Erkek arkadasim kiskanc ve dovuyor?

Merhaba. erkek arkadasim cok kiskanc. hic bir yere yalniz gidemiyorum. izinsiz bir markete bile gidemiyorum. evden ciktigimi eve donduyumu herseyi haber veriyorum. ailemle bile bir yere misafirlige gitmeme izin vermiyor. dugun filan varsa vok yakin biriyse 1 saatlik izin veriyor. herseye karisiyo. elbisemin boyu rengi. ayakkabim kalin topuk olmali kisa olmali. elbise yalniz koyu rengler olmali. yani biyerlere gotdiyim zaman cok fark edilmeyim diye. arkadaslik etmeme izin vermiyo. etrafimda kimse kalmadi. sosyal hayatim yok. faceden. whatsappdan hesaplarimi sildirmis. yalnizca o var baska kimse yok. kavga etdiyimiz zaman eger ona karsi cikarsam dovuyor. benim soz hakkim bile yok. ayrilalim dediyim zaman deliriyor tehdid ediyor. ailem bilmediyi icin cok zor durumda kaliyorum. ne yapa bilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar cok tesekkur ederim hepinize. zaten ben defalarca ayriliyoru senden dedim. ama ayni yerde calisiyoruz ondan numarami deyistirsem bile oyrenecek. ayrilsak bile benim kurallarimi uygullayacaksin diyor. gorusmesek bile benim dediklerim olacak.
Erkek arkadasim kiskanc ve dovuyor?