İlkokulda Kayahan diye bir çocuk vardı. Hoca bizi aynı sıraya oturtmuştu daha okulun ilk başlarında. Geçimsiz ve şımarık bir çocuktu. Sürekli birbirimize zarar verirdik. Onunla kavga etmekten atışmaktan aşırı derecede zevk alırdım. Ve çocukla aynı gün doğmuştuk. 1. Sınıftan 5. Sınıfa kadar hiç belli etmeden sevdim onu. Sonrada o okuldan gitti. Bidaha da hiç görmedim
Bana aşık olan vardı çocuğu dövmüştüm sonra okuldan gitmişti benim aşık olduğum çocuk vardı o çocuğunda sevgilisi gelir bana nasıl mutlu olduklarını anlatırdı hey gidi çocukluk hey☺
Aşık gibi değilde küçükken bir kızla konuşuyordum sürekli. Kendimi ağırdan satmaya karar verdim bir ara, çağırınca hiç bakmıyordum en sonunda bağırıp mahalleyi ayağa kaldırınca sus geldim işte dedim... Mahallenin bakkalı bile duymuştu baya utanç verici bir his ama çocukluk işte :D
Kuzenimin kuzeniydi. Uzaktan akraba işte. Çok görüşemiyorduk, uzakta yaşıyorduk. Ama ilk bıluşmamızı dün gibi hatırlıyorum. En sevdiği rengini, en büyük korkusunu. Belki 8 yaşında felandık. Kapalı alan korkusu vardı bizde hastanede 9 uncu kata kadar merdivenle çıkmıştık. Birbirimize ondan önçe sevdiğimizi söylemiştik. Sonra bana büyüyünce kiminle evlenmek istediğim mi sordu. Bilmem dedim. O da ben seninle evlenmek istiyorum demişti. Her görüştüğümüzde bana destek oluyor, beraber oynuyor, sevdiğimizi belli ediyorduk. Tabi ben çok utanıyordum o da iyiçe kızartıyordu beni.😂 Sonra işler çokta güzel gitmedi.. 10 yaşında felan bana benimle beraber olmak istermisin dedi işte çıktık felan. Ama bir gün sürmüştü😂😂😂. Benden ayrıldı, sonra öğrendim ki kuzenim ona gel onu bıral benimle beraber ol demiş. O da beni bıraktı, kuzenimle 2 ay felan çıktılar. Artık görüşürsek ben umursamazlıktan geliyorum , o beni her gördüğünde gülümsüyor. Hatta benimle evlenmek istediğini söyledi (ben 12, o 14 dü) Bende buna karar vermek için küçğk olduğumuzu söylemişti. O da ben öyle düşünmüyorum demişti. Aradan 3 yıl geçti. Böyle işte. Belki güzel bitmedi ama çoçukluğumuzu hiç unutmayacağım...
Benimki babamın arkadaşının oğluydu.(bende de ne yürek varsa :))4-5 yaşından beri birlikte olmanın bir getirisiydi herhalde. Onun ailesiyle tatile bile gitmişliğimiz var. Klasik sarışın mavi göz sevdası... Ama uzun süre joşlantım devam etti. Ortaokulda sürekli bu konularda şakalışırdık fakat ben hep içimde tutmuştum. Sonrada onların ailesiyle benim ailem tartıştı ondan sonra da sadece bir düğünde gördüm daha da görmedim ama hala yakışıklıydı :)
En İyi Cevaplar