret beslemen uygun olmaz yas dediğin gibi önemli değil olgunluk önemli 👍 Başka derdin sıkıntın olursa yardım etmeye çalışırım
Sogumussun baya belki güzel birşeyler olsa yine isinirsin
Belki de biraz romantiklige ihtiyacınız vardır
Sen onu severek evlendin kusurlariyla kabul etmeye çalış begenmedigin yönlerini kibarca şöyle düzeltmesini iste20 YorumlaO kadar sevdim ki onu hiç aşık olmamış gibi aşık oldum ama bana yapmadığını bırakmadı şimdi bana yakın olmaya calisiyor nedense ama ben hiç istemiyorum yemek yemesi bile sinir ediyor her hareketi batıyor sinirim tepeme çıkıyor en ufak harekette şimdi sabahlara kadar ağladığım geceleri düşünüyorum nasıl ağlamışım bu adam için
10 Yorumla
+1 yılgözünde kara olmuş yemek yerken bile ondan tksinir hale geliyorsunuz.. çok acı bir durum kuvvetle muhtemel siz onunla ölmeyeceksiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum farkındayım
- +1 yıl
aşk denilen şey karşındakinin gerçek yüzünü görene kadar ki bişey.. düzelmesi için biraz daha uğraşın ama mahalle baskısı yoksa ömrünüzüde heba etmeyin onunkinide, birde çocuk olursa daha zor olacak
Soran+1 yılHaklısın onun yüzünden işime de ara vermek zorunda kaldım avukatım normalde kendi ayaklarım üzerinde durabilirim bosanmamak için bir sebebim yok
Soran+1 yılHarbi ne bekliyorsam ya böyle omur mu geçer kimse boşanmak için evlenmez ama olmayinca olmuyor demek ki zorlamamak lazım
- +1 yıl
tabiki yapıcı olmaktan yanayım ilişkilerde ama sizin terminolojide de geçer yar emsal bir olayın vukuu bulması sonucu emsal karar verildi tarafımdan... giderek bu antipati şiddete yol açacak
Soran+1 yılEvet öyle
- 00 Yorumla
+1 yılO adam sana şaka yapiyosa cocukluk yapiyosa gercekten seni seviyo demekyir kiymetini bil. Ya biri büyü yapmiş cidden ya da hic aşık olmamışsın ona ama ben guzelce konus ve onu duzeltmeye bak derim onun gibisini bulamazsin bu devirde
10 YorumlaCunku artk sevmiyorsn yani kendini senden sogutmus yaptigicocukca davranislardan oturu cunku kadin olgun erkek sever yerine gire hateket edeni bnde goruyorm cevremde var yani adam 30 yasinda 15 yasinda gibi sahii bu evli cocugu mu var diyorm
14 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍👍
Soran+1 yılŞimdi ki aklım olsa yemin ederim 40 yasında ki biriyle bile evlenirdim en azından karakteri oturmuş olur
Bu bir ömür nasıl geçecek? yasin bencede erken daha ilerki yaşlarda kendinden sevginden emin olduğun zaman evlenecektin?
00 Yorumla
+1 yılAceba kendin itici ve gıcık karakterde bir insan olup o sana katlanıyor olabilir mi? bence bir empati yap ve egonu bir köşede bırak.
10 Yorumla
+1 yılEvlilikten korktum.
Sevsem hareketleri bu kadar batmaz sanırım.
:(09 Yorumla- +1 yıl
@sxxxmen
Vicdansız. - +1 yıl
@sxxxmen severek mi evlendiniz?
- +1 yıl
@sxxxmen demek ki gerçekten sevmemişsiniz.
Gerçi sevseniz de sevmeseniz de adamlık olsa bir kaşık su da boğmak filan kelimeleri klavyenizden dökülmez.
Soran+1 yıl@sxxxmen Allah be yalnız değilmişim vallahi iki oldu bu ne güzel
Sevmeye çalış baktn olmuyor boşan umarm çocuk yokdr bende sevmiyrm kendi eliyle kendinden soğuttu beni çocuklrm o lmasa çoktan boşanmştm
15 Yorumlasen ağır başlı birini istiyormuşun anlaşılan ama aşk neticesinde tam zıttı karekterle evlenmişin ve birazda takıntılısın galiba bence bu durumu fazla düşünme yoksa boşanmaya kadar gider bu mesele
00 YorumlaBence ya ona karsi duydugunuz negativ duygulardan kurtulmali ya da kendisinden:-)) erkek adam biraz agir basli olur olgun olur hal ve hareketleriyle bir topluma dahi girdigi zaman saygi duyulmali bence... Benim erkeklik felsefemde bu var
00 YorumlaSebep ne? Önce bir sebepleri araştır hemen öyle vazgeçmek var mı?
00 Yorumla
+1 yılSen olayı çok ciddiye mi alıyorsun acaba. Bence birde sende koyver gitsin rahat takıl birde öyle deneyin
02 Yorumla- +1 yıl
@sxxxmen tamam
+1 yılKişiliğini sevmemiş vede bir koca olarak görmüyorsun. Duygusal yapısıda sana ters vede sinir bozucu geliyor. Bu duruma ise tahamülsüz ve sevgisizlik diyorlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 12,7b cevap paylaştı. böyle bır ornegım daha var , zamanında bılıncsızce evlılıge adım atmaların sonuçları bunlar
artık sevmedıgınden emın olabılırsın. yalnız doğruları yanlışları aır ondan sonra ne yapacağına karar ver10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar aklınız kapalı çarşıda gezmeye mi çıkmıştı?
00 Yorumla
+1 yılsinir olduğun birşeyler yapmıştır sende ona söylememişsindir içinde kalmıştır bu da insanda gıcık yapıyor. Bana öyle oluyor yani genellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalelacele evliliğin sonuçları belki bilmiyorum... mesela ben soğuduğum bir insana mümkünatı yok tekrar aynı şeyleri hissedemem umarım sen farklısındır ve içindeki sönmüş ateş tekrar alevlenir... boşanma işini en son düşün (baktın yolu yok)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin keyfin yok diye yapıyordur belki. Sende gıcık olduğun için devam ediyordur. Gıcık olduğunu belli etme düzelir
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsun hemde coooook sadece kendini kandiyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorummm
- +1 yıl
Seviyorsun
evet anlaşılan artık içinde bazı şeyler bitmiş ve eziyet haline gelmiş gensin ömrün uzun olsun mutluluk en doğal hakkın o güzel kalbinin sesi seni doğru yola götürecektir emin ol ve kalbini dinle mutluluklar hep seninle olur inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yeni evliyim malesef aynı eve girince bu problem oluyor canim bir psikiyatr destek al bn öyle yapicam yoksa evlilik yürümez
01 YorumlaNasıl olabiliyor bu böyle? Sen resmen nefret ediyorsun? Neyden kaynaklandı?
00 YorumlaEsin ile konuş derim sorunlarını anlat düzelmiyorsa çocuğun da yokmuş fazla uzatmadan birbirinize zarar vermeden ayrılın..
02 Yorumla
Soran+1 yılbir sorun yok ki öyle fazla sadece gicik oluyorum itici geliyor bana
Uygun dille uyarman lazım bir de böyle kariyerli adamların cıvıklığını anlayamıyorum.
00 YorumlaHadi yaa ama üzücü bir durum meden evlenmeden önce böyle biri olduğunu bilmiyor muydun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenmeden önce hic boyle değildi
Soran+1 yılAyrılmayı ama acele de karar vermek istemiyorum
+1 yılhım durumlar vahim yani
yontunmmış odun misali
yatak mevzu istiyor diyorsun ama
sen o yataktan boşmu kalktın hep
seni yatakta rahatlatamıyor mu boşalıp rahatlayamıyormuusn ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletrafında ya da konustugun birileri var mı keşke eşimde böyle olsa dediğin gibi gibi?
00 Yorumla
+1 yılbir an önce boşan. bu yazdıklarını adam okusa bu akşam koyar kapının önüne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer şeyleri bende yaşıyorum, karşımda olgun, anlayışlı bir kadın istiyorum. Aldatsa umursamıycam artık
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 oldu 😊 yalniz değilim ne güzel
+1 yılAceleyle yapılmış bir evlilğin mi var, nasıl oldu bu kadar gıcık oldun adama?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen tiksinmissin adamdan. O evliligin yurumesine imkan yok artik.
00 Yorumla
+1 yılİşte tipe aldanıp giderseniz sonunuzun olacağı bu müdire ;)
00 Yorumla
+1 yılAsik degilsin ayrilin cocuk felan yapmadam, hem cocuga hem sana hem de adama yazik
00 YorumlaBüyü falan olmuş olabilir bir baktırın güvenilir birine
07 Yorumla
Soran+1 yılNe büyüsü ya boş işler onlar hep. Hem kim niye yaptırmak istesin ki öyle deli gibi aşık mutlu bir çift falan değiliz. Sadece onun sevgisiyle ilerliyor bu evlilik.
Soran+1 yıl@sxxxmen yok be sadece eşime ilgi duymuyorum o kadar
gel senle bunu konuşalım. takip et derdin neymiş ortakoliö
00 Yorumla
+1 yılYaaa sen manyaksin yaa gerçekten ayni şeyler oluyor genelde
00 Yorumla
+1 yılSana rahatlık batmış bence. Adamın hayatını daha fazla zehir etmeden çık git...
01 Yorumla
Soran+1 yılBana mı batmis ona mi acaba. Bilmediğin konular hakkında konuşma AnaKuzusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken yaşta evliliğin sonuçları. bu devirde 30 - 35 den önce evlenmek hata
00 YorumlaBende gıcık olmaya basladim
00 Yorumla
+1 yılBoşanın bebek olmadan
00 Yorumla
+1 yılSen yakında bu adamı boşarsin 😅
10 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun yanlış bir şey yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmayim ya.. bir omur boyle mi gecicek.
- +1 yıl
bende yaşadım yaşıyorum ama yapacak bir şey yok ya boşanacaksın ya da kaderine boyun eğeceksin
eeee napalım yani ne diyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılömür geçmez öyle çocuk da yok ayırılın
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce sevdığını zannetmışsın sanırım.
00 Yorumla
+1 yılgonlundeki adami daha cokmu begeniyosun
00 YorumlaYapma bence yazık olur size
00 YorumlaEş değiştir swinger 😂😂
00 YorumlaLan niye evlendin o zaman hahaha :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Kop gel günahlarından.
00 Yorumla
1 yılGit aldat kadin milleti deilmi
00 Yorumla
+1 yılalısırsın zamanla
01 YorumlaCockold time!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafada bitirmişsin reelde de bitir
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri