Arkadaşlar benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı... şimdi demeyin neden olmadı diye çünkü erkeklere karşı hep mesafeli durdum onlarda yanıma gelmedi yok güzel diilsindir falan söylemeyinn çünkü boyum 1.70 fiziğim çok güzeldir yüzümünde çok güzel olduğunu söylerler hatta giyinip dışarı çıktığım zaman artist gibi olduğumu söylerler (bunları niye anlatıyorum çünkü hemen şöylesindir böylesindir diye yorum yapıyosunuz konuşmayı falan bilmiyosunuzda lütfen demeyin 24 yaşındayım yeni mezun oldum eczacıyım ve her konuda bilgim vardır )(amacım kendimi övmek falanda diil profilim gizli))
şimdi soruma geleyim ben açık olmama rağmen dine yakın bir insanım. ben etraftan ve burdan duyduklarımdan dolayı evlenmekten korkuyorum ve ben kendim gibi birini istiyorum benim kadar temiz birini istiyorum. erkeklerin hepsi aynı mı yaa hepsi mi zina yapmış hepsi mi sevgili yapmışş? yaaa hiç mi yok düzgün bir adammmm? :( ya da açık kızlara karşı dine yakın erkeklerin tavırları nasılll? Bunu merak ediyorummm... dünya ne hale gelmiş yaaa herkes birbirini aldatıyo :(
şimdi soruma geleyim ben açık olmama rağmen dine yakın bir insanım. ben etraftan ve burdan duyduklarımdan dolayı evlenmekten korkuyorum ve ben kendim gibi birini istiyorum benim kadar temiz birini istiyorum. erkeklerin hepsi aynı mı yaa hepsi mi zina yapmış hepsi mi sevgili yapmışş? yaaa hiç mi yok düzgün bir adammmm? :( ya da açık kızlara karşı dine yakın erkeklerin tavırları nasılll? Bunu merak ediyorummm... dünya ne hale gelmiş yaaa herkes birbirini aldatıyo :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer