Bilmiyormusunuz hadislerde temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkeklerde temiz kadınlarla herkes dengiyle peki nedrn denginizi istemiyorsunuz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Hayır asla bak eğer erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa onun için bu önemli değildir onun için önemli olan tek nokta o eski sevgililerinin seni üzmesi olur ben kız arkadaşımı çoook seviyorum be geçmişte her ne olursa oldun ben onu seviyorum ve onu geçmişte kim üzdüyse bir gün onları bulup kafalarını kırıcam ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe dengim ne de dengesiz. Hayırlısını istiyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılDengin sevgilisi olmuş olan olsa neden onu istemezsin peki
- +1 yıl
İstememe nedenim sevememiş olmamdır geçmiş önemli ama dürüst olduktan sonra sevgilisinin olmuş olması pek engel arz etmez sanırım genel konuştum😁
Soran+1 yılSeven istememzlik yapmıyor yani dengi olanı?
- +1 yıl
Seven insan her türlüsüne katlanır yeter ki sevgi karşılıksız olmasın
Soran+1 yılKatlanmiyo işte dindar biri olunca
- +1 yıl
Neye göre dindar Benim dinim hoşgörü dini hatayı herkes yapar önemli olan ders çıkarabilmek farkına varabilmek
Soran+1 yılAma bunu kabul etmek istemiyor o da biliyor dengi benim ama beni istemiyor
- +1 yıl
istenilmeyen yerde durmak ne kadar mantıklı olur
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun zorlamamk lazım
- +1 yıl
Geçinmek isteyen insan sorun çıkarmaz sorun çözer ne kadar üstüne gidilirsede ters tepiyor
Soran+1 yılPeki bir soru daha üstüne gidilmekten vazgecilirse geri dönme ihromalou nedir?
- +1 yıl
Onun hayatında yer edindiysen eksikliğini hissettiği an döner
Soran+1 yılOnu nasil anlarim ki?
- +1 yıl
En belirgini sanırım kendini çekerek oluyor ama bazende ters tepebilir
Soran+1 yılIki turlude huzun olacaksa sonucu kendimi cekmeyi yeglerim
- +1 yıl
O senin bileceğin şey denemekte fayda var
Soran+1 yılPeki ise yariyor mu erkek olaraktan tecruben vardır
- +1 yıl
İz bıraktıysan yarar
Soran+1 yılKac yaşında olursa olsun yarar mi?
- +1 yıl
Olgunlukta böyle şeyler pek olmaz ergenlikte oluyor genelde
Soran+1 yılErgeb değil kendisi siz yaslarda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
26
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Sevgilisi elbet olmuştur, bu senin ona nekadar güvendiğine bağlı eğer güvenilir biriysen sevgili flan sorun değil.
024 Yorumla
Soran+1 yılSoz güveniyosunuz aklinizda 40 tilki geziyor
Soran+1 yılAçınca ne düşünür ki
Soran+1 yılNegin ne olduğunu bilmiyor mu sanki
Soran+1 yılNe hisseder peki bir kizi istemeyecek kadar mi kiskanir ki
Soran+1 yılBurdan anlatrsaniz çok sevinirim anlatmazsanizda siz bilirsiniz canınız sağolsun
- +1 yıl
Yo benlik sorun değil anlatrım tabiki, ben insanların özel hayati gizli kalsin die dedim sadece. Neyse özet geçeym ozaman bana geçen haftalarda biriyle tanışmıştm bir iki hafta konuştuk, bana eski sevgilisiyle gittiği tatili anlatmaya başladı bodrumda beraber kaldık aynı oda flan, bide normal değilmi zaten böyle şeyler die ekledi. Ya tabiki olabilir ama uzun uzun gecelerini anlatması çok sinir bozucu braz grurm krildı aslında. Konuşamadm o an, ve inan çok soğudum
Soran+1 yılO kadarda large değil simdi abicim ya. bizimkisi sadece cahil zamanda el ele tutusma falan bunu kabul etmek istemiyor sanırım
Soran+1 yılIstemiyor sanki gibime geldi
Soran+1 yılBeni biliyo zaten dengiyim onu da biliyo ama dengini istemiyor onu anlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılBalık
Soran+1 yılSana kalmadı diyorsun yani
Soran+1 yılBende yengeç burcuyum ama bnden iyisini mi bulcak
Soran+1 yılŞerefsiz değil o :/ tanidigim en şerefli erkek hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılInsan sevdiyse aşik olduysa kimse kusurs bakmasin gözü bişey gormez önceden sevgilisi varmis yokmuş farketmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAsk bitince de bunu kafasina kakar insar kesin
- +1 yıl
Kakamaz cunki bunu bilerek evleniyor sonradan ogrenmis olsa belki sıkınti olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden birine selam dahi vermiş biri benim karım olamaz.!.
114 Yorumla
Soran+1 yılDalga geciyisn
- +1 yıl
Dalgası yok. Selam olmasa da oturup lak lak etmişse, bir erkeğe karşı gülmüşse bile benim için sıfıra düşer.!.
Soran+1 yılPeki sen dikkat ediyormusun günlük hayatında lak lak etmemeye
- +1 yıl
Etmiyorsam niye söylüyorum? Ben hadi neyse yine duracağım yeri biliyorum. Bir kız erkeğe yüz verirse o işin sonu çok farklı yerlere gider.
Soran+1 yılYuz bulmazsa erkek bişey yapmaz diyosun yani? peki sen diyelim kızlarla sevgili oldun diyelim sevgilisi olmuş kizo neden istemezsin dengin olduğun halde
- +1 yıl
Ben niye kızlarla sevgili oluyorum yav? Amacım ne yani? Erkek kızdan yüz bulmazsa, cesaret almazsa hiçbir şey yapmaz yapamaz
Soran+1 yılHayir diyelim oldun niye sevgilisi olan bir kizi istemezsin mesela erkek olarak bunu soruyorum erkek akli ne düşünüyor bu konuda biz biraz duygusal bakıyoruz olaya çünkü
- +1 yıl
Benim midem almıyor abla daha önce hem duygusal hem de fiziksel olarak dokunulmuş kızı. Kabul edemem daha önce hem ruhuna hemde bedenine dokunulan kızı.
Soran+1 yılSen oyle biri olsan dahi mi kabul edemez bir erkek?
- +1 yıl
Öyle biri derken? Anlayamadım. Yani benim istediğim gibi bir kız olsan mı?
Soran+1 yılYok. senin sevgilin olmuş olsun ama sen sevgilisi olmus olan bir kizi yine bu sebepten dolayı mi istemezsin
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılDüşününce haksızlık değil mi ama
- +1 yıl
Ha pardon şimdi anladım söylediğini senin. Daha önce erkek de aynı şekilde bir başka arkadaşı falan olmaması lazım bana göre.
+1 yılBence de öyle ama şunu belirteyim zaten davul dengi dengine çalar kimse dengi olmayan birini beğenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDengunide istemiyo adamlar onu napcaz
- +1 yıl
Onların sorunu ben herşeye varım valla
Benim hiç sevgilim olmadı dengimi istiyorum hiç bir erkekle sevgili olmamış bayan isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılYas doğru mu
- +1 yıl
Evet yaşım doğru 30 yaşındayım Herkez ergenliginde sevgili peşinde iken ben ergenligimde dini sohbetlerdeydim camilerdeydim hep dindar arkadaşlarla takılıyordum bana yakınlaşmak isteyen kızlarda oldu yakınlaşmadım hatta peşimde takip eden kızlarda oldu hızlı adımlarla mahalle aralarında izimi kaybettiriyordum peşime düşmesinler diye
Soran+1 yılAla. umarim denginizle karşılaşırsinjz
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha eskiden bir abim olum artik bizden gecto sizin devirde az ellenmişe bile razı ol diyordu :) suanda onu cok iyi anlıyorum. sevgili bazini gectik artık
014 Yorumla
Soran+1 yılNehe bakiyonuz yani şimdi anlamadım :/
- +1 yıl
Sevgilisi olmustur illaki ya da konustugu hangi devirde yasiyoruz Allah askina
Soran+1 yılYani normal karsiliyorsuniz siz peki sevgilisi olan adamlar sevgilisi olmamış kiz istiyor buna ne diyorsunuz?
- +1 yıl
Ben sevgilisi olmasin demiyorum ben bakirim bakir hatun isterim. hani kast ettigin buysa
Soran+1 yılO önemli tabikide demek istediğim iki tarafta bakir veya bakire ama sevgilisi olmuş olsun. erkek sevgilisi olmayan kiz istiyor bunun sebebi ne?
- +1 yıl
Afedersin de o nasil olacak nerede yaşıyor bu arkadas hindistan da tapinakta mi. salak sacma bir arayış o dediği
Soran+1 yılİstemiyor işte dengiyim onun ama bir erkek neden istemez bunu anlamos değilim
- +1 yıl
Cocuk problemli ablacim sen uzak dur istersen dinsel sorunları var fazlaca ya da
Soran+1 yılDini iyi biliyor kendisi lakin onunda sevgilisi olmuş anlam veremiyorum böyle yapmasına
- +1 yıl
Sen baska bak inan o cocuktan hayir gelmez
Soran+1 yılOna kim Hayır gostercek ben gosteezsem o gostermezse?
- +1 yıl
:) kim cikar yarinlara
Soran+1 yılOrasi öyle tabi ama önemli olan hayata kusmus olanı kurtarabilmek degilmidir?
- +1 yıl
:) ben pek onemii biri degilim ama
Sevgilisi varsa yapmadığı kalmamıştır diyebiliriz %51 ihtimalle
Kendine sormalısın hormonların sahip çıkabildin mi?09 Yorumla
Soran+1 yılBenlik bir sıkıntı yok bn kendimi biliyorum ama söylediğin çok doğru ateş ile barut. durumu oluyo demek istediğim sevgilisi olmuş adamda sevgilisi olmams kiz istiyor neden peki?
Soran+1 yılPeki baska bir soru sevgilisi olmus her erkek illa ellesmis opusmusmudurde evleneceği kadina başkasının dokunmuş olduğunu hazmedemez?
Soran+1 yılAma o da baska kızlara dokunmuş oluyo bir kadin bunu kabul edebiliyorda erkek neden kabul edemiyor?
Soran+1 yılHersey zar mi zar saglam. kizin sevgilisi olmuş adam istemiyor neden?
Soran+1 yılYo değilim
+1 yılGeçmişte kız arkadaşlarım oldu ama hiç birisiyle bir edepsizlik yapmadım, dengim olursa mutlu olurum
08 Yorumla
Soran+1 yılYabi erkek arkadaşı olanı kabul ederson
- +1 yıl
Erkek arkadaşı olmuş olabilir elini tutmuş dolaşmış sahilde kahve içmiş yanagından bir iki defa öpülmüş çok bokunu çıkarmamak şartıyla sarılmış olabilir çünkü ben sadece bunları yaptım
Soran+1 yılKabul edersin yani ilerde nkziim basina kakarmisin bunları peki?
- +1 yıl
Başına neden kalkayım insan tanıyabilir birinden etkilenebilir görüşmüş olabilir ama adabınca yapmış olması gerekli
Soran+1 yılTamam iyi güzel dedinde erkkeler neden sevhilisi olduğu halde sevgilisi olmamış bir kiz ister peki
- +1 yıl
Onlar ezikler kendisine güveni olmayan saplantılı manyaklar yok onu hatırlar hala onu seviyor olabilir filan durumlarına giren hastalar her erkek bir değil öğrenin artık bunu
Soran+1 yılYabi aklinda eskisine özlem duyar diye mi istemez erkek?
- +1 yıl
Genelde bu düşüncelerde oluyorlar
çıkmış olabilir ama fingirdeşmesi iliskiye girmesi kabul edilemez!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin sevgilin olduğu halde sevgilisi olmus bir kzii neden istemezsin
Bana tertmz olsun benim omurboyu duami sevkatmi alsin bende başıma tac yapyim
01 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle birimisin peki swvgilin oldu mu önceden?
Dengim gelsin razıyım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılPişman ise olabilir. . . :) ♥
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul edicen yani?
- +1 yıl
Tekrar tekrar söylüyorum. . . Allah a tövbe etmiş yana yakıla af dilemiş içi yanarak parçalanarak tövbeli olmuş ise seversem EVET :) ♥
( Hata yapmış ve tövbeli kişi ne kadar iyi bir kuldur artık bir daha hata yapmaz :) ♥ hata yapmamış insanın hata yapması o insana göre hata yapma ihtimali çok çok yüksektir bilmiyorum anlatabildim mi? 0_0 ) :)
Soran+1 yılÇok güzel dedinde peki bir insan dengi olano neden istmez peki kendisinin sevgilisi olduğu halde sevgilisi olmusu neden kabul etmek istemez
- +1 yıl
Bilemiyorum / bilemicem de :S Sizi istemeyeni siz hiç mi hiç istemeyin NET.
+1 yılLan benim dengim tam orisbi olir 😂
014 Yorumla
Soran+1 yılDengini kabul. edermisin?
- +1 yıl
Orisbiyle evlenmem. :)
Soran+1 yılSen orrospusum ama niye kabul etmiyon
- +1 yıl
Ben iyi bir orisbiyim 😂 tamam bir cok kadinla beraber oldum ama disardan bakinca her kadının sahip olmak istedigi bir tipim. Tek sucum biraz capkin olmak. Yoksa cok iyi biriyimdir
Soran+1 yılTamam evleneegin insnda öyle biriyse kabul etmiycen mi şimdi?
- +1 yıl
Benim gibi biriyse ederim. Ben adamligima guvenirim oda kadin gibi kadinsa ruhu orispi degilse sorun değil.
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
Sende benim gibi orisbimisin 😂
Soran+1 yılKatiyuen değilim ;)
- +1 yıl
Peki sen bu halinle benimki bir orisbiyle olurmusun 😂😂 haha cok gülüyorum senle msjlasirken 😂 muhabbete bak 😂😂
Soran+1 yılHayır seni istemem ne kadar yakışıklı veya durumun iyi dahi olsa seni istemem
- +1 yıl
Bakire kafasi. Tamam bakiresin anladik 😂😂
Soran+1 yılOnunla alaksi yok bakore olup her b. ku yiyinde vardır orospisin ya iyi bilirisin ;)
- +1 yıl
Tamam da seninki onunla alakali. Bakire tribi yani 😂
+1 yılevet önemli çok kurcalanmış birini istemem galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılPeko sen bunu isterken birilerini kurcaladin mi
- +1 yıl
evet olmuş olabilir ama ben acıkça söylerim karşımda kapalı bir kutu istemem
Soran+1 yılSen kurcaladigin halde neden kurcalanmmasi istiyorsn peki?
- +1 yıl
salağın tekiyim belki ya da çakalım ne bilim az kurcalanmış olsun o zaman
Soran+1 yılEstağfurullah salak demedim ama erkeklerde böyle bir zihniyet var onun sebebini merak ediyorum sadece
- +1 yıl
aslında bunu açıyım biraz birisiyle çıkmış diye sevdiği insanı kimse terketmez ama kaşarlaşmış önüne gelenle yatanıda kabul edicek insan sayısı azdır
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence önemli olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorsunuz ama bas karakter siz olunca öyle olmuyo işte
- +1 yıl
Sen ne takıyosun öyle düşünenleri? Kafana göre birini bul göz zevkine göre değil
Bakire olmasa yine onemli degil benim iicin
04 Yorumla
Soran+1 yılSizse bakir değilsiniz o zaman?
Soran+1 yılVar öyle bişey yaz bak
İğrenç be gözü dışarda bırakacak bir eylem...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o
+1 yılBeN dengimi istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul edersoniz yani sizinde sevgiliniz olduysa
- +1 yıl
Yok daha bulamadım birini bulsam inşallah ilk ve son olur
Soran+1 yılO zamn sevgilisi olmamış istersini sizde oyleu değil mi?
- +1 yıl
Tabiki onun için geleceği görmediğim kişilerle sevgili olmadım
+1 yılbenim olmadı.. sevglmnde olmasın isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmekten vazgeçtim
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılBana benim gibi biri gelecekse amanın
Soran+1 yılNaptin ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişi yaşamadıysa sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılduruma göre deyişir
01 Yorumla
Soran+1 yılDurum?
Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Benim icin degil
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin sevgilin olmussa zamanında onun neden olmasin Dengin o ama
+1 yılOlmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun mu?
- +1 yıl
Açık açık konuşmak istersen mesaj at konuşalım bana hak vereceksin haklı olduğun konularda var tabi
Soran+1 yılBurdan yazarsaniz sevinirim
- +1 yıl
Burdan yazmam
Ben dengimi isterim
08 Yorumla
Soran+1 yılKabul edersiniz yani sizinde sevgiliniz olduysa
Soran+1 yılKalp mi herkese kalbini acanda kalp kalmismidir sizce?
Soran+1 yılKalbini herkese acanda bir mahremiyet kalmamıştır o kalbin hamalligini yaparsin ancak
Soran+1 yılIstemem şu an bile farklı yaklasiyosunuz olaya
Daha fazla(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, Evleneceginiz kizin önceden sevgilisi olmasi sizin için önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler