Erkekler, Bipolar hastasıyla olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. bipolar bozukluğu olan bir erkekle 6 aydır beraberim. basta hastalıgını söylemedi. birgun beni aldattığını dusundum. telefonunu kurcaladım. günübirlik iliski tarzı bir kadınla mesajlarını yakaladım. kavga ettik. yalvardı, birdaha görüsmeyecegim dedi yeminler etti, barıstık. aradan 1 ay gecti. aynı kadına mesajını yakaladım. kıyameti kopardım. kurana el bastı. bir daha olmaz dedi. hastalıgını ogün açıkladı. onunanlamaya calıstım. bana evlenme teklif edecegini, beni sevdigini söyledi. zaman ver dedi yalvardı. ben salak gibi gene barıstım. bundan sonra her gittigin yeri haber verceksin. sürekli yazacaksın dedim. kabul etti.2 hafta boyunca ben asırı derecede bunu denetledim. elimde olmadan. aldatıldığım icin huzursuzdum.2 hafta sonra bana soğuk davranmaya başladı. aradım islerim var dedi. moralim bozuk dedi. ben gene ısrar edince. benim baskılarıma dayanamadığını, bipolar hastalığının tetiklendigini, evliliğe hazır olmadığıni, ilişkiyi yürütemeyecegini dedi. onu tanıyamıyordum. sok oldum. bana yalvardın defalarca dedim. evet dedi. ama Şu an ne istedigimi bilmiyorum. zaman ver dedi. bende senle ugrasamam dedim. agzıma geleni dedim. ayrıldım. bipolarlar böylemidir? sizce bu yaşadığım dengesiz durum ne arkadaşlar. çok kötüyüm
Erkekler, Bipolar hastasıyla olan var mı?