Sen hep özel kalacaksın, kimse tutamaz yerini diyor ama hayatında başkası var. Ne yapmalıyım?

Çok farklı şeyler yaşadık. Ona karşı çok başkaydım, halaöyleyim. Tartışmıştık bir ay kadar önce. Hep bana zaman ver diyip duruyor ama yine de konuşuyorduk o güne kadar bir süredir. Bana etmediyi kalmadı, öldürse iyidi. Onu çok sevdiğimi bildiyi halde çok canımı yaktı. O gün fena tartıştık. 5-6 gün konuşmadık. Geri döndüğümde çok soğuktu, nefret ettiyini, iğrendiyini söylüyordu. Artık senin meleyin, prensesin yok, öldürdünüz onu sen ve diğer sevdiklerim diyordu. Uzun uzun konuştuk. Gönlünü almaya çalıştım zoruma gitse de söyledikleri. Çok kötüydü, boğuluyordu resmen telefonda. Rahat bırak beni vb. benzer şeyler diyordu. Sonra yine konuşmaya başladık ve hayatında başka birinin olduğunu söyledi. Düşünsenize bensiz duramayan, gecenin bir yarısı arayıp uyandıran, özlediğini söyleyen kız gitmiş yerine çok soğuk, gaddar, bana yabancı biri gibi davranan bir yaratık gelmişti. Bu gün hiç konuşmadık. Yapma etme dedim. Kimse senin gibi sevmez, sen hep başkasın benim için bunu bil dedi. Onu çok sevdiğimi bildiyi halde başkasını almış hayatına, onunla devam ediyor. Ben seni bu kadar severken, etmediğin kalmamışken, beni acılarla böyle bırakıp sevmediyin biriylemi devam etmek istiyorsun diye sordum dün en son. Bilmiyorum hiç bir şey dedi. Seni çok seviyorum dedi. O da bana demişti, hatta tartıştığımız o gün de. Ama şimdi kimseye karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Sen hep özelsin benim için, öyle de kalacaksın dedi. Neden böyle yapıyorsun, bana neden böyle davranıyorsub diyorum. Bilmiyorum diyor. Ben aynı yerdeyim, seni bekliyorum diyorum. Hep de bekleyecem. Çünkü çok başkasın benim için diyorum. Sen de benim için her kesten üstünsün diyor. Affet beni sana layık olamadığım için. Affet böyle alçaklık yaptığım için. Yapma diyorum, harcama bizi, kıyma bize. Böyle yaparsan acılar, mutsuzluk, yokluğum, kimsesizlik kalacak sana diyorum. Biliyorum, varsın kalsın diyor. Allah izin verirse beni beklemeyeceğin gün de gelir dedi. Normal tatlı rryalar dedik sadece. Bu gün hiç konuşmadık ama.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün çok kötüydü, canı sıkılıyordu yine. Anlat dedim. Boş ver sana yaptıklarım yeter zaten dedi. Arsızsın bana demiştin ama o kadar da değilim dedi. Ben aynı adamım, bana nefret edersin belki gün gelir ama aynıyım ben. Her zamanki gibi anlat onun için de, sen benim can dostumsun dedim. Anlattı. Rahatladı bir az. Ne zaman istersen bana gel, ne zaman ihtiyacın olursa gel dedim. Özlemezsin biliyorum ama hep bekleyecem seni dedim. Kısmet, beklememeni söylesem de değişmez bir şey, bu gün konuşmadık.
Sen hep özel kalacaksın, kimse tutamaz yerini diyor ama hayatında başkası var. Ne yapmalıyım?