Gidenin ardından üzülmeyin... Siz olsanız n'apardınız?

Merhabalar.Bu yazacaklarım soru değildir sadece bilgi amaçlı tecrübedir.Lütfen adminler silmeyin.Daha önceden soru sormuştum sizlere sevgilim ve erkek isimleri diye.Herneyse başlıyorum izninizle.Uzakta olan sevgilim beni 3 aydır aldatıyormuş.Bana memlekete gittim demişti meğer yalan atmış.O kadar çok kırıldım ki anlatamam size.Hepimiz yaşadık bunu.Okuluna gittim ona bağırdım bayıldı vs babası ile görüştüm olayı tatlıya bağladım ve uzaklaştım.Yalnız bu sefer hiç ağlamadım.Derken ertesi gün birisiyle tanıştım.Ben fotoğrafçıyım sanal ortamdan insan ekler modellik teklif ederim.Öyle olacak sandım sohbet vs derken telefonlar alıp verildi ve şimdi çıkıyoruz.O da benim gibi yaralı.Onu sanki yıllardır tanıyor gibiyim.Oda beni.O kadar ilgi gösteriyor ki bana.Çok şükür.Hani derler ya ALLAH bir şeyi elinden aldığında üzülme daha iyisini verir diye.O hesap.Şükür.İyi ki giden için gözyaşı dökmeyip kendimi tutmuşum.O aldatan kişiye mi ne oldu o çocuğu da aldatacak huylu huyundan vazgeçmez...İlginç olan şu ki eskisinden uzaklaştığım anda bana teklifler geldi hem iş hemde gönül işlerinde.Yani bir kişiyle olmuyorsa zorlamayın o kişi sizin işleriniz de tıkıyormuş bunu öğrendim.Bu hayatta daima kendinizi sevin arkadaşlar abiler ablalar...Ve hep iyi düşünün.Uzun oldu kusura bakmayın.Samimi şekilde yazdım ışık olması dileğiyle.Sevgilerle...
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız beni az önce terketti :( eski sevglisyle birleşmiş.güya aramızda birşey olmamış :'( dostlar yanarım halime yanarım kadersizliğime :(
Gidenin ardından üzülmeyin... Siz olsanız n'apardınız?