sevgilim oldugu halde hala okuyorum yazdiklarini.. birzamanlar bitmesin diye yalvaran bendim gozunun onunde aglayan bendim ama bitirmisti durduk yere oylesine simdide pismanmis?
sizce pisman gibimi? erkekler siz daha iiiyi anlarsiniz bir okuyun? yoksa birinimi bulamamis?
Düşüncelere dalar gidersin papatya falına bakar gibi pişman yok değil der durursun ama verilecek en güzel cevap yav he he dir böylelerine bir kere sevdiğini ellerinden kopup gitmesine izin vermişse bir daha bir daha verecektir.
Yürekten seven kişi hata yapmaz ve asla sevdiğini kırmaz.. Demek ki önce sevgi yokmuş ancak şimdi kıymetin anlaşılmış.. Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye diyeceksin...
Pisman olmak icin baska biriyle cikmanimi beklemis sacma.. sadece egosunu tatmin etmek icin sevgilini terk edip yine ona dönmeni istiyor bence.. eger böyleyse ona döndügün andan itibaren onun icin yine uninteressant olacaksin
Su ana kadar ask islerinde tek birsey ogrendiysem o da hata yapan insanin ayni seyi tekrar yapacagidir.. Ne zaman boyle mesajlara inansam bin kere pisman oldum.. Belki senin sansina durusttur bilemem ama fikrim boyle
Bu iPad in yazdiklarimin icine etmis prdn dun bir durum paylasmistin ya tam ona bole Olmaz bu iliski yurumez diodum bunu gorunce durum Dejavu yasadim... Nese bir sorcam Sen simdi biriyle cikiosun bu cocukta bunu baskasindan mi duymus?
Eee peki bir karsima alip lonussaydin empati yap biraz... Olmadi felan deseydin yanlis tanimisim seni bayagi acimasizmissin. Tamam seni uzmus kirmis olabilir ama nese olan olmus bu vskitten sonra ne yapsan bos o cocukla tekrar barissaniz beklerim felan yazmis ya emin ol hic bisey eskisi gibi olmaz.
Karar senin tabi su anda mutlu musun bari yeni sevgilinle? Ama sunu unutma keser doner sap doner ayni sey senin basina da gelir... Bence hata yapmissin yanlis anlama ayrilman degil o cocugun baskasindan duymasi hata senin soylemen gerekirdi. Sonucta biseyler yasamissiniz.
sen yanlis anladin bence eski sevgilim ogrenmis kimden ogrendiyse ben ona gidip habermi vercektim ve sevgilime onun mesaj attigini soyledim oda ona geri mesaj atti baya saydirdi atma dedim ama yapti uzuldum biraz
Keske engeleyip gecseydin durup dururken dimdi cocugun o zaman aklina fesatlik giricek neden mesaj atiyor felan die... Ama soyemen iyi olmus en azindan bastan onlem alinmis olmus...
Boşta kalmış, geri dönersen bir süre sonra yine ayrılacaktır senden. Erkekler bazen böyle duygusal boşluğa düşerler. Ayrıca hayatında biri olmasıda tetiklemiş. Ben samimi ve inandırıcı bulmadım şahsen.
öyleyse niye soruyorsun? pişman olduğunu söylediğimde için rahatlaması için mi? hiç sanmıyorum.. sana değer vermeyen biriyle birlikte olman pekte akıllıca bir davranış olmasa gerek..
Bulamamış senide potansiyel saf görüyor bu kadar basit benim anlamadigim numaranin hala onda ne isi var sil at hayatindan demeki sende bos degilsin ama simdiki sevgiline yazik degil mi bide onu dusun
Genelde öyle olur tam sevgili yaparsın unuttum dersin mesaj atarlar elindekini bırakıp ona koşarsan yine terk edilceksin ilişkide taraflar eski sevgiliyle muhakkak sınanır önemli olan bunları atlatmak baktın ayrıldın mı mesaj atarsın sözü gercekse tabi
Kıymete binmişsin durum bu. Fakat sen asıl hayatı şimdi çıktığın kişiye karşı yapıyorsun çünkü ona sadece ilgin var gibi ama aklın ve kalbin bu mesajı atan da.
Bence çok anlamsız yazmış yani hiç dokunaklı değil. Bana göre uzun zamandır yalnız ve ondan sana yöneliyor ve gerçekten seven insan bana göre senin başkasıyla olsuğununu bile bile mesaj atmazdı
En İyi Cevaplar