Öğrenci bir kızın çalışan bir adamla sevgili olması ve bunun yürümesi ihtimali nedir?

ben öğrenciyim biriyle görüşüyoruz sevgili olabiliriz ama kendisi benden 7 yaş büyük calısıyo kendi işini yapıyo. durumuda bana göre baya iyi Şu an bodrumda arkadas cevresiyle tatilde hatta. Sizce yürümesi zor mu? Benm ondan kucuk olmam onun calısıyo olması arkadas cevresininde hep calısıyo olması ve bana göre daha zengin olması sorun olur mu onun acısından? Ben 24 kendisi 31 yasında
Güncellemeler
+1 yıl
Benim maddi durumum onunki kadar iyi değil normal gelirli bir aileyiz babam istediğimi almaya özen gösterir ama günlüğü 700-800 liralık bir otelede gidemem acıkcası ve o gidiyo. yarın birgün ilişkimiz ciddiye binince ben ona ayak uyduramam diye korkuyorum. Seneye sevgiliğimiz ilerlediğinde bana gel dese gidemem o kadar pahalı yerlere. Bunu sorun yapar mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üniverste 3. sınıf öğrencisiyim sanki ilkokul-lise de öğrenim görüyomusum gibi konusuyosunuz 6-7 yaş cok normaldir kadınla erkek arasında cunku zaten erkek geç yaslanır geç olgunlaşır kadın doğumdan kaynaklı erken çöker yani sanki ben 18 sevgilim 50 yasında demişim gibi davranıyosunuz ve bu cok komik biraz daha düşünün lütfen yazarken.
Öğrenci bir kızın çalışan bir adamla sevgili olması ve bunun yürümesi ihtimali nedir?