26 yaşındayım. İstanbul'da yalnız yaşıyorum. İçki iciyorum. Su gibi geliyor. Raki çok seviyorum. Yani sira vodka, bira, sarapta iciyorum. Uzgunken, mutluyken hep iciyorum. Ama öyle ayyaş derece de değil tabii. Yinede çok iciyorum ne yapayim. Gün batımını izlerken, eski günler aklıma geldiğinde, ağlamak içimden geldiğinde.. Ne zaman üzgün olsam yanımda içkiyi buluyorum. Fakat asla sarhoş olacak derece de içmem. Zaten çok zor sarhoş olurum. Yanlis birşey biliyorum ama iciyorum, seviyorum içmeyi. İçkiden başka kötü aliskanligim yok sigara falan asla icmem. Çok mu itici sizce bir kadinin içki içmesi?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Genel itibari ile, abazan Türk toplumuna genellemeye vurursak çekicidir içki içen kadın. :D O kadar cezbedici ki ayyaşlık düzeyinde olan biri bile paylaşabilecek bir dişi bulduğundan takılır. İkincisi ise akıllısı için de gözde birkaç puan düşürülür sığınılacak liman arandığında ayık olmayan biri karşıda olacak dehşet düşünceleri ile. Bunun anlamı, nerede bir manyak var onu çeker... İçki içenden haz etmeyen biri varsa hoşlandığınız, ne kadar sık içtiğinizi söylemezsiniz ve istediğiniz miktarda, aynı süratle tüketirken ispirtoluları, size yavaş yavaş yumuşayacaktır. Bir bakarsınız o da içiyor. :D Hele rakı dedin mi, hepsi peşine takılır; abazanların yegâne zevki seks değil ya...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İtici değil, alkolü seviyorum, alkol kullanan kadına da normal bakıyorum. Ve rakı içen kadın ayrıcalıklıdır diyorum. Bir de Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği seviyorsan, aralara bir kaç farklı türküler de koyuyorsan o rakı sofrası tamdır.
https://m.youtube.com/watch?v=26_GRIxw87g
Öylesine değil, içtenlikle içmeli insan. İçinden geliyorsa her gün içmeli.22 Yorumla
Soran+1 yılO şarkılar olmadan içilir mi ☺ İçimden gelen en güzel şey içmek zaten su hayatta. İçkiyi seviyorum. O zaman sana da Tanju Okan'dan "İçkim Sigaram" şarkısını armağan ediyorum. Gecen güzel olsun..
Alkol kullanmam kullananlara saygı duyarım. Sağlıksız bişey Zaten her ay kan kaybediyoruz ne güç kalıyo ne bişey sağlığına yazık ediyosun bunun bilincine vararak soru sormuşsun :) Bence bırakmaya çalış :) İçme kızzzzz
00 Yorumla
+1 yılİçin güzelleşin anasını satim. Ben kapıda bekliyorum 😁😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
95Cevap
+1 yılBenim nacizane fikrimdir itici olmadığı.. kullanılabilir, lâkin prensip ve kontrol dahilinde olmuş olmasına dikkat etmek ve bu çizgiyi elden bırakmamak gerekiyor. ve şu ki alkole teslim olup ondan güçsüz duruma inmemek gerekiyor. prensip ve kontrol bunu otomat sağlıyor aslında. bende kullanırım, fakat prensip.. herkes ile içmem, her yerde içmem. araç kullanamayacak kadar içmem gibi şeyler. hm ama yalnız loş ışıkta gitar ve birşeyler yudumlamak :) su olup gidi veriyor duygular organların her köşesine ince bir sızı, tatlı bir acı , dumanlı puslu sessiz bir karanlıkta kimsesiz bir sokak misali
00 Yorumla
+1 yılIcki icen kadinlar daha hostur benim icin heleki hayati bilen kadinlar da öyle sevgililerim de hep böyle kisiler olmustur icki icen kadinlar incedir güzel sarkilari ezbere bilirler ama sana tavsiyem evlenince icme bir sure sonra birak neden mi dersen ileride dogacak olan cocugunun sagligini inanki etkiliyor bir hekim adayi olarak bu sana tavsiyemdir ileride olasi bir anomalide sorumlusu sen olabilirsin o yüzden dozu azalt en azından Şerefe eski aşklara Şerefe hayata
13 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimi kim söylemiş ☺
- +1 yıl
Gün gelirde evlenirsen bu hayat hep böyle gitmez sonucta potansiyeli anne adayisin
Soran+1 yılEğer ki evlenirsem bırakırım, eşim de icmiyorsa. Bagimli değilim ya 😊
+1 yılbende içki içiyorum hayır itici degildir güçlü kadındır ama içmeyi biliyorsa eger bir iki bira içip kafayı bulan kızlardan nefret ederim
16 Yorumla
Soran+1 yılRakıyı gören suyu, kadını gören yatağı arar olmuş. Ne içmesini bilen var, ne sevmesini..
- +1 yıl
kesinlikle türk milletinde içki kültürü yok içmeyi bilmiyolar bu yüzden yalnız içerim hemen her akşam viski içerim
Soran+1 yılEn doğrusu ☺Bende genelde yalnız içerim, veyatta arkadaşlarımla toplanınca iceriz. Allah'tan arkadaşlarım biliyor içmesini ☺
- +1 yıl
o zaman çok şanslısın ne diyim bak kıskandım seni
Soran+1 yılKıskançlık iyi değildir 😝
- +1 yıl
O zaman imrendim diyelim isim neydi bu arada
+1 yılKontrol ediyorsan içtiğin zamanları, daha doğrusu edebiliyorsan sıkıntı yok, hatta daha güzel oluyorsun dur muhakkak. öbür türlü kadın erkek fark etmez bir gün sıkıntı çıkarır mı endişesi yaşayabilir etrafındakiler. bundan sebep uzak durmak isteyen olabilir.
00 YorumlaEminim hayatında ağzına bir damla alkol değmemiştir. Bunlar alkol tüketen birinin cümleleri değil. Alkolün "kötülüklerin anası" olduğuna inanan kandırılmış bir zihniyetin sözleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin.:)
Bence çekici kadın. Hele ki rakı içen ve sarhoş olmayan kadın bir tanedir... Ama öyle her gün de içmesen keşke. Büyüsünü bozmasan keşke. Haftada bir, iki kez makbul.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün icmiyorum zaten. Sık sık iciyorum dedim ☺
içip g. tu başı dağıtmak var.. Kadın gibi kadın olup kendini bilip 2 kadeh icmekte..
içki içile bilir yerine göre bazen , ama dozu aşmak ağır itici.00 Yorumla
+1 yılrakı muhabbet ortamında içilir ya da sevgilinle dertleşirken içersin şarp ise güzel bir yemek eşliğinde yemeğe ilitivat olması için içersin votka clup ve popta içersinde enerjin artması için bira sıcaktan bunalırısn buz gibi bira içerisin her içkinin farklı yapıları vardır insan hayatı üzerinde
00 Yorumla
+1 yılNe demiş Hayyam
Kötüye çıkmış şarabın adı kendi hoş
Hele bir güzelle içersen o daha bir hoş
Haram mış şarap olsun bana göre hava hoş
Hem bana sorarsan haram olan herşey hoş
Yani nasıl içeceğini bildikten sonra içen kadın candır...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bana göre kesinlikle olmaması gereken birşey.
erkek olsanda aynısını derdim.
cinsiyetle alakalı değil.
ha seven var sevmeyen var.
herkes nefret etmiyor bu durumdan benim gibi :)00 Yorumla
+1 yılIcki icen biri olur yaninda. Kimine ters kimine normal. Bosver.
20 Yorumla
+1 yılBence itici değil ama kişiden kişiye değişir tabi bu. Yaşam tarzına bağlı. Karşındaki kişi dindar muhafazakar biriyse itici bulacaktır. ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben içen kadın seviyorum, özellikle rakı masasında sohbetide iyiyse ;)
harika. hangi semttesin :D?02 Yorumla
Soran+1 yılBeşiktaş 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence iticidir ve bu yüzden yalnızdır büyük ihtimalle içki yerine farklı şeyler deneyebilirsin bir anda bırakamazsın ama azaltmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapıştır gitsin, buzlu olsun, mezeli olsun, yanında karışık çerez sultanizade olsun amaaan boşver... Vur kadehi şerefine olsun :)
00 Yorumla
+1 yılEvet itici. İçki içen kadin eve gelir kocasinida döver yazİk. günah. haram o. Evin rizkini içkiye verme
00 Yorumla
+1 yılHayır, hiç itici değil. Esasında daha çekici geliyorlar, yaşanmışlıkları ve sohbetleri bakımından. Bu tarz durumları kafanıza takmanıza gerek yok.
00 YorumlaAğız tadında içilirse, o kadın hiçte itici olmaz. Ama rakı biraz, iticiliğe kaçıyor bence. Kadına şarap, bira, vodka ve biraz da viski yakışır.
00 Yorumla
+1 yılİçki içen kadının çekiciliği kadar güzel birşey yoktur ! Rakıyı sevmen başlı başına olay tanımak isterdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSahi mi? 😊
- +1 yıl
gerçektennnn :)
İçmesini biliyorsan bence sorun yoktur. Yine de bana kalırsa içme derim ama :)
00 Yorumla
+1 yılNe demişler erkek bıyık bırakmali kadın rakı sevmeli ruh bu güzel olmalı;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılİnancınla alakalı bir durum yarın bir gün evlendin çocuğun oldu nasıl bakacaksın ona bağımlı bir annesi olacak
00 Yorumla
+1 yılBosver takma bir duble de bana dolduruver de birlikte icelim :)
00 Yorumla
+1 yılFazla icmen itici arada sirada olur neysede her aninda olmasi kötü parfum kullanmazsin surekli alkol kokarsin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa yalnizken ya da arkadaş ortamında içerim. Benimle beraber arkadaşlarımda içer. Ayrıca hic kokmadım, kokan birinide görmedim.
- +1 yıl
Ustune dök bakiyim bir nasil kokuyo agzinda dahil :D kafana gore bacim valla karaciger birakmazsin kendinde
Soran+1 yılSen icmedigin için bilmiyorsun. Valla ben kokan hic görmedim. Karaciğerde benim kkaraciğer sonuçta, fazla konuşma):
- +1 yıl
İcmesem su aptal soruna bok var gibi atlamam. Soru soruyosan her turlu goruse acik olcaksin artisligin bana sökmez salak kiz :))
Soran+1 yılSenin artisliğinin bana sökmesi için önce benimle yaşıt olman lazım küçük kız 😄 Sen içsen ne olur ki? Ateş olsan cürmün kadar yer ya karşın, tekrar söylüyorum fazla konuşma:) Sorum aptalsa niye atlıyosun? Bok gibi atlama o zaman sende 😄😄 Ben her turlu görüşe açığım ama seninkiler gibi aptal cümlelere ttahammül edemiyorum güzelim ya 😄
Soran+1 yıl*Yer yakarsın , anlamazsin sen şimdi 😂
- +1 yıl
Şu yaşa gelipte hala kucuk kizlara laf yetistirmeyi biliyosun ama iş soru sormaya gelince icki icen kadin itici midir diyosun ee sen eleştirinin neresine aciksin hadi sordun bari anonim olma allahin idiot beyinlisi yaşin kadar beyin hucren yok burda gelmis kendinden kucuk kiza laf yetistiriyo ahahhah ve sorunun cevabi iticisin evet oldumu bu cevabi bekliyordun sanirim :Dd neyse uza bana laf yetistirme damarina basmayim daha fazla yaz yaz kudur kendi kendine
cogu insan icmesini bilmez o yuzden iticidir erkeklerin cogu ben sarhos degilim diye hava atar kizlarda pislik yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir insan değilim, kendimi kontrol etmesini biliyorum.
Hadi aç bir domperignon içelim.
26 Yorumla
Soran+1 yılGeellll 😊 can evimden vurdun su an
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçki içen kadının mekanı bellidir çalışacağı yer genelevdiri ben böyle düşünüyorum ve onunla evlenen erkeğinde aksarayda karı satması daha makbuldür..
00 Yorumla
+1 yılÖlümüne Yeşilayciyim sigarada alkolda çok itici malesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir super kadindir, baska turlusu de cekilmezdi zaten.
00 Yorumla
+1 yılneden itici olsun ben de çok içerim gayet de normal
00 Yorumla
+1 yılKaraciğer gecikir belki hiç dönmez.
Öylemiydi lan bu şarkı.00 YorumlaYo fazla asiriya kacmiyosun sknti yok bence ama istesen biraka bilirsin sende birakma potanseyeli i görüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Nadir içicilerden olsan ıyıydın ayık gezmek lazım bıraz da
02 Yorumla
Soran+1 yıl'Sarhoş olmuyorum' .
Madem sarhoş olmuyorsun iç yani. Ben hemen sarhoş oluyorum ya😀
03 Yorumla- +1 yıl
Özelden bana bir yazsana ya cok hossun senin stalkerın oldum resmen
- +1 yıl
Peki :)
Bir insanın zaten alkol alması aşırı itici, sadece kadının değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAlkolden nefret ediyorum içmemen için elimden geleni yapardım :S
00 Yorumla
+1 yıliciyorsan rakıyı öve öve, kusacaksin ne varsa içinde söve söve 👊😉
00 Yorumla
+1 yılGözümde ayyaş bir profil belirdi. :) o kadar içme bence! O zaman bana itici gelmezsin misal.
00 Yorumla
+1 yılbende yalnızım, bende içiyorum ve hiç kimse bu keyfimi bozamaz. içki içen kadına gelince, ''ağzı ile içtiği sürece'' sorun yok...
00 Yorumla
+1 yılİtici değil bana göre. ama tövbekar biri olarak keşke içmesen diyorum
00 YorumlaYoo severim arkadaşlarım var kızlardan içen oturur içeriz sohbetide güzel olur 😊
01 YorumlaCok ictim hemde gercekten cook:( allah af etsin biraktim tovbe ettim inan hic bir faydasi yok icme sende
00 YorumlaSende ki göbeği felan merak ediyorum. Evlenip boşanmış gibi misin? İçme yazık gerçekten !
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo 1.72 boyundayım, 53 kiloyum boyuma gore gayet normal. Hic evlenmedimde. Bu yasima gelmişim, lütfen öğüt verme aklı başında bir kadınım. İyi bir halt olmadığını biliyorum ama sen içme dedin diye içmeyecek değilim. Şöyle şeyler yazmayın diye de özellikle açıklamıştım.. Ne gerek vardı simdi bostan yere sinirlerimi zıplatmana.
+1 yılBen içki içmem alkol kullanmam kadın erkek içen bana itici gelir ✋✋✋
00 YorumlaAdabıyla içmesi güzel azaltırsan içmeyi itici gelmez
00 Yorumlakesinlikle evet, kötü alışkanlıkları olan her bayan hanım halk arasında daima iticidir. normal olarak kimse istemez, tövbe edip bıraksanız iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılIcmeyen iticidir asil
10 Yorumla Ya hayir niye itici olsun afiyet olsun bak keyfine.
00 YorumlaÇok içiyorsan ayyaşsın demektir. En nefret ettiğim kadın tipi
00 YorumlaNe demiş Neyzen Tevfik
Ye kebabı iç şarabı vur karpuz göte
Bu gidişle yarramı gidersin cennete00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki bağımlı gibisin... Ben içmem o yüzden itici geliyor
00 YorumlaAlkol sigaradan sonra en yakın dosttur :))
12 Yorumla
Soran+1 yılBana sigaradan önce ☺ Ama oda iyi bir dost. O zaman sana Tanju Okan'dan "İçkim Sigaram" parçasını armağan ediyorum.
+1 yılumarim ileride pisman olmazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Yok olabilir neler gördü bu gözler😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum 😂
+1 yılİçki içen kadın bana göre baş tacıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kadeh de bunu itici bulanlara kaldır. Boş ver 😊
00 Yorumla :) Bu kadar içip hala ayaktaysan helal valla :)
00 Yorumlabenimle sarhos olmayan kizi ne yapayim...
00 YorumlaBendmce itici hemde fazlasiyla
00 Yorumla
+1 yılDur tahmin edeyim. Bakırköy? :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılUlus :)
- +1 yıl
Hmm. Saydığın özelliklerin aynısı arkadaşımda da var. bir an şey oldum :-)
Soran+1 yılHer insan bir olsaydı ohoooo 😊
- +1 yıl
Wuhuuu :-P
- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?