Sevgilim bunalımda daha doğrusu gelecek kaygısı yaşıyor, yardım eder misiniz?

Arkadaşlar sevgilim gelecek kaygısı yaşıyor, çünkü yaşı 26 olmasına rağmen okulu bitirmedi ve umudunu kesti. Ben ise 21 yaşındayım ve üniversitede çok iyi bir bölümüm var. Erkek arkadaşım aynı zamanda çalışıyor, hep kaygısı olduğunun farkındaydım ona fikirler vermeye çalışıyordum ama son iki haftadır iyice kendini bıraktı, hatta benden ayrılmak istediğini söyledi, sonra kafam karışık dedi, soğuduk dedi, sonra tekrar bana zaman ver dedi. Bense çok araştırma yaptım bu konu üzerine ve bunları isteyerek değil bunalımın verdiği stresle sinirle söylediğini o yüzden ona kırılmamam gerektiğini düşünüyor ve söylemediğini varsayıyormuş gibi davranıyorum. Sürekli ona yanında olduğumu söylüyorum. Onu sevdiğimi söylüyorum. Ben de seni seviyorum diyemiyor ama üzgünüm ne söyleyeceğimi bilmiyorum özür dilerim diyor. Ama ilişkimiz azımsanmayacak kadar çok iyi anılarla dolu. Aramıza şimdiye kadar ne biri girdi ne de aramızda yaşanan ciddi problemler oldu. Karakter ve hayata bakış açımız çok benzer o sebeple arada soğukluk olduğuna inanmıyorum. Düzeleceğine inanıyorum ama bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki.. Şu anda o anlarsan biri.. O nedenle buraya yazdım, bana yardımcı olur musunuz
Sevgilim bunalımda daha doğrusu gelecek kaygısı yaşıyor, yardım eder misiniz?