Eşimi nasıl takıp ederim?

Eşimin is yerinden bir kadın var sürekli eşime mesajlar atıyordu bir ara. güya is arkadaşı bunlar. o da evli 2 cocuklu. bir ara bizi evine yemwge davet etti. bikaç Aile gittik evine. ben de pasta yapıp götürdüm. Elim boş gitmeyeyim diye. pastami o gece kendim yaptım servisini. kadın ilgilenmedi. bıçak verir misin dedim tabak verir misin dedim kadına. . evine ilk gidiyorum hiçbişeyin yerini bilmiyorm ya. ertesi günü işte eşime brnim icin demiş ki "eşin beni bicak ver tabak ver "diye butun gece azarladi. hatta o gunden sonra heryerde konusmus uydurdugu o hikayeyi, herkese anlatmis. eşim benim karim oyle sey yaomaz deyip terslemis kadini. eşimle araları bozuldu. eşimin en yakın arkadaşına mesaj atmaya onu aramaya ona ilgi göstermeye başladı. . sonra aradan bikaç ay geçti ve bu kadin eşimle barışmaya karar verdi. ozur diledi geri adım attı. Guya onlara gityigimuz gece obur kadinin dokdurusuna gelmiş ve bana iftira atmus. hatta benim icin de cok ozur dilemis kadin. böyle boyle esimle tekrar iletisim kurmaya basladi. eşime mesajlar atmaya başladı. eşimi kandirdi en sonunda.. şimdi baristilar. Eşim göre bu kadin dünyanın en iyi insanı ama okuldaki öbür kadın bunu kaniriyor ve bu kadin onun doldurusuna geliyor bu zavallı! Kadın. . o yüzden böyle saçma sapan davranıyor mus. . kadın eşimle barisabilmek için öbür kadınla küstu.. şimdi eşimle araları düzeldi. Baristklarindan beri eşim aksamlari bahane bulup çıkıyor dışarı ve de ne telefonlarını duyuyor dışarda ne mesajları okuyor.. eve de sarhoş geliyor. . o kadınla bulustuklarindan supheleniyorum.. Ana cep telefonu hep yanında wc de bile kontrol edemiyorum ki.. ne yapabilirim eşimi nasıl takıp ederim?
Eşimi nasıl takıp ederim?