Bu erkekler neden beni istemiyor?

170 boyunda 75 kiloyum 20 yaşında 2 üni okuyan tesettürlü pardesulu yüzü bebek gibi farz namazlarını kılan hic sevgilisi olmamış ve erkeklerle konuşmaya bile çekinecek kadar ürkek biri edepli saygılı terbiyeli yemek yapmayı falan bilen ama tek kusuru kiloları olan bir kızım... erkekler gerçekten beni istemiyor. 1 tek kişiyi sevdim ama o beni istemedi biliyorum ki kilom yüzünden, zayıflamıyorum ama yüzüm çok güzel.. bilmiyorum ks, mutsuzum... herkes bana tam evlenilecek kızsın diyerek beni beğeniyor ama neden adam gibi biri karsima çıkmıyor, çıkanlar edepsizce şeyler istiyor, ben evlenene kadar seviyeli konuşmak sonra da helâli olmak istiyorum bir erkekten.. sevmeden evlenmek istemiyorum çünkü.. bahtım kapalı benim. Erkekler çekici olan kızları istiyor ben ilgi çekmemek için koyu giyiniyorum ve bana olgun gözüküyorsun diyorlar, neden kimse dinî acıdan düşünmüyor, sevmek istemek suç mu...

Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim kişiye göre fazla güzel olduğumu söylemişlerdi zamanında, tipe bakmayan biriyim ama erkekler neden bu kadar dış görünüme bakar ki..
Güncellemeler
+1 yıl
Gunceell
Bu erkekler neden beni istemiyor?