Bende aynı derdi yaşıyorum. Yani kendi istediğim gibi bir bayan denk gelmedi. Aile bağlarına önem veren bir kızda ilk olarak farz namazlarını kılıyor mu diye bakan biriyim. Ama daha bugüne kadar doğru insan karşıma çıkmadı. Size tavsiyem çok düsünmeyin bir sınav dunyasindayiz. Amacımız iyi bir evlilik yapmak ya da dört dörtlük bir hayat yaşamak değil allahi tanımaya çalışmak. Siz doğru bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin bir gün gelecek nasibiniz olan kişi karşınıza çıkacak. Ama bu çok iyi bir insan olacağı anlamına gelmiyor. Belki kötü biri ile evlenecek ve imtihanınız bu olacak. Belki çok iyi bir insanla evlenecek ve o kadar cok2seveceksiniz ki allah sevgisinin önüne geçip geçmeyeceği imtihanınız olacak. Kısacası hayatımız kısa bir dönemden ibaret ve önemli olan allah rızasını kazanıp bu dünyadan göçmek. Geriye kalan her türlü zorluk bu dünyada kalacak
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz :(
En İyi Cevaplar
Kalpleri birbirine isindiran Allahtir. Öldüren de olduran da O'dur. Yani seni istemiyorlar mi? Yoksa istetmeyen biri mi var? Sevdiren de o, sevdirmeyen de. Gördüğün kişiler bir perde. Perdeleri kaldir. Hayir da şer de ondan değil mi? Peki şer verip kotulugunu mu istiyor sence? ya da baska bir plani mi var senin için? Allah senin icin en hayirli olani seciyor. Senin sevdiklerin hayirli miydi sence? Dürüst ve tarafsiz baksan? Bizim hayir bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde Hayır yok mu? Nasip payimiza düşen şey demekse, ve payimiz anne karnında yazilmissa ve nasipten öte yol yoksa, üzülmek niye? Teslim ol rabbine. O hayirlisini biliyor her şeyin.
33 Yorumla
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsun çok içim ferahladı sagolun..
Sevdiğim kişi ise, çok dindar görünümlü biri idi ama simdi gerçek yüzü ortaya çıktı, bir konuşma olsaymış aramizda kesin ben ayrılırdım..
Soran+1 yılEderim inşaAllah
+1 yılKendinle cok celismemismisin? Dinin icin ilgi cekmemeye calismis kapanmissin sozum ona kapali olmayan birilerini yadirgar bir ifade sezdim son cumlenizde. Ama ilgi cekmediniz icin ise rahatsizlik duyuyorsunuz. Dinen tercih edilmenjz gerektigini dusunuyor ama kendinizin yuz guzelligini ovmekten alikalmiyosunuz ve kendinizi ovmekten.. kadere inaniyosan zaten zamani gelince olur ama ben senin dusunce fikirlerinde bir sorun oldugunu dusunuyorum cunku dinen sevgililikmis cartmis curtmusta pek uygun degil
12 Yorumla
Soran+1 yılHâşâ kimseyi dindar değil diye ayırmam ve öyle bir izlenim verdimse özür dilerim. Sevgililik değil ben evlilik düşünüyorum e evlilik görüşmesi istiyordum yanlış anlaşıldım, buraya değinmemiştim. Yüz güzelliğimi söyleme sebebim illa dış önemliyse yüzüm güzel dmeek icindri fakat fikirlerime saygı göstermeyip sorunlu görmeniz hoş değil yine de..
- +1 yıl
Fikirlerinize saygi duyuyorum sadece kendinizi ifade edisinizde bir yanlislik oldugunu dusundum sonuna dine dair bir cumle kurdugun zaman onceki soylediklerinn tezat bir hal aliyor bence. Kilolu olman seni cekici kilmaz diye bisey yok kendin de ifade etmisin guzel bir kadin oldugunu ki ozguveninin olmasi cok guzel. Cunku her kadin guzeldir dogru bakmasini bilen icin☺ evlenmek bir hayat kurmak istedigin erkek ise zamani gelince karsina cikacatir gec bir surede cikarsada asla kendinde bir kusur aramamalisin. Hakkinda hayirlisi olur umarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır sen su devirde yasayan en güzel insanlardansin erkekler soyle düşünür eğlenilecek ve evlenilcek kız diye iste evlenilcek kizsin unutma erkekler evliliğe karar vermeden önce eglenilcek kizlarla takılır evlenilcek kızlarla evlenir yasin daha çok genç evlilik için ama eminim senin nasibin olcak kişi düzgün biri olcak seni hakkeden..
32 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah canım inşaAllah... belki de kotu biri olacakimtihanim olacak
Cevap sahibi+1 yılSen dua et hayırlısı için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılSen sadece doğru insanla kaesilasmamissin o kadar. Bolca dua at. Sen de bilirsin ki nasipten ötesi yok. Rabbim en hayirlisini tez çıkarsın inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılÂmin ecmain inşaAllah :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kız... İşde tebrik edilcek kız... Bende bakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile yaşıyorum birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için hiç bir kızla cinsellik yaşamadım... Bian kendimi böyle düşünüyor zannediyordum yanılmışım düşünen kızda varmış helal olsun size...
04 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim kız hanım hanımcık vefalı sadakatli karakterli nefsine düşmemiş kızdır... Cok güzel olsa ne yazar en güzel güzellik kalp güzelliğidir dış görünüşden önde gelir kavunda çok güzel içi boş... Her kız kendince güzeldir kısacası
Soran+1 yılDoğrudur..
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler kendinize iyi bakın burda sakın kimseye güvenmeyin çoğunluk edepsiz sapık şrfsiz insanlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı senin durumundayım. Benim de kusurum boyumun kısa olması ve burnumun biraz uzun olması. Bir kere sevdim ve sevdiğim kişi beni istemedi. 😞😞
16 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi benden çirkiniyle her seyi yapiyo, iyi ki olmamış diyorum, kazancliyiz :)
Cevap sahibi+1 yılValla resmen ikizim gibisin. Aynı o da benden kötüsüyle, çirkiniyle çıktı. Ben de şimdi olmasını istemiyorum ama bir yandan da istiyorum 😞
Soran+1 yılSon cümlen = ben :((((((
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz çünkü hâlâ aşık oluyor insan
+1 yılbahtın acık olsun.. üzüldüm adına.. insallah cok iyi insan çıkar karsına
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim
nasıp de neyse o arkadas ol hersey ol ama nasıbındekını bılemezsn kı rabbım karsına cıkarır sabrın sonu hayırlıdır unutma...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl163 boyunda 45 kiloyum genel olarak çok rahatım erkeklerle konuşurken genellikle dozları değişmekle birlikte kur yapmayı severim ve yaparım ama istediğim erkeği elde etmekde bende sıkıntı yaşıyorum bence sorun erkeklerde
11 YorumlaSabrın sonu selamettir.. Yuregi guzel birisin belli yazdiklarindan.. Sikayet edilecek birsey degil kilo kusur degil ki herkesin bir kusuru vardir elbet.. Muhakkak karsina seni sevecek biri cikar.. vesselam
10 Yorumlaerkeklerin istedigi gibi giyersen yoldan cikarsin sen bence oyle devam et allah herseyi bilendir o senin karsina senin gibi birini cıkarır insallah kilona gelince gormeden yorum yapamam belki cok degildir
10 Yorumla
+1 yılCok dindarsan erkeklerin seni arzulamasini ve flört etmesini neden istiyosun? Gorucu usulüyle evlenirsin sende sonucta koyu renk kiyafet giymeye kadar dusunuyosan neden flört etmek istiyorsun bence sen arada kalmışsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene sonra okullarım bitiyor ve evlenme görüşmesi yapmak için begenilmek istiyorum. 6 ay görüşme sonrası evliliğe adim kafamdaki çizgi.
Seni seni görmeden yalnızca ibadetlerimi yerine getiriyor , namazını kılan tesetturlu bir kardesiniziim dediğin an söylediğim gibi seni görmeden tanımadan esim yapabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhlâki yapi,, karakter de önemli
Sana haksızlık yapıyorlar sende biraz zatıflamayı dene ama belkide seni hakedecek biri yoktur neden üzüyorsun kendini sen ne güzel dinine bağımlısın swni beğnen oldu diyelim seni ya kandırıcaksa ya senin için hayırlı değilse
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma çıkan herkes benden iyisine layıksın diyo. Hala layigimj bulamadım, çok tutucuymusum..
Soran+1 yılAynen hayırlısı
+1 yıldaha 20 yaşındasın bu kadar düşünme bence tek derdin bu olsun bekle
10 Yorumla
+1 yılBüyütme bu kadar. İnançlı birisin. Sabret sadece. Günün birinde beklemediğin anda çıkacak karşına helal birisi. Benimde yaş 22. Hiç kız arkadaşım olmadı ama zamanının gelmesini bekliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkinizda kardeşim
- +1 yıl
Hayırlısı için dua et her zaman. Her şeyin bir zamanı var hayatta unutma bunu.
Soran+1 yılHaklisiniz
+1 yılSormak istediğim bir şey var makyaj yapiyormusun? Pantolon giyiyormusun?
03 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj yapmıyorum, pantolon da giymem hic, hep etek.
- +1 yıl
Ilginç doğrusu genelde ülkemiz genç kızları bir ton makyaj ve dar pantolonlarinin üzerine taktıkları şal ile kendini tesettürlü sanar senin onlardan olmaman beni sevindirdi daha yaşın çok genç bulursun birini
Soran+1 yılİslâmî tesettüre uygun giyinmeye çalışıyorum, bundan dolayı yaşlı diyorlar bazen kızsam da gurur sebebim bu. Allah qrazı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. iyi her şey güzel ama , benden bile ağırsın yani :/
senin 60 filan olman lazım en fazla.01 Yorumla
Soran+1 yıl:( ..
Ferrari varken kimse tofaşa bakmaz yanlis anlamayin ama bu devir böyle herşey dış görüntüye bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok dobra bir yorum.. Eyvallah
+1 yılOlmak istediğim kilodasin ama çok ayıp kiskandim , şaka şaka kiloyu illaki verirsin. Erkekler neden seni istemiyora gelince, bence saçma bir soru.
00 Yorumla
+1 yılsuç degil zaman icerisinde senin gibi dusünen birisi muhakak hayatina girecek
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmiyor
- +1 yıl
girecek acele etme sabirla bekle
+1 yılValla bence çok güzel birisin senin kıymetini bilmeyenin ben ne diyim ki bize denk gelmiyor ki söyle kapalı biri vay arkadaş ya
00 YorumlaSadece erkekler mi dış görünüşe bakıyor ki?
Hem kiloların rahatsız ediyorsa neden kilo vermiyorsun ki?
Aynı şeyleri bende kendime soruyorum00 Yorumla
+1 yılnasibin vardır. allah herkesin nasibini verir sanada hayırlısını versin inşallah
10 Yorumla
+1 yılZamani gelmemistir tatlim nasil ki sen böyle dusunuyorsan boyle dusunen erkek de var sabret
10 Yorumla2 şartım var evlenme kriteri olarak 1. Az konuşacak 2. Güzel yemek yapmayı bilecek gerisi teferruat herşey düzelir 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılNamaz edep ve iş
+1 yılbence gayet ıyısın kılo problemı cozulur kılonda normal zaten kaybedenler uzulsun
00 Yorumla75 fazla biraz. O zaman annene ana bana iyi bir oğlan bul diyip görücü usulu evlencen
00 Yorumla
+1 yılErkekler reddedilmeyeceğini bilseler 1 günde 1000 kişiye müracaat ederler.
04 Yorumla
Soran+1 yılAradığım kişi de temiz olmalı işte hovardayi napayım
- +1 yıl
İlan ver gazeteye temiz erkek aranıyor diye.
Soran+1 yılMüge anliya yazsam daha kolay bulur 😠
- +1 yıl
He o da bulduğunda esrar erol a devreder atv de evlenirsiniz.
Herkezin bir nasibi vardır sadece zaman gelmemiş emin ol allah zamanı gelince çıkarır karşına sıkıntı yapma kilo falan onlar sorun bile olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılKilo sorun..
Soran+1 yılVerebileceğim sevgim var ama hakedecek kimsem yok
Soran+1 yılHaklisiniz.
Soran+1 yılKapalı ve pardesülu olduğum için fazla duruyor..
O kadar namaz kılıp dinine bagliysan nasip işi olduğunu da bilirsin zamanı ni bekle
00 Yorumla
+1 yılSüperim diyip kendini öv ama kilom var de. Vaktini bekle sen de alan olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Bana bunlar lazim degil asker yolu bekle yuzuk takalim 😉
00 YorumlaBak sapik falan diyilum gercekten bahs ettiğin gibi biriysen tanisalum
03 Yorumla
Soran+1 yılBende burdan biriyle tanışacak biri diyilum
Soran+1 yılÂmin ecmain inşaAllah sagolun
bu yüzden anlaşılması zor olduğundan biraz basit ve anlaşılır olsan çoktan 2 3 sevgilin olurdu :)
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu karışık biriyim.. farklı düşünürüm ve kimse anlamaz zaten normalde de
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılBunları yaparsam nerede kalır edep hayâ.. asla yapmıyorum bunları ve o yüzden yalnızım. Parfüm bile hafif sıkarım dikkat çekmemek için..
+1 yılSeni haketmediklerini bildikleri için
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen herkes benden iyisine layıksın diyo
+1 yılbiraz daha öv kendini olmamış bu !
ayrıca kaç yaşındasın bu ne erkek düşkünlüğü evde kalmış gibi konuşuyosun00 Yorumla
+1 yılbence kilonu bu kadar takıyorsan diyetisyene gidebilirsin çok kısa sürede zayıflamazsın ama biraz sabredersen diyet sonuç verecektir diyetisyene gitmek istemiyorsan evde dans edebilirsin
10 Yorumla
+1 yılçirkinsindir kısa ve net herkes kendini güzel zanneder
02 Yorumla- +1 yıl
@ObSeSsioN Aynaya bakmıyorum ben o çirkin gösteriyor beni :d
Burdakiler alıcı da mı sen pazarlamacı gıbı sunuyorsun özelliklerini. Nedenını kendın soyluyorsun. Kilo verırsın alırlar bu kadar basıt.
00 Yorumlakarakter meselesi sanırım ne kadar güzel veya çirkin olursan ol karakterin ve kişiliğin önemli
00 YorumlaNasip güzelim. Bunu sende çok iyi bilmen gerekir.
20 Yorumla
+1 yılsabır gerek bulur illaki böylesini birisi
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah
Faydalanamayacakları için
10 YorumlaZayıfla bence gerisi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170. e 75 çok abarti degil.. özguvenini artir bence
00 YorumlaBence zayıfla problem odur
10 Yorumla
+1 yılKendini gösterir misin bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. senin psikolojin bozuk.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılÇok uzun yazmışsın bence bundan
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumayacaksan sorumda işin ne?
- +1 yıl
Fikrimi belirttim gidiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediğin gibiyse yarın evlenelim
012 Yorumla
Soran+1 yılSeçme şansım olduğu unutuldu galiba?
Cevap sahibi+1 yılSana da uygunsa, yazdığın şartların %90 bana da uyuyor
Cevap sahibi+1 yılKi amacım evlenilecek biri olduğunu söylemekti. Görmeden etmeden konuşmadan olmaz bu işler.
Soran+1 yılKendimi sunmuyorum burada yalniz..
Cevap sahibi+1 yılSeni istememelerinin sebebi fiziksel ahlaksal vs değil muhtemelen zekasal. Ama yine diyeyim, yarın evlenelim derken ki amacım " anlattığına göre evlenilecek bir insan olduğundu " ama insan istediği kadar güzel olsun anlaması problemse illa ki bir yerde sorun olur
Soran+1 yılNe kadar kabasınız siz öyle, ikinci görüşü görmemiştim yorum yaparken, simdi neye tepki gösterdi diye meraktan baktım ve gördüm. Benim algılarımda sorun olduğunu sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam güzel pardon özür dilerim haklısın
Soran+1 yılNeyse pekâlâ
Cevap sahibi+1 yıl* Güzel insan yazdım çıkmamış. Kötü niyetli bir şey söylemedim
Soran+1 yıl:) biliyorum, o kadar ters bir insan miyim bunu falan açıklama gereği duydunuz
Cevap sahibi+1 yılTers misiniz bilmem de asabi gibisiniz, yanlış anlamaktan daha kötüsü yanlış anlatmak, ben yanlış anlatmayayım da onun için açıkladım
Soran+1 yılDeğilim, öyle gözüktüğümü bilmiyordum :/
ban özelden mesaj atarmısın lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılAllasen bir git.
+1 yılbilmem belki de görüşmeliyiz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için yazmadım bunu
- +1 yıl
hayırlısı o zaman :)
Adam gibi adam mı kalmış?
010 Yorumla
Soran+1 yılOndan mi dersiniz :/
Soran+1 yılO zaman evde kaldım..
Soran+1 yılOlmak istemem çünkü erken evlilik duusnuyroum, hazırım da
Soran+1 yılAy demek istemiyorum :(
Soran+1 yılMalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz kilo vermen lazım
10 kilo kadar malasef00 YorumlaSuç değil elbet düşünürsen ben buradayım konuşalım
00 Yorumlaben olsam kaçırmazdım
00 YorumlaÇok iyi anlayabiliyorm çok iyi hem de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yapcak birşey yok kardeşlik nasibini bekleyeceksin
00 Yorumlakilon fazla biraz ondan olmasın?
012 Yorumla
Soran+1 yılSanırım.. her sey kilo mu, çok düşünceli duygusal biriyim bunlar hic mi önemli değil erkeklerin nazarında.
Soran+1 yıl75 baliketliden baya fazla.. farkındayım. Haklisiniz aslında yakışması da önemli
Soran+1 yılYapamiyorum :(
Soran+1 yılKist yüzünden kilo almıştım vermem çok zor o yüzden
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHaklisiniz deneyecegim tekrar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yıl75 kilodan sonrasını okumadım.
10 Yorumla Erkek deyil işde onlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 kilo ver kapindalar
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne