Aynı işyerinde sevgili olmak ve ayrılmak?

Bu satırları ınanın nasıl yazıdıgmı bılmıyorum. ozel bır sırkette yonetıcı olarak calısmaktayım. bundan 2,5 sene once kasıyer bır arkadasla beraber olmaya basladık.2,5 sene hersey ıyıydı dıyemem ama ıyı bır beraberlgımız vardı. son zamanlarda bu durum yanı aynı ıs yerınde olmaktan dolayı yapacaklarımız kısıtlıydı ve sureklı ıs ortamındaydık. ıster ıstemez butun gun beraber oldugunuz ıcın ılgı ve alaka bende bıraz azalmaya baslamıstı. defalarca konustuk boyle gıtmez falan dedık ayrıldık ama 1 2 gun sonra gene bırbırmıze buluyorduk kendımızı. gectıgımız hafta ıse bana benden sogudugunu artık olmayacagını soyledı tabı ben yılların vermıs oldugu baglılık alıskanlık ve sevguıyle kabulenemedım neden dedım artık sogudum ıcımden bırsey gelmuıyor sana karsı dedı tam 3 4 gun boyle devam ettı. sonra bırleryle mesajlastıgını gordum yakaladım kabus gıbı bır gndu. konustugu kısıyı arayıp 2,5 yıldır sevgılı oldugmuz oyle boyle 1 saat konustum. fazlada detaya ınemıyorum sımdı ıse benle neden boyle yaptıgmı bızım zaten sogudumuzu olmadıgını gormen gerek dıyıor ama ben onu cok sevdıgımı hatta nısan falan takıp ayrı ıslerde calıscagımızı falan soyleyıp esksıı gıbı degılde yuvamızın ıcnde mutlu oluruz dıye kac gundur konussaamda aglasamda ayaklarına kapansamda kabul etmeyıp sana karsı sogudum ıcın sana donmuyor bana karsı onca ılgılız alakasız davranmanı kabullenemıyorum bende cokl cektım gıbı seyler soyluyor ınanın aklım basımdan gıttı kac gundur ne uyku ne yemek yok. ısın daha kotusu ve ıcmden cıkamadıgım konu ıse aynı ıs yerınde olmamız hergun goruyor olmam gorunce kıskanıyorum delıye donuyorum ısn ıcnden cıkamıyorum ne yapıcam ben lutfen ama lutfen fıkırlerınızı esırgemeyın nasıl davranıcagımı nasıl mutlu oolucagımı neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılemıyorum lutfen yardım edın
Aynı işyerinde sevgili olmak ve ayrılmak?