Arkadaşınızın eşinize baktığını fark ederseniz ne yaparsınız?

Arkadaşınızın eşinizin kalçasına, göğsüne bakarken görseniz ne yaparsınız? Nasıl anlatsam bilmiyorum. Eşimin çok yakın bir arkadaşı var aynı zamanda benle de yakın. Sürekli dediğim gibi bakarken yakalıyorum. Ayrıca bana abuk subuk manalarda bulunuyor yerli yersiz iltifatlarına ediyor. İste mesela "Belki de etrafında ki şansları gormuyorsundur, çok güzel kızsın daha iyilerine layıksın, gözlerinin yeşili elmas gibi, ne giysen yakışıyor, o kadar masum bir yüzün var ki" falan diyor. Kız&erkek karışık arkadaşlarımızla gece yemek yemeye falan gideriz, bir yerlere çıkarız. O da gelir tabii. Sürekli gözlerimin içine bakıyor. Yenge falan da demiyor Defne'cim diye hitap ediyor. Ayrıca ben 24 yaşındayım, eşim 30, o 36. Böyle eşim bana sarılınca öpünce falan suratı bir garip oluyor. Kızlara anlattım durumu hicbirine öyle bir saygisizligi olmuyormuş, bir bana karşı böyle anlaşılan. Eşime demeye çekiniyorum ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Yakışıklı, çekici biri ama ben ona hic bir zaman o gözle bakmadim. Kendisini severim ama sadece bir dost olarak.
Arkadaşınızın eşinize baktığını fark ederseniz ne yaparsınız?