Haksızlık değil mi sizce de kızlar?
Böyle bir adam hayal ediyorsun;

Sana bu teklif ediyor;

Böyle bir adam hayal ediyorsun;

Sana bu teklif ediyor;

Bras Pitt bana nedense hiçbir zaman yakışıklı gelmedi. Alttaki erkek gibi Türk erkeği de görmedim. Türk olmadığın nasıl da belli hemen karalama kampanyası yap. Türk olup Brad Pitt ten çok daha yakışıklı olan erkeklerimiz var. Yabancı olup aşağıdaki adamdan bile daha itici olan erkekler de var. Böyle genellemeler çok sinirimi bozuyor.
İlk öncelikle aşağıdaki tipleme Türk erkeği tiplemesi değil. Hatta buna benzeyen bir amca bile görmedim diyebilirim. İkinci olarak Brad Pitt'i yakışıklı bulmuyorum.
Bunları ortaokulda öğretmen tahtaya kaldırınca burnundaki sümüğün baloncuk oluşturduğu kızların söylemeside ayrı bir ironi elbette :)
Bu kezbana benim gibi Brad Pitt den bile yakışıklı Türk erkekleri bakmıyor o yüzden gıcık oluyor.
Adriana lima hayali ile büyüyen kezban ile evlenene ne söylemeli :) www.google.com.tr/search
Cevap
60Cevap
Ya bakma Brad Pitt hayaliyleydik ama kimse yurt dışınada çıkamadı.
Angelinayla uğraşcaz birde. Kadın parasıylamı çocuklarıylamı döver bizi bilmiyom.
Türk erkeklerine kaldık bizde.
Türk erkeğine kaldık diyorsun da sen benim yanımdan geçemezsin ya iyi misin la sen milyonlarca Türk erkeği arasında ne yakışıklı adamlar var onlar size bakıyor sanki de siz, onlar size dünden razıymş gibi kaldık diyonuz burada
:) birincisi bunu diyebilmek için seninde angelina olman lazım ikincisi Türk erkeklerinin tamamı da kötü değildir emin ol içlerinden çok düzgün insanlar da var
Su turkleri kucumsemekten vazgecin artik. Hic bir zaman yabanci biriyle dusunmedim kendimi. Turk dogdum turk severim.
Ahahahahah ne güzel hazine arıyo kara kaşlı kara gözlüm gurban olduğum.
Türk erkeklerine haksızlığın alasını yapmışsın ama şimdi, olmamış bu.
Çok yakışıklı Türk erkekleri de var yani.
Bunu söyleyen: www.google.com.tr/search
Her erkek öyle değil ayrıca her kızda manken gibi değil
bu adamda biraz karizmada olsa içim yanmayacak sırf marka olmuş :D
Hic aman aman bir erkek hayal etmedim. Hayalkirikligi olmayacak gibi 😂
yok siz genelde kel ve göbekli öküzlerle takılıyonuz belanızı arar gibi
Brad Pitt de okadar yakişikli değil bence. Ama diğeri tam kiro :D
sen öyle bir tiple birlikteysen seninde pek bir b*ka benzediğin söylenemez ozaman
sonra teklif edenle evlenip bir ömür boyu onun altında kalıyorsun hayaller hayatlar kardeş =D
Brad Pitt'i hiç beğenmiyorum
Türk erkeklerinin nesi varmış ki
Aralarından yakışıklı olanları görüp elde edemeyince hıncını böyle alay ederek almak istiyor.
Bizler de gavur hatunu istiyoruz ama siz denk geliyorsunuz
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.
Hem sanki brad osurup sıçmıyor burnundan çıkan tatağı kanepenin arkasına sürmüyormu sanıyorsun.
o zaman git ona ver kendini yavrum bratin pipiside standart pipiymiş yani 18 cm değil sen nasıl tipsin peki onu bir görsek
Yakışıklı meraģım yok hayalini kurduğum aktörde yok.
Hayalleri paris yapmayın bukadar gerceģi herzamn acıdırr...
hayaller Paris hayatlar Diyarbakır gibi birşey olsa gerek :D
ee bizde angelina jolie gibi bişeyin hayalini kurup, dilber ay gibi kızlara kalıyoruz. bizim günahımız ne?
Hic oyle bir hayalim olmadi. Hic oyle birinden teklif almadim
Güzel değilsin demek ki.
Sen bir avrupa turuna çık gel sonra göreceğim seni :)
Rusya yaşamak varken ha en azından yazın Antalya Rusya'ya dönüyor bizde karşı cinsten insan götüyoruz
Bizde paris hilton , emma watson , rihanna hayali kurduk , kezban çıktınız napalım? kollarınızdaki kılları alın bari
Tipim brad pit corç kuluni kırması benim gibileri elinizden kaçırıyorsunuz gızlaaar 😃
Fazla abartı. Öyle erkelerle çıkıyorsan sorun sende
turk halki abartmakda ustadir baska hicbir irkda bukadari yok mk
ee ne yaparsın hayaller hayatlar. angelina jolie ve kızlarımız. :D gerçi bizim kızlar hepsi hem seksi hem de güzel ama
Bizde Miranda hayalleriyle büyüyoruz ama mecburen sizin kokmuş götünüzüü sikiyoruzz bize de hak verin
Şimdi bunun kız versiyonunu yapardım ama senin kadar saygısız değilim.
Türkleri temsil edicek fotorafmı bulamadın bu ne mk keko 😂
:D :D sanki siz bizim hayallerimizi süsleyen kadın oldunuz :D
Görende tiplerini Angelina Jolie kadar güzel sancak :D
alttakınınde gideri var hadi hadi begendinki paylaşıyon :ASDQw
Justin bieber marlyn manson metallica ne var sa dinlersin ama düğününde halay çekip , dar oldusana angaraaa ,, kesik çayır çalacak😜😜😜😜
Angelina jolie hayaliylr büyüyoruz bizde patates hayaliylr değil
Shakirayı hayal edip türk kızıyla birlikte olmak daha kötüsüdür :D
Ben Türk kızı hayaliyle büyüdüm yine sahip olamadım platonik kaldım bana ne olacak :D
Türk Erkeğini gömmüşsün çirkin değiller
bende ferrariye binmeyi hayal ediyorum:)
Miranda hayal edip poşet geçirmek gibi
Sanki kendisi Angelina Jolie hıaamına.
Sanki kendileri Andriana Lima :)
Benim gibi ultra yakışıklı Türk erkeklerine uzaktan bakmaktan öte gidemediği için sinirleniyor kezban
Herkese ederi kadar talip çıkarmış.
Turk erkegi yakisiklidid
alttaki fotoğrafta adam çok içten çıkmış bence :D
Brad aşktır 😍
benim sevgilim en yakışıklısı. Brad de kimmiş 😏
Sacma hayallerle büyüdügün icin olabilir.
hiç öyle bir insandan teklif almadım, abartı
Ben o hissi bilmiyorum 😎
Sanki sen Scarlett johansson sun mk
Benim gibi ultra yakışıklı Türk erkeklerine uzaktan bakmaktan öte gidemediği için sinirleniyor.
Brad sadece burnunu ustırmak istiyorum
Babanda Turk. Yoksa degil?
Brad Pitt ne ya bari yakışıklı birini koyaydın😒
Hem de fodul şişko bodur
Beklentiyi bu kadar yüksek tutmayın o zaman
Alttaki dayı daha güzel ve daha tatlı
Pakizenin rüyası ve gerçekler
Sanki bana Angelina Jolie
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar