Nişanlım biz sevgili iken eski sevgilisi ile görüşmüş fikirlerinize ihtiyacım var?

nişanlım biz sevgili iken eski sevgilisi ile telde konuşmuş. kız sürekli rahatsız ediyormuş telden engelli olmasına rağmen aradığında numara göründüğü içinde nişanlım geri dönüş yapıyormuş. geri aramasının hata olduğunu söylüyor. önceden bu bayana maddi destek de çıkmış. bizim ilişkimizin başında da maddi olarak para göndermiş. kız nişanlımın aşkından ciğerlerinden kanda gelmiş erimiş bitmiş. ama kendisi alevi olduğu için nişanlımın ailesi istemeyince nişanlım da istemediğini söylüyor. ama peşimi bırakmadı diyor. kızın mesajlarını görseniz nişanlıma tapıyor sanki. nişanlım tek hatam ona geri dönüş yapmam diyor. belli ki kendisine bişi yapmasından mı korkuyor artık bilmiyorum... ama kız her defasında ümitlenmiş bnce. ama kız olmayacağını billiyor geri dönüşü olmadığını biliyor bir gün onu benden çalacaklarını bile bile sevdim falan die başka bir arkadaşımıza mesajları var. kızın psikolojik sorunları var belliki. nişanlım ben ona güzellikle de anlattım küfür de ettim yeri geldi ama hep rahatsız etti diyor. sana söylemenin doğru olmadığını düşündüm o an için diyor. bütün herşeylerinin şifresini bana verdi böyle çıktı bu durumlarda. vermeye bilirdi tabi. seni aldattığımı nasıl düşünürsün diyor nişanlım. onu istese idim aileme karşı gelir onu alırdım diyor. ancak güvenim kalmadı. onu unutamadı mı acaba diyorum onu isteseydim alırdım maddi olarak ayaklarımın üzerindeym diyor. nolur yardım edin bir buçuk ay sonra düğünüm var...
Güncellemeler
+1 yıl
nişanı atmalı mıyım sizce? bu sebpten? kasımda para göndermiş ocak başı ve sonu telde görüşme var ve Mart sonu telde görüşme var
Güncellemeler
+1 yıl
unutamamış olsa daha sık konuşmazlar mıydı? kendim ayrılık acısını yaşadığım için o kzıın halini anlayıp acıdım dior ama 2013ten beri bitmeye çalışan bir ilişki hadi 2014 diyelim. kız aradıkça nişanlım döndükçe ümitlenmiş belli ki kız. kız olmayacağını bile bile yıllarca peşinden koşmuş
Nişanlım biz sevgili iken eski sevgilisi ile görüşmüş fikirlerinize ihtiyacım var?