Sevgilim sözleriyle kalbimi çok kırdı, bunu ona söylemeli miyim sizce?

Benim içimi fena halde sıkan bir konu var..

Ben malesef bu sene Türkiyede olamayacağım yeni yılda, özel sebeplerden dolayı yaklaşık mayıs ayına kadar Hollanda`da olacağım. Sevgilim Türkiyede, yani bu demek oluyor ki beraber giremeyeceğiz 2012`ye (ki bu son zamanlarda en çok istediğim şeydi onunla beraber yeni yıla girmek).

Bu konuyu geçen onunla konuşurken `peki nasıl gireceksin yeni yıla?` diye sordum, o da bana, `arkadaşlarla girerim herhalde diskoya gideriz` dedi. Bende erkek arkadaşlar ile dimi? diye sorduğumda gülerek `Ne erkeği kızım ya? Tabii hem erkek hem kız, ikişer ikişer gideriz` dedi... Yani demek istediği, çift çift katılacaklar, yani benimki koluna bir kız takıp onunla gidecek gideceği yere. Bunu resmen açık açık yüzüme söyledi, yani ne diyeceğimi şaşırdım. Ben de ona `saçmalama ya ne çifti, benden hariç başka bir kızla değil diskoya, bakkala bile gidemezsin` dediğimde sevgilim hafif bir alaylı tonda gülümsedi. `o zaman ne yap ne et yılbaşında burada olmaya bak hayatım, ki seninle gireyim yeni yıla. yoksa sırf sen yoksun diye evde televizyon başında geçiremem valla o geceyi` dedi.. yani gerçekten çok kırıldım, ne yapacağımı bilmiyorum. ayrılmayı düşündüm bi ara, çünkü kalbimi kırdı, ama bu o zamanda çok abartmış olmaz mıyım? sonuçta niyeti sadece eğlenmek, ve açık açık söyledi, aldatmak isteyen erkek hiç söyler mi?
Sevgilim sözleriyle kalbimi çok kırdı, bunu ona söylemeli miyim sizce?