Bir erkek nasıl bir kızı unutmaz?
İçinde onu kaybettiği için çok pişmanlık yaşar?
İçinde onu kaybettiği için çok pişmanlık yaşar?
Ben yaşıyorum pişmanlık çok mülayim bir kızdı ve boyu kısa bir kızdı 1.50 boyu vardı ama konuşması güzeldi olmaması beni çok üzmüştü ama önümüze bakıyoruz artık bir. De bu koz kilolu erkeklerden hoşlandığını söylemişti bana ben de şaşırmıştım o Zaman da kiloluydum 90 kiloydum şimdi 99 kiloyum
Bunu neden yaşatmak istiyorsun? Kötü biri misin sen?
Kötü başka kızları üzmüş bir erkek var... Onu üzmek istiyorum.
Tanımıyorum bişey diyemem bu konuda. Ama "onu üzmek istiyorsun"
O hak etmeyen kişilere yapıyor... Ben hak edene yapacağım... Aslında beni de üzmek istedi... Kızlar lâ yatıp ayrılan biri..
Ben hiç kimse ile evlenmeden yapmam.. Kimse ile öpüşmedim bile.. Ama bu bana yaklaşırken bunu bilmiyordu...
Sonra dan öğrendi.. Ben de tatlıyım eğlenceliyim.. benim hayatından gitmemi istemiyor... Ama diğer kızlardan da vazgeçmek istemiyor.. Öyle işte... Pis biri
Evet..
Cevap
16Cevap
İslam’ın, hayatın çeşitli alanlarında kadınının nasıl davranması gerektiğine yönelik kuralları, ayet-i kerime ve hadis-i şeriflerle belirlenmiş; kadının, anne-baba, akraba, eş, çocuk, komşu, kardeş, arkadaş ve yaşadığı toplumla olan bütün ilişkilerinde ideal davranış biçiminin ne olduğu genel hatlarıyla çizilmiştir.
En guzel anilarini yasadigi iliskinin yarim kaldigi ve en onemlisi birlikte olabilecegi en ust duzey kiz olduguna kanaat getirdigi kizi unutamaz
Ama gene d zaman her seyin ilacidir:D
Yeterli zaman gecince tatli bir tebessumle anar
Valla küt diye unuturum, pişmanlık yaşamam, çünkü ben bir beyefendiyim, sevgilime değer veririm, boğmam, değiştirmeye çalışmam, her anında değer verdiğimi hissettiririm. Kaybederse onun ayıbıdır.
Kavuşamadığı
Sevip alamadağı
Sevip söyleyemediği kızı unutamaz
😁😁😁😁
Giden sebepli gittiyse ne pişmanlık yaşar ne de geri döner.
Eğer kıza haksızlık yapıp bırakmışsa unutmaz. ya da vicdanlı erkek diyelim
Sevdigi kızı baskasının yanında görünce kahrolur bence.
Valla ben şu an tam da bu durumdayım
Kız ne yaptı da unutmadın? Tatlı bir kişiliği mi vardı?
Onca kızla çıktım ama hiç aşık olmadım. Buna aşık oldum nasıl olduğumu ben bile anlamadım. Çok iyi bir insandı sevecendi sadıktı böyle çok tatlı halleri vardı. Resmen kendi dünyamızı yaratmıştık kendi dilimizi konuşuyorduk belki komik gelebilir ama napıyorsun yerine napadon derdik birimizin lakabı namda birimizinki namada idi falan filan. Çok güzel bir kişiliği vardı. Ha hata ettim tehdit olayına girdim ben hayatımda yaptığım en kötü mallık şerefsizliği yaptım ona şu an da köpek gibi pişmanım.
erkekten erkeğe değişir
hiç bişey yaşayamadığı kızı unutmaz
Öpüşmediği kızı? Vb
Evet birşeyler yaşadığı kızlar sıradan gelir yaşayamadığı zıt karakterdeki kız ise hep aklındadır
Seviyordur unutmaz aynen benim gibi...
unutulur herkez bigün
Unutacağı varsa, kız nasıl olursa olsun unutur
kızlar kendilerini bişey sanıyorlar sadece
3 memesi olan kız unutulmaz.
Haturladığım hiç yok
Seks yaptığı kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar